Писани като Великденски яйца са СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ деца

• 14 055
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
Мами да ви попитам от зъби възможно ли е да имаме разстройства напоследък е ужас особедно следобеда е ад.
Да, по принцип е възможно.

Момичета, срещали ли сте безмесни пюрета, в които има грах, зелен фасул или пащърнак и каква марка са да ги потърся? Грах имаше в едно пюре на Hame, но в него има и доматено пюре. Доматите по моята схема съм ги оставила за доста по-нататък. Вие давали ли сте и ако не, кога мислите да ги въведете?

Последна редакция: ср, 11 апр 2007, 17:42 от tonitta

# 241
  • София
Отново благодаря на всички за хубавите пожелания   bouquet
Днес се очертава най-каръшкия ми рожден ден. Първо точно в началото на срещата количката ни се счупи и се обадихме на тате да дойде и да ни прибере. Второ, чакайки го аз на една пейка на паркинга на Батемберг за мен се лепна една циганка и започна да ми иска пари за стръкче здравец-тия са ми ясни-казах и да се почерпи една бонбона, че не искам здравец. И тя като започна да ми нарежда: Около теб има мъж с М-мъжа ти. Познаваш ли Ваня. Аз и казвам, че нямам позната с такова име. И тя продължава-да, ама тя те познава. Иска мъжа ти за себе си и с майка и са му направили магия.Замислих се-бившата му се казва така, а той ми е казвал, че майка и се занимава с такива простотии и това е причина той да се раздели с нея. Почна да ми нарежда как те искали да умре при катастрофа и разни такива и аз се разстроих вече и и казах да не ми говори повече и че нямам пари-като дойде мъжа ми ще и дам, а тя-бе аз знам, че имаш ти ми дай, а му кажи, че си взела нещо за детето и той пак ще ти даде.Пустата му количка с 3 гуми, детето спи-немога и да се махна. Викам ще и дам 5 лв-нали имам рожден ден да ми се махне от главата. За мой късмет се показаха още 1 по 5лв и 2 лв и тая ми ги взе(Добре, че само те се бяха показали-аз се бях подготвила за почерпка...). Викам егати-на пъпа на София и да няма кой да ти помогне. Е, каза, че видиш ли Хриси щял да учи в голям университет в чужбина( да ми замаже очите). Толкова се притесних да не ми направи нещо на детето. Добре, че Мартин дойде в този момент. Казвам ви като му ударих един рев не мога да се успокоя. Мъжа ми пък си помисли, че е заради количката и срещата(е не съм с чак толкова лабилна психика) Не му казах какво ми е, че ще ми вика защо съм и се вързала на тая. Но в този момент не можех да мисля. А той кара като луд и много ме е страх за него. Сега се връщам от кварталната църква-запалих си една свещ за здраве и се поуспокоих.
Между другото тате ни оправи количката за 2 минути( друго си е да имаш монтьор вкъщи), така че Щастливке, и Бобо може да си докара автомобила за поправка  Joy
Много се радвам, че се запознахме с Ирини и Спаси, С Веси и Алекс, както и приятелката на Меги
Извинявайте, че ви занимавах с глупости, но ...малко се успокоих вече. Другата седмица ще се видим, а сега да се стягам за гостите Simple Smile
Още веднъж благодаря за страхотния подарък-като си пооправим къщата ще ви поканя да го видите къде съм го наредила Simple Smile

# 242
Хемоглобинът на моите бебковци беше на момиченцето 120,на момченцето 120,и аз така знам,че под 100 вече е сериозно,така че не мисля,че имате основания за притеснения.Харесвам зеленчуковите пюрета на "Ам-ам"има и грах и зелен боб в тях,но има и домати,аз съм им давала,добре ги понасят Hug

# 243
  • Sofia
И нашия беше 115 казаха че е от зъбите да не се притеснявам.Мами да ви попитам от зъби възможно ли е да имаме разстройства напоследък е ужас особедно следобеда е ад.
Не се безпокой, абсолютно е възможно, това е един от признаците за зъбки.

# 244
 Мерси на момичетата, които се включиха с отговори за хемуглобина.
tonitta, има грах с картофи и пащърнак с картофи, и двете са на Семпер. И аз домати още не съм давала.
Доника, хич не й обръщай внимание на гадната циганка! Не я е срам, майка с бебе да изнудва така, видяла е, че не можеш да й избягаш или да я изгониш и се е възползвала #2gunfireСигурно на всички едно и също говори, въобще не се притеснявай! HugПриятно празнуване и не си я слагай на сърце!

# 245
  • Sofia
Малко снимки от днешната среща - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=120307&photo=36

# 246
  • Sofia
Tonitta, в пюретата на ХИП също има грах и пащърнак, просто се вгледай внимателно, написано е с толкова дребни букви, че.... #Crazy

# 247
Доника, на циганки не се връзвай! Лъжат и единствената им цел е да те завлекат колкото може повече. Целта им най-често е да те убедят, че имаш направена магия и веднага си предлагат услугите да ти я развалят срещу "скромна" сумичка. Преди години, докато си чаках влака, вече не помня за къде, седнах на една пейка в парка. Бях се зачела в един вестник. Изобщо не разбрах как и от къде изскочи една млада циганка. Искала да ми каже някои неща за бъдещето ми. Аз и казах, че ще и дам пари, само и само да ме остави на мира. Но те са толкова ловки и хитри, че само с приказки са способни да те направят напълно неадекватен. Без да се усетя, ми взе парите, козметиката, която носих в чантата и тъкмо ме убеди, че имам направена магия от близък човек и ме накара да си сваля златния пръстен от ръката и аз се усетих какво ще последва. Каза, че щяла да върже пръстенчето на бял конец, за да ми разваля магията. hahaha Почти ми го беше издърпала от ръката, когато аз станах и се развиках. Само него успях да си взема. Така, че спокойно. Не случайно хората са измислили лафа "Лъже като дърта циганка". Wink
Ви, хемоглобина ви наистина не е толкова нисък и няма повод за притеснение. Hug Нали тепърва ще започвате с месенце и друга по-разнообразна храна, ще се вдигне. И нашият беше някъде толкова. Не е повод за безпокойство.
Vesana, късно видях, че си качила снимки от срещичката. Отивам да ги разгледам. Wink

# 248
Здравейте момичета:)

Честито и на празнуващите днес бебочета Simple Smile

Честит Рожден Ден на мама Доника и от тук:) Да си жива и здрава, и много да те слушат мъжете у дома Laughing Гадната циганка и аз я видях, не си го слагай на сърце, както ти е казала Ви те на всички еднакво говорят, и все някои с някоя буква ще нацелят! Да си изкараш хубаво вечерта... от монтьорските услуги може и да се възползваме  Mr. Green

Днес бе супер ден за нас, много добре се ободрихме Simple Smile Благодаря и на мамите, и на бебетата. Събрахме се на фонтаните, после папкахме в KFC на Гарибалди, чукахме се с яйца, моето дупе се оказа най-издръжливо  Mr. Green Довършихме се в Уго, кой на бира, кой на десерт (бираджийките няма да ги издаваме Mr. Green ) И решихме, че градината на Уго в седобедните часове през седмицата спокойно ще побере сериозен брой мами с колички, та ще го посещаваме редовно:) Ние бяхме изловени от тати... всъщност не знам кой кого излови  Thinking

Момичета, много ме трогнахте с изказванията за Бобо Лази  Hug Аз много не му отдавах значение, нали и двамата пролазиха на по 6м, въпреки че знам, че това един основен момент в развитието на бебето.... но познавам дечица, които така и не пролазиха, а сега тичат и дивеят повече от Ичи... та искам да пожелая на всички бебчета скоро да пролазят, но без мамите да се притесняват, ако направо проходят  Laughing

На срещата се разбрахме да идем до Витоша другата седмица... предлагам всеки, който е с кола да вземе едно одеало и да направим едно масово меле на бебета, така гарантирам, че половината ще разберат какво значи лазене  Mr. Green

Ви, браво за добрите резултати  Hug Нашия хемоглобин бе 135, но май бе един от най-високите. Мисля, че нямаш повод за безпокойство. Или пък започни с месце, ако не сте го започнали!

Денис, МариаФ страхотни са тези местенца... ех наистина кога ли ще си оценим и ние природата и да вземем да си я поддържаме, не повече!

Мила 84(миши), аз съм било такова бебе, при всеки нов зъб 2 седмици преди това разстройство, нормално е, но пък ти най-добре си познаваш бебока, дано да е от зъби!

Двв, съжалявам, но ти се разминаха подаръците  Mr. Green

Алфира, честити ви зъбчета  Party

Марианка, на теб ти пожелавам успех утре... да ги разбиеш всички научни лица там в БАН  Stop

хайде, че се олях  ooooh!

хубава вечер ви желая

# 249
Добър вечер и от мен.
Днес срещичката наистина беше много зареждаща.
Доника въобще не си го слагай на сърцето.Не вярвай на такива глупости и на мен колко са ми ги говорили  ooooh! Всеки познава по една Ваня,а и всеки казва че познава "гледачки".Аз не вярвам на такива неща.Приятно прекарване довечера и дано забравиш неприятната случка.
Чочи дано сте се прибрали добре.Как е Ян успокой ли се?
Денис прекрасни място.само за мен розово-лилаво.Ех защо не съм там
Мариянка -остави я на мястото й и не позволявай така да говори на майка ти.А представяш ли си какво е говорила на другите хора,щом така говори на майка ти ти.Как мразя такива неща.Ама да не ти пука значи ти завижда за нещо.А сега си учи,форума няма да избяга Peace
Васана надявам се да ти е допаднала нашата компания и да дойдеш пак с Александра.
Ви нашият беше 104 преди да се захраним,но аз не си го слагам толкова на сърце.Надявам се когато започнем месни пюрета да се вдигне значително.Давах 3 дена коприва и това е.Педито ми предписа 3 пъти на ден по 10 капки малоферн(май така беше)но не го давам.Знам че кашата от елда вдига хемоглобина,но не трябва да има алергични членове на семейството.Дано съм помогнала
Лека вечер

# 250
хоп-хоп - ето ни и нас!
Честит празник   bouquet ДВВ и Диман, и още веднъж - Доника.
Марианка, я по-ведро, мацка. Представям си как си се ядосала  #2gunfire, но в крайна сметка ние имаме избор и в такива ситуации - да се връзваме или да не се връзваме. ти направи своя правилен избор и я неглижирай тотално.  Hug Успех на репетицията!!!
Ви, нашият хемоглубин е 95. Долната граница е 100. Към 6ти месец често депата се изчерпват - именно затова тогава е добре да се захранят бебчовците. Вие сте чудесно!  Hug
Доника, как не съм била с теб при циганката  :b.d-words:. Казвам ти, правя ги на 5 стотинки и общо взето вече май ме усещат. Такива работи им наговарят. Приеми всичко за съвпадене. Циганките, които познават да знаеш, че не взимат пари. Прегръщам те и дано веселото изкарване тази вечер компенсира всичко непрятно през деня!
Тонита, доматите не съм ги въвела, но Спаси е хапвал 2 пъти пюре с минимално съдържание на домат. Мисла след 12ти месец да ги въведа.
Алфи, честити ви зъбки!Очаквам скоро да ги видя на живо в зоо градината ,както беше предложила.  Grinning Спаси е по-добре вече.
Алина, с теб съм в мислите си!Вярвам, че всичко ще е наред!

Днес много се радвам, че се запознах с Лаци, Ема и Аля, а също и с техните мами наживо. Супер свежарки сте всички!

п.п.извинете ак пропускам нещо важно, но този постинг го пиша от 19.00часа  Rolling Eyes

# 251
  • Sofia
Доника, не се връзвай на циганките, един колега и приятел преди много години така стресна една -  загуби дар слово, че оттогава ползвам неговия прийом Grinning И те се втрещяват обикновено като им кажеш:" О-ооо, дай аз да ти гледам, знаеш ли как познавам пък аз.... Шъ имаш голяма радост, ша та искът питима  и др. такива "  Laughing

# 252
Здравейте момичета!Колко много сте писали,не мога да ви изчета GrinningНие малко по празниците се разходихме до Бургас,пътуването беше сложничко-държахме се ,папкахме пюре, цапахме се и почти не спахме GrinningДари вече лази ,и сега щом се събуди иска веднага на земята и почва да пътешества!!Изобщо доста е трудничка ,дори навън излизаме с кенгуру ,защото не иска в количката,но на майка и кръста незнам докога ще издържи!!Сега повечето майки на които им е второ дете ,знаят ,че почва трудния период- прохождане ,пипане насам-натам и досега всичко беше песен!!!
браво на вас ,срещата и снимките са стахотни!
MILA 84,сещам се ,че освен на Семпер има и грах,и карфиол май на Овко,но дали бяха безмесни..... newsm78
в била има от тях,разгледай ги!
Марианка,много си готина!!От постингите ти имам впечатления ,че си със стахотен характер,и доста борбена личност!!Искренно ти се радвам/или може би ,защото си бургазлийка/ Grinning
Мацки,какво ще ме посъветвате с това лазещо момиче-да взимам ли проходилка?
Забравих да питам-глутена въведохте ли?И с какво започнахте?
Лека и спокойна нощ на всички

# 253
 Доника, много ме хвана яд на тая скапана циганка, е не вижда ли , че се притеснена и се с малко дете и ти е точно до нея, или тя точно на това е разчитала... Гръм да я удари! Малко ми е гузно даже, че те оставихме да чакаш самичка, извинявай просто не ми мина през ума да поостанем с теб, хич нищо да не бяхме направили поне нямаше да си сама... много тъпо. А за това дето ти е наговорила съм съгласна с другите просто те е усетила на къде може да те подкара и както каза Мила всички познаваме поне по една Ваня.. а от там твойте асоциации, а и тоя наболял проблем "войната по пътищата" може да мине пред всеки... Хич не си го слагай на сърцето....  Много жалко, че така се получи с количката, щеше да изкараш един далеч по- хубав ден с нас ,но дано никога не се повтаря и наистина поне тази вечер да прекараш добре в компанията на любимите ти хора.  Hug Hug Hug
  Иначе ние с Лаци сме скапани от разходки и той вече спи, а пък аз без любимия си форум вече не лягам, така, че 2 реда и по леглата...
  За Витоша другата седмица мога да кажа, че съм с комби и мога да взема някой с количка, ще е много готино , а и Бобо ще дава уроци   Laughing Само нищо не уточнихме като ден и час, но предлагам да изберем хубавото време и да се съобразим с него..
  Irinii и на нас ни беше много приятно да се запознаем с теб и Спаси, той е голям сладур, дано да имаш възможност другата седмица пак да се включиш - на екскурзията по покоряването на върхове  хехе Ще ми пуснеш ли онзи сайт , за който говорихме днес със самоправенето на картинки.. мерсииии
 За хемоглобина и аз мисля, че не е чак зле, все пък тепърва ще наблягаш на спанак, жълтък , месо и всякакви други вкусотии..
 За проходилките, аз съм по- скоро  Naughty но това си е мое мнение и не искам да го налагам на никого, ако си лази детето , то само ще се опитва да се изправя и ще успее, няма смисъл от това да го улесняваш с проходилката, но пак казвам това си е мое мнение...
  Лека нощ и приятни сънища

# 254
Двв, съжалявам, но ти се разминаха подаръците  Mr. Green
Cry Hug Сега се разминах ама септември идва Mr. Green
Ви Нашия химоглобин е 106 нисичък като се има впредвид че хапваме и жълтък и месце Rolling Eyes

steli-ssd  значи да ва бройм -варненско бебе Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт