ДВАНАДЕСЕТИ клас 2025/2026

• 41 119
  • 739
  •   6
Отговори
# 735
  • София
Странно, в сайта им имат доста класически костюми. Да не би да не са заредили все още стока за баловете? https://teodor.bg/kostyumi/cutting-regular_fit

# 736
  • София
Ей тия връзки в кръста кой ги измисли?!
За анцунг разбирам, ама е потресаващо за официален костюм Confounded !
Сигурно аз съм дърта вече и нищо не разбирам.
magi_sveta, проверете в "Костюмар". Адресът им е ул. Пиротска 17. Ето страничката им във ФБ. Там има доста голямо разнообразие.
Дано си харесате нещо.

Довечера ще пусна новата тема.

# 737
  • Sofia, Bulgaria
Благодаря за напомнянето за изложението. Вчера успях да накарам младежа до отидем и останах много доволна, взехме костюм. Трудно избра, защото се хареса във всичко, което пробва

# 738
Едно бързо питане, нали не отмениха 15те дни по домашни причини и те си важат и за 12 клас. Девойката ще ги оформят до 28.01 и иска последните дни на седмицата да си свърши други неща, според нея така или иначе нищо съществено нямало да правят, двата дни има по два блока физическо, плюс някои учители ще отсъстват и така или иначе няма да се учи. Но понеже вече е ползвала един ден, сега ако пусне два, да не са върнали трите дни от класния ръководител, а после да се ходи на ПС? Четох някакви публикации в този смисъл от министъра и се чудя?
Честито на всички сдобили се с тоалет за бала, ние още не сме, та всъщност и това мислех да свършим тези дни.

# 739
MianaNia, важат си дните, но тъй като и аз днес исках да пусна, класната ми припомни, че според Правилника на нашето училище, 2 седмици преди края на срока или на уч.година не могат да се пускат. Дано вие нямате такова ограничение.

Общи условия

Активация на акаунт