ДВАНАДЕСЕТИ клас 2025/2026

• 40 524
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Ние за Коледа бяхме в Турция. Уж само щяхме да гледаме костюми, влизахме в няколко магазина. В последния огромно разнообразие от цветове и модели. Набора си хареса, пробва и му заспа. Готови сме за бала, още един ангажимент отпадна.

# 646
  • Пловдив
И мен ме влече да отидем и да му изберем от Турция.
Той не ще и да чуе.
За фотосесията си избра страшно широк панталон от Зара. Не съм виждала такъв тип панталони като част от костюм. Frowning

# 647
В края на ноември се наложи да отидем и да купим панталон, защото той няма. От Теодор взехме панталон 150лв, колан 120лв, ризата на промоция 85лв. Направиха отстъпка за 3 бр. Сега сако, елек, панталон, папионка, риза, колан, чорапи за 240лв. Като ревера на сакото е двоен и сатен.

# 648

За фотосесията си избра страшно широк панталон от Зара. Не съм виждала такъв тип панталони като част от костюм. Frowning

JID, на Пиротска по малките магазинчета.Миналата година ме побърка с тези широки панталони.Там намерихме, на по-голям номер му го стесниха на кръста.На съученик му шиха.А аз като ходих до Македония през пролетта мъжките костюми бяха с много широки панталони.Някаква нова мода е това.Сега магазините за мъжка мода ги заобикалям, така съм ги намразила😀

# 649
  • София
Теодор за мъже е много добър избор, мъжът ми често си харесва там неща (по-всекидневни, но предполагам имат и по-официални), качеството е добро.
Къде в Турция ходите на пазар - Одрин или по-далече? Замислям се да отскочим да разгледаме.

# 650
  • София
Rodiva, да е здрава и щастлива девойката и да сбъдва мечтите си.
Момичета, може да видите и в Кардучи. Миналата година взехме костюма на моя младеж от там. Обиколихме всички магазини в Мол-а и премери сигурно над 20 костюма, но никъде нищо не се доближи до този, който намерихме в Кардучи. Цените са малко по - високи, отколкото бяха в другите магазини, но си заслужават.
Скрит текст:
сега на фона на цената на която е роклята на сестра му, ми се струва дори евтин 😀

# 651
В Чорлу ходихме, но ние редовно ходим до там. Аз очила си правя там, в едната оптика има изселена българка, с която се разбираме какво искаме. В Люлебургаз също има много такива магазини. Одрин го заобикаляме.

# 652
  • Русе
Наборката е много щастлива, защото днес излезе класирането по програмата за безплатното пътуване с влакове из Европа и тя е одобрена. С приятелката си се готвят живот и здраве след като ги приемат в университет през лятото да попътуват. От друга страна този план щял да отложи изкарването на шофьорската книжка за след лятото.

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 21:43 от vesssrusss

# 653
  • Варна
И у дома имаше радост по тоя повод днес Simple Smile Сега почва голямото мислене на маршрути!
Весрус, има време за книжка, но тази опция е веднъж в живота!

# 654
  • София
Малко успокоение за родители на бъдещи седмокласници:

Съдът спря интегралния изпит…

# 655
Ей, ако журналистите бяха научили, че има интегрални задачи и интегрирани предмети, цена нямаше да имат:).

Нашият седмокласник ходи на олимпиади по доста от “интегралните предмети”, но въпреки това тази експерименталност  по отношение на новия формат ми създаваше сериозна несигурност.

# 656
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Вес, дайв, писма ли получиха или се проверява някъде?

# 657
  • София
Моята наборка и приятелката й били в резервите и е доста разочарована.
Браво на одобрените деца!

# 658
  • Варна
Добри, да, по имейл е полулила уведомлението. Предполагам за всички е така.
Родива, то е на късмет, не мисля, че щерката е направила нещо различно, за да я одобрят. Вярвам, че ще предложат места и на резервите в следващия етап, ще има отказали се. Тъкмо ще е по-сладка победата тогава Simple Smile

# 659
  • София
И моята щерка вчера получи одобрение за пътуването, както и приятелките и от класа. Сега ще се събират да умуват къде и кога да пътешестват.

Общи условия

Активация на акаунт