Писани като Великденски яйца са СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ деца

• 14 053
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
Ох, че съм завеяна, на кого честитих РД Embarassed
Доника, пожеланията са за теб  bouquet

Sad Аз тъкмо се бях настроила за подаръци  Joy  bouquet

# 226
МариАнка , точно щях да влизам и да питам дали вчера беше ти в "Искрено и лично" и ето, че намерих отговор  Hug Много ми хареса  smile3501
Съжалявам, че не мога да се включа за по-дълго, но сме в криза и цял ден(като изключим като сме навън) моят сладур е така  smile3514 Зъбки може би  Rolling Eyes

# 227
venush, нямам представа, дали при секциото корема увисва повече от нормално раждалите. Обаче знам със сигурност, че се "прибира" много по-бавно и трудно. Иска се упражнения, ама... Thinking
DVV, хубаво си се настроила за подаръци hahaha, ама май няма да е днес. Аз ти поднасям един красив букет, придружен с целувка при това    bouquet
Тук вали дъжд и майка не може да изведе дребното на разходка, а то хич не иска да спи в къщи. ooooh! Голям зор виждаме с нея днес.
Момичета, страшно ядосана и обидена съм от свекърва ми. Не съм очаквала такова нещо от нея. От както майка е дошла, не е спряла да и се оплаква от мен. Оплаква се на собствената ми майка и такива работи и е наговорила Shocked. Не искам да я видя, честно. Толкова ме е яд, че съм решила да не разговарям изобщо с нея. Май е време да "развъртя" метлата... Така е, като я оставих да ми се "качи" на главата. Такива работи чух за себе си, че не мога да се побера в кожата си. Уча и все това ми е в ума. #Cussing out
ive1ina, благодаря ти!  bouquet Дано отминат бързо кризите при бебко. Praynig

# 228
Привет дами!И ние се завърнахме след празниците.Ходихме до Хисар,на спа процедурки,разбира се без Константин.Той беше при баба си.При нас всичко е наред
с изключение на раздразнителността му,заради никненето на зъби.
Отказах се да записвам малкия на кухня.Всеки ден си му готвя.Днес съм му приготвила телешка супа за обяд.С охота ядем кремчетата на д-р Йоткер.Дори се получава нещо като бисквитена торта,защото докато е врял крема слагам от стритите бисквити на Плазмон.
На понастиналите дечица,пожелавам бързо възстановяване.
На мини рожденниците здраве и лесно вадене на зъбки.  Simple Smile
Марианка,възстанови си душевното равновесие,защото имаш по важна задача.Успех на изпита.А на свекървати мнението не е миродавно,така,че да си говори каквото иска. Hug

# 229
Марианка,концентрирай се върху ученето,че то ти е важно сега,а относно свекърва ти след това я постави на мястото и Laughing,не се оставяй.При раждане секцио знам,че по-трудно се прибира корема,но не и невъзможно,заради това.че при операцията се режат мускули на корема.Някой от бебоците тук нямат още зъбки,а ние да се похвалим,имаме отдавна по 2 отдолу,даже чакаме следващите всеки момент.Казват,че колкото по-късно,толкова по-добре,но то си е божа работа,само да са ни живи и здрави малките септемврийчета! Поздрави от нас newsm04

# 230
Здравейте!
4естит рожден ден, ДОника, бъди 6тастлива и оби4ана!
Ави, изглежда Неси и Сашко много са се забавлявали на лулките. А и мамите съ6то. Големи сте сладури!   Ние и в4ера ходихме, голям смях и веселба е за детето...  Laughing
dennis, ти знае6-този пейзаж е ежедневие тук. Това е парка на на6ето град4е. Ти къде в Холандия си живяла?? Тази седмица мислим да ходим до Кукеноф - парка с лалетата, 4увам 4е било въл6ебно, пък да видим... 

Филип за сега няма зъби, а и признаци за никнене няма. Ина4е се опитва да се изправи на крака. Като му подам пръст4ета, преди се опитва6е да седне/ което сега владее перфектно/, сега стъпва на пети4ки и се опитва да се изправи. Съ6то се набира по ре6етките на ко6арата или леглото.  Thinking

# 231

DVV, хубаво си се настроила за подаръци hahaha, ама май няма да е днес. Аз ти поднасям един красив букет, придружен с целувка при това    bouquet

Мерси Hug не се ядосвай а седни да учиш Peace че да ги свършваме тея изпити вече ooooh!.
Чакам мъжо ми да се прибере и отивам да правя контролни ooooh!

# 232
Честито на месечковците и на рожденичката   bouquet  Heart Eyes Heart Eyes
Дит супер местенце за процедурки е Хисар  Flutter Радвам се че сте починали
Марианкаслагай една черта и не я мисли тази жена,че не си струва
За коремчетата,аз съм секцио и рязани са коремните мускули,но само в долната част,така че с коремни пресички горната може да се стегне  Peace
MariaF живеех в Blaricum : http://www.euweb.nl/Blaricum/horeca.html едно малко селище в което живеят артисти и разни телевизионни звезди близо до Амстердам.Има много хубава и интерестна растителност и като цъфне по това време всичко е розово-лилаво ето такова: с много диви зайчета.
В Keukenhof е невероятна красота.Струва си ходенето определено  Flutter Направо ми се идва с вас  Mr. Green

# 233
Като стана дума за срещи-Валентин,скоро не сме се виждали   Laughing.Айде тия дни да посетим Хемингуей да похапнем добре Sunglasses
Оооо няма проблем,само кажи кога и ще спретнем една семейна срещичка Laughing,знаеш,че ще ми е безкрайно приятно Hug!Вярно е,че отдавна не сме се виждали,само преди 1 седмица Mr. Green Hug!

