ДВАНАДЕСЕТИ клас 2025/2026

• 40 532
  • 725
  •   2
Отговори
# 720

Около нас е вече зелена зона. Нооо училището е в същия квартал и колата има платен абонамент, така че нашият е спокоен за паркирането!

MollyBy,  това, че имате абонамент за зелена зона, не означава, че може да спирате в цялата зона, а само в съседните улици около дома/ офиса ви.
Simple Smile Трябваше да уточня, че за Варна става дума! Както и Dive каза, при нас целия квартал е една зона и питахме специално за къде важи абонамента- за целия квартал е!
Аз и мъжът ми не бихме оставили децата да шофират сами преди да сме се убедили, че го могат добре. Големият кара с нас около 2 месеца. Но нямахме възможност да кара често, а и аз мисля, че с каране се учи! Сега с малкия ще видим как напредва…:)

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 07:19 от MollyBy

# 721
  • София
А от колко до колко часа работи изложението, някой знае ли? Никъде не видях часове, само дати.

# 722
Olive,

ПРОГРАМА ЗА МЕСЕЦ ЯНУАРИ 2026 г.

Специализираното изложение
„Моден салон – абитуриенти” – 2026
от 21 до 25 януари от 10:00 до 19:00 часа
Вход свободен
Допълвам и сайта на събитието: https://www.abiturientibg.com/#event

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 08:41 от anitsa

# 723
Синът ми коментира че е имало подобно изложение във ВН но е било края на октомври. А  Ние точно тогава пътувахме за дипломирането на дъщеря и затова сме го пропуснали.
Днес отново провал в опит да го завлека в някой централен магазин за костюми.

# 724
  • у дома
Ние миналата година няколко пъти пробвахме Теодор и др магазини,но не ни се получи,накрая съвсем случайно/беше края на пролетната ваканция/влязохме в Лазарини-с влизането си хареса,дадоха ни различни номера панталон и сако,обувки,папионка елече,колан излязоха малко под1000лв,направиха ни намаление от 25%,защото купуваме пет елемента от тях/имало такава оферта,за която не знаехме,чак на касата продавачката ни каза/ и ни излезе малко над 700лв.

# 725
Днес съм съвсем по темата - току-що купихме костюм от "Теодор"...В сайта бях видяла, че има намаления и отидхме за един, но взехме друг...около 300 лв. излезе...С влизането го харесахме, имаше номер, дори и на дължина му е добре. Доволни сме, само дето измъкването от "Парадайз" беше ад, докато се сетят да направят организация и започнаха да пускат да се излиза и през входовете, та чакахме сааамо 40 мин....Rage

Общи условия

Активация на акаунт