ДВАНАДЕСЕТИ клас 2025/2026

• 33 670
  • 616
  •   5
Отговори
# 600
Я, да ви питам вашите от поколение Z ходиха ли на протеста и планират ли да ходят на следващия? Нашият хубавец е непреклонен и не иска да чуе разумен (според мен) довод, че не е много подходящо да е там и ще ходят след училище в сряда...Притеснявам се, но вече не мога да го спра, а и от друга страна ми харесва, че има ясна (поне според него) гражданска позиция...Абе, големи деца...

Да, ходим на протеста всички от семейството. Утре ще идва и младежът. Сам прояви желание. Не стоим до късно. Заявяваме присъствие в 18.00ч и към 20.00-20.30 си тръгваме.
Защо да е неподходящо да си на протест? На последния за мен беше много емоционално. Аз наистина не очаквах толкова хора, а най-вече и толкова млади. Обнадеждена съм някакси, макар и да знам, че процесът ще е наистина труден.
Освен това, не мога да стоя безучастна и да гледам как шепа хора унищожават бъдещето на децата ни.

beb4o_fb, честито! Flowers Hibiscus

catty m, виж в темите за астрология. Sotis е много активна там и може да ти препоръча човек в зависимост от това, което се интересуваш. Не е лошо да си знаеш точният час на раждане. Ако не го знаеш, те съветвам да си направиш ректификация. Аз съм доволна от астролог Загата ( Александър), но някои дами от форума не са.
Така, че както навсякъде, всеки трябва да си намери човека.

Честито на порасналите деца, Dive и иланг - иланг! Flowers Hibiscus

# 601
Четито пълнолетие на децата на Dive и иланг-иланг, да бъдат здрави и с лекота да се справят с трудностите в живота!

Не само протестъра от Gen Z ще ходи, ами и майка му. Не смятам че е редно да си споделям гражданската позиция в тази тема - нито неговата, нито мойта, така че ще замълча  тактично.

# 602
  • София
Моят от няколко месеца чете/гледа за прехода. За Партията, за ДС, мутрите, сивите кардинали и милионерите с куфарчетата... Понеже станал на 18 и трябва да гласува, искал да си изгради представа какво се случва и за кого да гласува. Категорично ми забранява аз да му кажа за кого. Wink Аз не, че не казвам, но той се сърди.

Та много се зарадвах, когато миналата седмица ме попита: "Маме, ще ходим ли на протеста?" Отидохме заедно, после той си намери приятели и остана с тях. За него беше за пръв път, за мен, за жалост, не.

# 603
  • София
Иланг, жив и здрав да е и твоя пълнолетен младеж!
Бебчо, честито лелче! Да са много здрави и мама и бебче! Kissing Face
Чудесно е, че децата имат вече гражданска позиция и я отстояват! Това е надеждата!

# 604
  • София
В училище, по Гражданско образование, обсъждат точно периода на прехода. Разбрах, че ще имат гост-лектор, който от първо лице ще им разкаже някои неща, със сигурност ще им е интересно. Вкъщи обсъждаме разни теми, надявам се това да доизгради вижданията на децата Blush

Благодаря ви за пожеланията, момичета Kissing Heart

# 605
  • В светлината на слънцето
иланг-иланг, честито пълнолетие на наборчето! Здраве, късмет, обич и щастие му пожелавам от цяло сърце! Heart

# 606
  • София
Да разкажа и в тази наборна за бебчето. Дано всичко е наред, преди малко ни казаха, че така.
В Русе се разиграва действието. Снахата отива в родилното с 8 см разкритие. Започнали да я"бъркат" отдолу. Натискали я и по корема докато изпита зверска болка, усетила, че се задушава. Единственото, което чула преди да я упоят, било "Оле, сбърках ножицата!". Следва спешно секцио. Най-жалкото е, че избра да ражда в тази болница, заради лекарката, която я следеше паралелно и с която имаха уговорка да я изроди. Но в 7 сутринта, след като звъннали на лекарката, тя не дошла, защото.....си загубила ключа от лизинговия автомобил. Просто нямам думи, можеше такси да си хване, няма как да ходи и по инстинуции по това време на деня. Единственото, което изкопчиха като информация вчера , бе "Е, как да е бебето, в интензивното е-значи не е добре!" Иначе младежът се роди 3.600 кг, 48.см, на леля топчото Heart Eyes

# 607
  • София
Олеле, какво е изпитала милата... Дано всичко е наред и скоро да се приберат вкъщи невредими!

# 608
  • София

Бебчо, честито бебчеее!!!