# 234
  • Бургас
Здравейте и от мен в този мрачен ден!
Честит рожден ден на Доника    Нека се сбъднат мечтите ти !  bouquet
Ние тук си скучаем в къщи с Мими и ако знаете как благородно завиждам на софийските мами за честите срещи  Wink
Но лятото идва и бургаската група доста ще се увеличи  Simple Smile
dennis  ,  MariaF   - страхотни красоти, накарахте ме да мечтая  Simple Smile
Марианка   - стискам силно палци за защитата  Heart Eyes А за свекървата...неяма смисъл да коментирам  Wink
Иринии   - резултатите ща излязат към края на месеца, постоянно съм на тръни  Embarassed
Dit   - браво на вас за релаксиращата почивка  Grinning Константин си има златна баба  Wink Аз с това кърмене повече от 3 часа не съм я оставяла щерката, но и да искам да я отбия - не става. И без това е злояда, а ми отказва от бутилка да пие.
След малко ще ходим с Мими на РД на една мадама на 1 годинка  newsm03
Весел ден и от мен  newsm51

# 235

Честит рожден ден на Доника .Много щастие здраве и касмет.
Честита месечка на Ники,Мия и Лидия .Растете здрави и щастливи  bouquet

# 236
Дениз. какво красиво място Flutter много с е впечатлих!!!

При нас - 2великденски зъбенца от долу затова и температура сме имали преди 10 дена Laughing и.лъжичката ни подрънква сега Joy Седим сами и се търкаляме с големи дължини. Вчера бънджито го закачих на двора  и скача цял ден, пекахме крачета.

Ирини, как сте със Спаси ??? Премина ли? Може зъбета да са.

Вече умората ми се натрупва и без помощ не мога да се справям и уговорих гледачката на половин заплата, а ако правим сестриче и на цяла може да пробвам но нататък.
 Целувки за малчовците златни Hug

# 237
Доника, честит рожден ден!
Айде да се похвалим с резултатите от консултацията - 7,500 кг и 70 см. Хемоглубинът ни обаче бил нисък - 109 и ще почваме месцето. Как ще коментирате този хемоглобин? Ще повторите ли за нас, моля, вашите резутати?! PraynigВече не си спомням на кой колко беше хемоглубина, пък ми се иска да разбера как сме в сравнение с другите бебоци /нямам време да се ровя назад в темите/.
Леле, Денис, какви красотиии...Много ми се иска да ги видя на живо. Един ден като поотрасне бебка, надявам се и това да стане живот и здраве.
МариаФ, на теб ти завиждам...с добри чувства, разбира се HugРадвай се на красивата природа и за мен!
Ирини, по-добре ли сте вече? Пиши по-често, нещо ми се губуш, липсват ми писанията ти!

# 238
И нашия беше 115 казаха че е от зъбите да не се притеснявам.Мами да ви попитам от зъби възможно ли е да имаме разстройства напоследък е ужас особедно следобеда е ад.

# 239
  • Пловдив
Честита месечка на днешните минирожденници - Ники,Мия и Лидия.
 Доника, Честит рожден ден да си жива и здрава и много обичана!

Ви, и нашия хемоглобин е толкова - 109. Според мен не е толкова зле, защото 2-те педиатърки с които се консултирах ми казаха, че под 100 се счита за по-сериозно, още повече че и аз като теб не съм давала месо /да не говора, че и едва преди седмица му заместих цяло хранене с з.пюре/!
Марианка диетата ти е "ужасяваща" Wink и трябва много воля за нея - аз никога през живота си не съм пазила диети, но сега ми се налага че имам още поне 6 кг за сваляне! За свекървата - остави не си заслужава - кервана си върви, кучетата си лаят! Peace Иначе ти изглеждаше много добре вчера по ТВ-то!
За коремите - аз съм много депресирана от моя! Не иска да се прибира и това е! И аз съм секцио - опитвам се да правя по 20 коремни преси, ама ми казаха, че трябва поне 100 всеки ден! Но вкъщи с тоя моя пумпал - трудна работа!
Денис, МариаФ - как харесвам такива подредени градчета и села, а зеленината и цветята направо ти навяват само радост и спокойствие!
DVV - аз също много си падам по подаръците - особено по такива сладки дребни жестове!
А телефона ти правя страхотни снимки - аз по принцип съм фен на Нокиа, въпреки че имам и Сони Ериксон - но те отдавна са много добри в снимките! Hug
Аз много харесвам Варна като град /даже май и сина ми там сме го направили на по-миналата НГ/и мисля тази година да почиваме на Златните ! Wink

Днес времето не е много за разходки, но поне ще си свърша домашните задачки!
На софийските мами приятно прекарване!

Общи условия

Активация на акаунт