ДВАНАДЕСЕТИ клас 2025/2026

• 41 308
  • 744
  •   2
Отговори
# 735
  • София
Странно, в сайта им имат доста класически костюми. Да не би да не са заредили все още стока за баловете? https://teodor.bg/kostyumi/cutting-regular_fit

# 736
  • София
Ей тия връзки в кръста кой ги измисли?!
За анцунг разбирам, ама е потресаващо за официален костюм Confounded !
Сигурно аз съм дърта вече и нищо не разбирам.
magi_sveta, проверете в "Костюмар". Адресът им е ул. Пиротска 17. Ето страничката им във ФБ. Там има доста голямо разнообразие.
Дано си харесате нещо.

Довечера ще пусна новата тема.

# 737
  • Sofia, Bulgaria
Благодаря за напомнянето за изложението. Вчера успях да накарам младежа до отидем и останах много доволна, взехме костюм. Трудно избра, защото се хареса във всичко, което пробва

# 738
Едно бързо питане, нали не отмениха 15те дни по домашни причини и те си важат и за 12 клас. Девойката ще ги оформят до 28.01 и иска последните дни на седмицата да си свърши други неща, според нея така или иначе нищо съществено нямало да правят, двата дни има по два блока физическо, плюс някои учители ще отсъстват и така или иначе няма да се учи. Но понеже вече е ползвала един ден, сега ако пусне два, да не са върнали трите дни от класния ръководител, а после да се ходи на ПС? Четох някакви публикации в този смисъл от министъра и се чудя?
Честито на всички сдобили се с тоалет за бала, ние още не сме, та всъщност и това мислех да свършим тези дни.

# 739
MianaNia, важат си дните, но тъй като и аз днес исках да пусна, класната ми припомни, че според Правилника на нашето училище, 2 седмици преди края на срока или на уч.година не могат да се пускат. Дано вие нямате такова ограничение.

# 740
  • София
Моят хитрец, понеже последните ден/два от срока не ходи и твърди, че 80% от класа и учителите не ходят, не иска бележка от мен предварително, а изчаква да видя дали ще пишат отсъствия. Само веднъж се наложи заради един учител, другите изобщо не пишат.

# 741
MianaNia, важат си дните, но тъй като и аз днес исках да пусна, класната ми припомни, че според Правилника на нашето училище, 2 седмици преди края на срока или на уч.година не могат да се пускат. Дано вие нямате такова ограничение.
О , не си спомням за такова ограничение, но то смисъл е да ги оформят в края на срока. След това, какво значение би имало.  Нали не сте в същото училище / за Първа АЕГ иде реч?

# 742
ЕГ извън Сф е Simple Smile
О , не си спомням за такова ограничение, но то смисъл е да ги оформят в края на срока. След това, какво значение би имало.  Нали не сте в същото училище / за Първа АЕГ иде реч?

# 743
  • у дома с любимите си хора
magi_sveta, какво означава, че роклята на девойката е задължаваща? Някакъв специфичен цвят ли е? За младежа е достатъчно да носи аксесоар(според предпочитанията му) - папийонка, вратовръзка или кърпичка, дори тиранти(вместо колан както е в класиката) в цвета на роклята. Дори не е нужно да е същия цвят 1:1, може да е нюанс. Може пък ризата е в цвят близък до роклята. Как така ще е задължаващо? Като е задължаващо - да му ги осигури тя. Могат да изработят аксесоар в същия цвят на роклята от ателието. Извинявай, ама ми е прекалено с тия глезотии на девойките. При нас ще има и по един кавалер с 2 девойки - той какво следва да направи и с коя от двете да се съобрази, или пък те ще се съобразяват една с друга.
Аз ще те посъветвам да погледнете в Лазарини. Моето момче , което е доста високо и не харесва стеснени крачоли(никога не е била по вкуса му модата "да запашем патналона в чорапите")си пазарува от Лазарини, защото на Теодор кройките му са къси. Ако бяхте от Стара Загора - има страхотен магазин в бившия електродом, където предлагат чудесни костюми, ризи, аксесоари на разумни цени, като може да се купят отделно панталон и сако, които да се съчетаят чудесно. От там също доста често си пазарува и той, и съпруга ми.

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 17:06 от Вилиан

# 744
  • Пловдив
magi,
 и ние сме от тези с широкия крачол.
Единственото, което ми попада в момента е това.
Но и ТОВА не му харесва
https://maniac.bg/produkt/%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%80-%D1%88% … 1%81%D1%82%D0%B8/

Общи условия

Активация на акаунт