ДВАНАДЕСЕТИ клас 2025/2026

• 40 970
  • 730
  •   3
Отговори
# 720

Около нас е вече зелена зона. Нооо училището е в същия квартал и колата има платен абонамент, така че нашият е спокоен за паркирането!

MollyBy,  това, че имате абонамент за зелена зона, не означава, че може да спирате в цялата зона, а само в съседните улици около дома/ офиса ви.
Simple Smile Трябваше да уточня, че за Варна става дума! Както и Dive каза, при нас целия квартал е една зона и питахме специално за къде важи абонамента- за целия квартал е!
Аз и мъжът ми не бихме оставили децата да шофират сами преди да сме се убедили, че го могат добре. Големият кара с нас около 2 месеца. Но нямахме възможност да кара често, а и аз мисля, че с каране се учи! Сега с малкия ще видим как напредва…:)

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 07:19 от MollyBy

# 721
  • София
А от колко до колко часа работи изложението, някой знае ли? Никъде не видях часове, само дати.

# 722
Olive,

ПРОГРАМА ЗА МЕСЕЦ ЯНУАРИ 2026 г.

Специализираното изложение
„Моден салон – абитуриенти” – 2026
от 21 до 25 януари от 10:00 до 19:00 часа
Вход свободен
Допълвам и сайта на събитието: https://www.abiturientibg.com/#event

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 08:41 от anitsa

# 723
Синът ми коментира че е имало подобно изложение във ВН но е било края на октомври. А  Ние точно тогава пътувахме за дипломирането на дъщеря и затова сме го пропуснали.
Днес отново провал в опит да го завлека в някой централен магазин за костюми.

# 724
  • у дома
Ние миналата година няколко пъти пробвахме Теодор и др магазини,но не ни се получи,накрая съвсем случайно/беше края на пролетната ваканция/влязохме в Лазарини-с влизането си хареса,дадоха ни различни номера панталон и сако,обувки,папионка елече,колан излязоха малко под1000лв,направиха ни намаление от 25%,защото купуваме пет елемента от тях/имало такава оферта,за която не знаехме,чак на касата продавачката ни каза/ и ни излезе малко над 700лв.

# 725
Днес съм съвсем по темата - току-що купихме костюм от "Теодор"...В сайта бях видяла, че има намаления и отидхме за един, но взехме друг...около 300 лв. излезе...С влизането го харесахме, имаше номер, дори и на дължина му е добре. Доволни сме, само дето измъкването от "Парадайз" беше ад, докато се сетят да направят организация и започнаха да пускат да се излиза и през входовете, та чакахме сааамо 40 мин....Rage

# 726
  • София
Вилиан, трябва да покажа на моята девойка твоя пост за обувките на девойките от бала на младежа ти, защото иска обувки с висок ток поне 10 см. Купихме едни такива да тренира, но освен на пробите на рокли, не ги е обувала. До момента освен маратонки не е носила никакви други обувки и се опасявам, че ще има същия проблем.
Вчера беше на ПИ по БЕЛ в Междучасие и каза по - добре да не ни изпращат резултати 😂 Според нея се е представила потресаващо. Искала да пише ЛИС, но произведението което се е паднало, още не го били учили и писала есе, а такова чудо не била писала от 9 клас. Добре, че ДЗИ БЕЛ няма да й трябва, ама все пак не е добре най - отгоре в дипломата да се подвизава някаква ниска оценка.
Другата седмица е ПИ по математика ПП и е по - спокойна, че ще е в свои води.

# 727
  • В светлината на слънцето
Марти, дъщеря ми беше с ето тези на бала - супер удобни, изкара си без проблем цял ден и цяла вечер с тях. А никога преди не беше носила какъвто и да е ток, само маратонки (и кънки, ако броим височината на ножовете и баланса на леда). Много нежно стоят на крака и после спокойно могат да се носят. Нейната рокля почти ги покриваше (не знам дали я помниш) и идеята беше да са супер нежни заради цялостната визия.
https://www.bershka.com/bg/сандали-на-ток-с-винилови-каишки-c0p2 … .html?colorId=087

# 728
  • у дома с любимите си хора
Марти, то не е лошо да е висок тока. Просто за мен такава обувка на 8+ см е за събития, в които се качваш в кола, отиваш на събитието за 2 часа и се връщаш с кола, а не да обикаляш ту тук, ту там по камънаци. Кракът се подбива, заради тънката подметка и започва да усеща всяко камъче след известно време. Отделно, ако е и тясна отпред  и не е от естествена материя - кожа, велур, набук няма начин да се отпусне и да се оформи по крака. При нас в момента целият град е разкопан, няма изгледи да оправят никоя градска градина. На бала се слиза по едни стълби пред училището(оттам минават като на дефиле нашите абитуриенти), на които има "уж" опъната някаква пътека тип "червен килим", обаче винаги е набръчкана, отделно оттам минават едни кабели за озвучаването. Направо се чудя как никой не се е пребил. На всички снимки всяка година едно и също - абитуриентките забили погледи в краката си, за да не се спънат, кой надигнал рокля, стискат чанти, букети с цветя, телефони, опитват се да се придържат за кавалерите си, внимават отзад да не им настъпят роклята. А момчетата и те забили поглед в земята и помагат на девойките да минат препятствието, придържайки я роклята, я чантата, я букет....и естествено и те внимават да не паднат, защото стъпалата са къси. На снимките преди да влязат в ресторанта(всяка година е един и същ - накрая на града) по правило почти всички девойките са наметнати със сака и обути в маратонки, дори тези с късите рокли. Въобще цялата тая показност и недоразумение - скъпи рокли-селски ресторант ми е смешна.

# 729
  • София
Лу, роклята на твоята девойка не само си я спомням, но имам скрийншот. Моята девойка тогава като я видя и каза, че искала същата и затова я запазих. Е, три години по - късно вече вкусовете са други и роклята ще е съвсем различна.
Обувките иска да са затворени от пред и задължително да имат каишки около глезените, защото като избирахме тренировачните и всички й се изхлузваха.
Вилиан, тя няма да ходи много с тях, защото ще се движи с кола. В училището около час, час и нещо и после още няколко в ресторанта, но въпреки това се опасявам, че пак ще е с рани и болки като никога преди не е обувала такива обувки.

# 730
  • София
Моята дъщеря мина този период - много висок ток обувки, страшно неудобни, изкуствена материя, която допълнително се чувства гадно - още преди 1-2 години за един РД, видя колко може да се съсипят краката /добре, че беше взела едни мои балеринки, да се прибере с тях, иначе щеше боса посред зима да се прибира/ и сега се надявам на по-разумно отношение. Даже продаде неудобните обувки. Някои грешки са много полезни. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт