ДВАНАДЕСЕТИ клас 2025/2026

• 40 840
  • 729
  •   2
Отговори
# 690
Честит празник!

# 691
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Да му се сбъдват желанията!

Изпреварвате ни с един месец Simple Smile

# 692
Re.ge, жив и здрав да е рожденика! Смело да крачи напред и да сбъдва мечтите си!

# 693
  • на Мелмак
Честит да е рожденника!
Здрав, щастлив и много успешен!

# 694
_re_ge, късмет и здраве в изобилие за голямото ви момче! Да е здрав и да сбъдва мечти!

storm_76, благодаря за информацията и за отзива за дистанционния курс на Светозар Георгиев - ще бъде от полза за малкото дете, вероятно...Дано го има след 2 години. Наборчето е устойчиво на строги преподаватели и напрежение, но малкото си забравя името под стрес...Струва ми се, че онлайн курс ще ѝ е по-добре, но да видим...
Опитвам да навия абитурента да погледнем някой и друг костюм, но засега не успявам...рано било.

# 695
  • София
_re_ge, честит рожден ден на набора! Да е много здрав и все така последователен в сбъдването на мечтите си!
Синковецът също няма нищо за бала, вероятно в последния момент ще избере костюм.
За тези набори, които вече имат книжка - кога ги пуснахте да шофират сами. Наборът засега кара с баща си, но само през почивните дни, че няма кога през седмицата. Разказва за две ПТП-та на съученици,  последното от тази седмица на съученичка, чиято кола директно отивала на скраб, че не ставало да се ремонтира. Косата ми се изправя, като знам, че скоро ще се пусне сам по пътищата...

# 696
  • София
Няколко месеца караше с баща си - градско и извънградско. Скоро почна сам, но предимно вечер и почивните дни, че няма кога, а и няма много къде да ходи с колата.

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 23:14 от yovanka

# 697
  • В светлината на слънцето
От момента на получаването на книжката си караше сам. То аз вече до кола не мога да се доредя изобщо.

# 698
И нашия като взе книжка по обяд, дойде и взе моята кола, защото неговата беше в сервиза. Юни месец той си купи кола с негови пари ( аз много мрънках за модела БМВ но парите си ги събира две години). От мен само Каско. Кара много внимателно, защото си я купи той. Даже гориво си пълни сам, като не иска моята кола.Не слиза от нея.
Има и друга гледна точка. Колата я купихме с някакви гуми и отделно джанти с гуми.. Той си купи чисто нови зимни и летни гуми. Старите ги продаде на ей такива като него за смешни пари.

# 699
  • на Мелмак
Моята девойка също миналата седмица я удариха. Спряла на светофар и я ударили отзад. Тя е добре, колата има каско, беше доста стресирана. Три месеца кара с баща си. И от септември е всеки ден с кола на училище, отделно си правят екскурзии около София.
И ние с бала сме до под кривата круша.

# 700
Нашият юнак кара една или две седмици с баща си всеки ден, а първата седмица, когато шофираше сам, съпругът ми кара зад него.
Всеки ден ходи с колата на училището, а след училище е безплатен таксиметров шофьор 😉.

# 701
  • София
А къде паркират като ходят на училище? При моят училище в зона, работа в зона, то златно ще излезе това каране.

# 702
  • София
Моята още не е и започнала шофьорски курс, но брат й след като взе книжка кара няколко месеца с нас и след това постепенно започна да кара сам. Първо в квартала, до метрото, до някой магазин и после из София.
В града я кара рядко, защото всичко до което ходи е в центъра - университет, гадже, фитнес и ползва метрото. Хем му е удобно, хем е и най - бързо.
За бала и ние сме почти доникъде. Роклята й се шие в момента и другата седмица е на първа проба, но друго няма. Карам я поне обувки да търси и да купим, за да може на следващите проби да е с тях, но няма време. Търси си гримьорка, но там са някакви невероятни цени, които никак не ми харесват и ще видим какво ще измислим.

# 703
  • София
Re_ge, честит да е младежа! Да е много здрав и да му се сбъдват всички мечти!
Щерката категорично отказва гримьор и фризьор. Иска да се направи сама, както й харесва. Подкрепям я. Много харесвам по-натурални визии на тази красива възраст.

# 704
  • В светлината на слънцето
И нашия като взе книжка по обяд, дойде и взе моята кола, защото неговата беше в сервиза. Юни месец той си купи кола с негови пари ( аз много мрънках за модела БМВ но парите си ги събира две години). От мен само Каско. Кара много внимателно, защото си я купи той. Даже гориво си пълни сам, като не иска моята кола.Не слиза от нея.
Има и друга гледна точка. Колата я купихме с някакви гуми и отделно джанти с гуми.. Той си купи чисто нови зимни и летни гуми. Старите ги продаде на ей такива като него за смешни пари.

Същата работа и при нас. Две години събира пари за своя кола. Естествено, с толкова пари кола на над 20 г и над 300 к км. И всичко по нея сам си оправя. Което не може сам, на сервиз. На училище с кола ходи. Само в тоалетната не влиза с кола. Има вече няколко обиколки из страната и две излизания с нея навън - най-близките Гърция и Турция, не за нещо конкретно, за по 1 ден за разходка. Оная вечер в 23 ч се качиха с приятели до Алеко, пак за разходка. Бе ужас направо, забрави че има крака.

Общи условия

Активация на акаунт