# 609
Я, да ви питам вашите от поколение Z ходиха ли на протеста и планират ли да ходят на следващия? Нашият хубавец е непреклонен и не иска да чуе разумен (според мен) довод, че не е много подходящо да е там и ще ходят след училище в сряда...Притеснявам се, но вече не мога да го спра, а и от друга страна ми харесва, че има ясна (поне според него) гражданска позиция...Абе, големи деца...
..........Защо да е неподходящо да си на протест? .........
Фран, последно по темата, че явно не беше много подходящо да питам, но пък исках да разбера как са настроени вашите деца...Та,
Скрит текст:
не казвам, че е неподходящо по принцип, а ми се струва опасно от гледна точка на сигурността му. Ние няма да сме там, а ще е със съученици. Затова се притеснявам и споделих с вас.

beb4o, честито попълнение в семейството ви! Да е здравичко бебето и да нямате повече стресове около него! Да расте с късмет и любов!

# 610
  • София
Бебчо, честито! Дръж ни в течение и молим те, пиши само хубави неща за бебенцето и майката!

# 611
  • София
Благодаря ви, момичета Kissing Heart И майката, и бебето са добре, като изключим факта, че малкият е на антибиотик, заради инфекция. Ще погостуват малко в болницата, надяваме се всичко лошо да е зад гърба им.

# 612
  • София
Честито ново попълнение в семейството, beb4o_fb! Бебокът да е здрав, щастлив, обграден от любов и топлина!

# 613
  • В светлината на слънцето
бебчо, честито бебче! Скоро да се прибират у дома! Heart

# 614
Честито на патерици на всички рожденици и техните родители! Следващата година им желая преди всичко здраве и целеустременост!

Честито на леля Бебчо за бебчето! да е живо и здраво малкото човече!

Да се похваля и тук, че в рисувателната тема вече го направих. За  нас кандидатстуденската кампания приключи. Младежът е приет в желания университет желаната специалност. От септември  месеците бяха на нерви -  да изявим класация на желани специалности и  университети, да посетим няколко  фирми посредници и да открием,  че никой няма да свърши работата по -добре от нас и то безплатно Simple Smile! Паралелно английски  и явяване за сертификат,  допълване на порфолиото със съвременно-технологични творби и т.н. Наложи се да позапусне училището, физически не му стигаше време с тези целодневни програми ... а и в училище още от първия учебен ден ги  подехнаха с подготовка за професионалните изпити ( ще са три)  и дипломна работа и защитата й.

Края на ноември успяхме да се организираме и десет дена след отваряне на портала  подадохме документи по първото му желание ... затаихме дъх. Бяхме решили, че ще кандидатства  в университетите от списъка му един по един. На познати детето се получи застъпване и беше прието по второ желание преди да излязат резултатите по първото и това ги постави в деликатна ситуация. За да не случи при нас,  решихме последователнода действаме.  Разглеждането на подадените от синковеца документи , портфолио и др. отне десетина дена, поискаха допълнително  есе ако желае да се кандидатира за стипендия. В крайна сметка кандидатурата му е одобрена. Предлагат му обучение в желаната специалност. И стипендия.  Голямото треперене беше защото приемат само 20 човека в нея специалност. Гледам го как припърхва няколко дена. Обаче, от вчера е умислен. Питам защо и отговорът му беше - "май почва възрастния живот, притеснявам се как ще се справя". Как, как - ами като всички ще се справи. Сега вече може да се фокусира върху училище, тоалет за бала ( не че му пука) , шофьорски курс ако желае. А аз имам назначен ангажимент - търсене на общежитие в близост до университета на поносима цена. Това го играх с каката и се справих добре. Явно партията ми гласува доверие и този път Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт