ДВАНАДЕСЕТИ клас 2025/2026

• 38 466
  • 681
  •   2
Отговори
# 630
  • В светлината на слънцето
Реге, браво на младежа! Ехааа, още студенти! Heart
Браво и на децата, взели ДСД! Hug

# 631
  • София
А и аз съм далеч от мисълта да споря, коя математика е по - трудна. Споделих, че моята девойка има наблюдения и над двата изпита, с цел, че на децата които ще се явяват по една или друга причина на ДЗИ ПП, кандидатстудентският изпит би им бил по - лесен.
Досега не са взимали под внимание кой на какво ДЗИ се е явявал и едва ли и тази година ще го вземат предвид.

# 632
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет! Коледното настроение сигурно ни е обхванало вече и  не пишем много, много. Представям си обаче какви емоции и движение ще настане в темата през Април, Май, Юни.  Simple Smile
Нашата фотосесия за албума беше вчера, съчетана с духа на Коледния базар в Пловдив. Видях едно стори на младежа, страхотни! После продължиха с Коледно парти с класа. Той вече шофира от началото на седмицата  и естествено беше с колата. Та така.

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 11:53 от шушито

# 633
Привет, записвам се във вашато тема, защото най-вероятно синът ми ще прекандидатства.Той е набор 2007, но тръгна от шест годишен.Пожелавам ви много търпение и успех в тази така трудна за родителите и децата година!

# 634
  • Пловдив
Stanislavovamarina,
Аз чета в другата тема,че учи вече в УАСГ.

Защо детето ще се отказва от ССС, че (казвате) ще прекандидатства!?
Питам,че и моят се е насочил към строителен инженер, а не е от най-ученолюбивите. И от другаде чувам,че е "тежка" специалност,но чак пък да се отказва още преди първата сесия!?
Thinking

# 635
Много е на кантар сина ми. Първо искам да кажа, че е завършил стоителнилата гимназия в София. Математиката не се учи особено много часове там по програма. Подпомагали сме с уроци по математека. Доста е умен, но уникално мързелив. Което за ССС специалност изобщо не е добре.Много математика и всичко  му е като в мъгла.Опитва се за сега, не е много сигурен дали ще се справи.
Математика ОП се признава за Архитектурата.По нагоре питахте.По труден е от Математика ПП, но със сигурност по-лесен от този в УАСГ.За момчетата е достатъчно да имат 3.00, това от опита миналата година. Само за Архитектура се изискваше задължително математика.
Само да добавя, че УАСГ си е много добър университет, по скоро при моето момче е проблема.

Последна редакция: сб, 20 дек 2025, 09:03 от Stanislavovamarina

# 636
  • Пловдив
Моят е с езикова гимназия и записа ПП математика.
Мисли да заяви ДЗИ БЕЛ,АЕ и пожелание математика ПП. Твърди,че ДЗИ по Математика ПП е по-лесно от изпита по математика в УАСГ.
А вие трябва да надъхате вашия син. Ако е неговото (след строителна гимназия УАСГ звучи като праволинейност и мерак), да положи усилия.
Hug
Все пак е влязъл специалност, която за нас още е "...ако влезе..." Така погледнато,звучи като вашият син да е много успешен Kissing Heart

# 637
Трудно им е на младежите. Има такива които знаят какво е правилно за тях. Много говорим в семейството, за да го мотивираме.Сестра му като, че ли най-добре се справи с това.Искрено се надявам да си продължи, а аз само да стискам палци на момичетата и момчетата тук.

# 638
Аз съм завършила ССС преди 20 год,  трудно е , но все пак детето има  основа от строителния и след втората година ще е много по-лесно. Трябва да издържи само първите две години , там са основно механиките и математиките.След това за технически устроените момчета става една идея по-лесно. Все пак може да не е неговото. Моят син също ще кандидаства  Уасг, но той си е пада по мат и физиката от край време . И пак имам съмнения дали ще му пасне на сърце тази специалност.

# 639
  • София
Днес моята щерка навършва пълнолетие. Почерпете се за нейно здраве.

# 640
  • София
Да ти е жива и здрава рожденичката, Rodiva! Да мечтае смело и да постига с лекота целите си! Весел празник Kissing Heart

# 641
Да е жива и здрава рожденичката! Много здраве, успехи и късмет й желая!

И честита Коледа на всички!

# 642
  • Пловдив
Честито пълнолетие и на твоето момиче, Rodiva!
Да е здрава и да сбъдва!!!

След 20-тина дни моят става на 19.
Кога мина това време!!!!

Светли празници и наслаждавайте се на всеки миг!!!

# 643
  • София
Честито пълнолетие на наборката! 🎉 Да бъде здрава, смела и уверена, да следва мечтите си и да не спира да вярва в себе си!

# 644
  • В светлината на слънцето
Rodiva, честита да е наборката! Да бъде здрава, да върви уверено напред и да сбъдва мечтите си! Heart

Общи условия

Активация на акаунт