Да, ходим на протеста всички от семейството. Утре ще идва и младежът. Сам прояви желание. Не стоим до късно. Заявяваме присъствие в 18.00ч и към 20.00-20.30 си тръгваме.
Защо да е неподходящо да си на протест? На последния за мен беше много емоционално. Аз наистина не очаквах толкова хора, а най-вече и толкова млади. Обнадеждена съм някакси, макар и да знам, че процесът ще е наистина труден.
Освен това, не мога да стоя безучастна и да гледам как шепа хора унищожават бъдещето на децата ни.
beb4o_fb, честито!

catty m, виж в темите за астрология. Sotis е много активна там и може да ти препоръча човек в зависимост от това, което се интересуваш. Не е лошо да си знаеш точният час на раждане. Ако не го знаеш, те съветвам да си направиш ректификация. Аз съм доволна от астролог Загата ( Александър), но някои дами от форума не са.
Така, че както навсякъде, всеки трябва да си намери човека.
Честито на порасналите деца, Dive и иланг - иланг!
Аз не, че не казвам, но той се сърди.

! Паралелно английски и явяване за сертификат, допълване на порфолиото със съвременно-технологични творби и т.н. Наложи се да позапусне училището, физически не му стигаше време с тези целодневни програми ... а и в училище още от първия учебен ден ги подехнаха с подготовка за професионалните изпити ( ще са три) и дипломна работа и защитата й.