Писани като Великденски яйца са СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ деца

• 14 057
  • 284
  •   1
Отговори
# 210

Честит рожден ден ДОНИКА
 Мнооого щастие и любов ти желая.

# 211
  • София
Добро утро, поспаланки Simple Smile Благодаря сладурче-редно е и да почерпя , но тази сутрин предлагама коктейл от кафе newsm53
Хриси цяла нощ ми честити. Към 4 го намазах с Калгел и за 2 часа се поуспокои и после пак...Дано избият тия зъби, че незнам.
Сладурче, почивай си. Какво е това висене в нета до никое време Wink Не те ли събуждат рано-моя будилник звъни около 7...а сега понамирисвам, че трябва да сменяме памперс...
До обяд момичета и Меги, доведи мацката да я видим. И без друго ергените са повече smile3532

# 212
  • София
Като гледам времето....къде ще е срещата днес?

# 213
Добро утро и от мен! Grinning
Честита 7-ма месечинка на Ники на DVV и Мария на diman!  пожелание за едно красиво детство, изпълнено с много сбъднати мечти, палави детски игри и много усмивки!

sladur4e*2, благодаря ти за комплимента! Hug Диетата ми е наистина убийствена,  но много ефикасна. Преди това какво ли не опитах, не става и не става! И аз като теб съм с две секцио и корем си имам още. Но той по-бавно ще се прибере. Иска се да правя редовно коремни преси, а мен така ме мързи... И честито ви нова количка! Grinning Със здраве да си я ползвате. Поздрави на LIBRA.
Доника, чудесни резултати от консултацията! Браво! И аз искам от сърце да ти честитя рожденния ден. Ставаш на 18, нали? Така сме ние жените, годинките ни не мърдат, независимо от броя на рожденните дни. Laughing Hug
Честит Рожден ден, мила! Бъди жива и здрава и много щастлива. Пожелавам ти от сърце да си най-обичаната мама и съпруга.Това е специално за теб:

Как ви завиждам за днешната срещичка... Хубаво да си изкарате и заради мен. Днес тук е мрачно, валяло е през нощта. Слънчицето се опитва да "пробие" през облаците. Хм, дано успее. Grinning
Приятен ден и много усмивки! Hug

# 214
DVV, ето те! Hug Тъкмо се питах къде си и направих един шпионаж на варненската темичка. Laughing

# 215
mari_anka Сладурче, Много благодаря  Hug Бях забравила Blush /покрай ядове с една програма/ и се постреснах какви 7м кво стана ,докато се осетя че сме 11-сти Joy Crazy
Почерпка

# 216
Добро утро на всички!

Честити 7 месеца на Ники на DVV и Мия на Diman! Много игри и усмивки и да слушат майките си.

Времето е малко лошо и ужас ме обхваща ако трябва да си стоим вкъщи цял ден. Close На всичкото отгоре моето момиче пак е нещо във фаза и много се буди и реве... а аз буквално ходя и спя.

Бързам да кажа на Щастливка колко се израдвах на Бобо. Невероятен е, пълзи като фурия. Аз много правя упражнения на Иги за пълзенето, но тя е на светлинни години от него, още хич не може да схване за какво става въпрос.  А пък е толкова хубаво бебето да мине през тази фаза преди да се изправи. На самото него му е по забавно и крачетата укрепват по-плавно и естествено.

Доника, ЧРД. Много здраве и радост с малкия Хриси ти желая.

Sladur4e, Mari_anka, какво, какво, секциото отпуска корема повече от нормалното раждане ли? Ако е така лошооо, искам да се маха тоя корем и си мислех, че ще стане с диета, защото мразя коремните преси.  Но отсега признавам, че диетата на Марианка аз не мога да я спазвам. Поне с по една филийка черен хляб бих я разнообразила, защото иначе си е глад до припадък.

kaleia хубаво си е на морето даааа.

Иги днес кукна рано в 7 часа, което за нас е  #Crazy
Затова сега търка очи и ще спи по никое време.
Приятна среща днес на всички майчета, които ще ходят. Дано малко се проясни навън.

Доскоро  Heart Eyes

# 217
Здравейте момичета! Това го пиша от събота и май най-накрая ще успея да го публикувам.
mari_anka, Алина, благодаря  за милите думи за снимката! mari_anka, стискам палци за утре, после ще стискам и на 21.
DVV, със здраве да си ползваш телефона. И аз съм фен на Sony Ericsson.
muckata, честити зъбчета!
Хайде Плами, и ти да се похвалиш скоро, че да спрат да ви мъчат! При нас няма и помен от зъби, но това не ми пречи. А и свекърва ми каза, че мъжо първо е проходил и после са му поникнали, така че Никол може да се е метнала на него.
И да се похваля, че най-накрая се обръщаме. Щастливака, скоро няма да ви стигнем, много умело се справя Бобо с пълзенето.
Ави, Mила, много e готино на люлките! Тези дни и аз ще пробвам, как не съм се сетила, че може и така.
А сега се настанявам да гледам Бон апети, което не знам защо не дадоха миналата седмица.
sladur4e*2, и аз си купих същата количка в сиво и зелно, но има само две нива на гръбчето (легнало и полуседнало), няма напълно седнало и не знам по-нататък дали ще липсава. Разгледах 100 колички и все питах колко положения има и най-вече държах да има легнало. Накрая като видях тази, като я вдигнах и разбрах колко е лека, направо казах, че това е количката. Като се прибрах чак разбрах за този недостатък, но реших да не я връщам, защото в този магазин нямаше друга подходяща, с която да я заменя. Хубавите бяха много тежки, а аз се убих от мъкнене, защото живея на 4 ет и изобщо нямаме асансьор. До сега смъквах и качвах количката на 2 пъти и после 3ти път за Никол и багажите. Сега натоварвам всичко, грабвам количката под мишница и бягам надолу, толкова е лека тази количка и много се кефя.
И Честити 7ми месечинки на Ники, Лидия и Мария! Честит рожден ден на Доника!

Последна редакция: ср, 11 апр 2007, 10:19 от tonitta

# 218
  • Sofia
Честит Рожден Ден, ДВВ! Много здраве, късмет, усмивки, искрици в очите и слънце в душата!

# 219
Добро утро, мили момичета!

Дони, честит рожден ден! Бъди здрава, обичана, щастлива и нека само прекрасни неща ти се случват!

Честито и на Мария, Лидия и Ники! Да растат здрави, весели и палави!

Ние по традиция имахме гости и на тази месечинка. Тортата не ни се размина! Моят племенник си поръча по една торта всеки месец до навършване на годинката и аз се отзовавам  Laughing. Много благодаря на всички за милите думи и пожелания. Сашко се изкефи на компанията и закачките - разбира се всички му обръщат внимание.

Щастливке, Денис - чудни снимки. Много ме зареждат такива свежи изгледи и лица.

Сладурче, честита количка!

Калея, много хубав разказ за морето!

Аз като си помисля за морето и ми става едно такова хубаво - обичам го много. Вие бургазлийките все това и онова за Бургас и морето приказвате, та се присетих, че и аз имам морска кръв. Прабаба ми е от Созопол, а баба ми е от Бургас, въпреки, че е живяла там само като дете. Ей сега слушах песента "Ах, морето!" И аз все така въздишам...

Срещата остава както сме се уговорили - в 12 часа на Народния театър. Оттам ще мръднем някъде на закрито. Не си забравяйте яйцата!

Меги, с нетърпение чакам да се видим отново с вас и да се запознаем с момата!

# 220
Добро утро
Честита месечка на Ники,Мия и Лидия .Растете здрави,умни и обичани деца.
Мила Доника Честит рожден ден да си жива и здрава и много щастлива в новата къща.

Засега разбрах че срещичката остава на същото място и ще се пренесем някъде на закрито.
Марианка и аз те гледах вчера и не мисля че да изкажеш становището си за ваксините е нещо лошо.И аз имам много познати които дори не са били на детето си никакви ваксини.Айде сядай да учиш че не остана време Hug
Маги ще се радваме да доведеш приятелката ти.Мисля че никой няма да има нещо напротив.
Калея как ми се приходи на моренце от разказа ти.
Момичета нямам време да пиша повече че пак ще закаснея за срещата
Целувки

# 221
  • Sofia
Ох, че съм завеяна, на кого честитих РД Embarassed
Доника, пожеланията са за теб  bouquet

# 222
Ави мила много си бърза и ме изпредвари за инфото за срещичката

# 223
Здравейте, мамчета.
Честито на малките и големите рожденници!!! Живи и здрави и много щастие!
Как изкарахте празника? Ние пак попътешествахме при дядовци и баби.
Да се похвалим - вече си седим на дупето почти стабилно и си ползваме столчето. И нови звуци издаваме. И за нула време каза "мама", "тате" и "баба". Знам, че ги казва безразборно, но се радвам много.
И скоро май ще имаме зъбчета, поне от това което виждам съдя така. Но пък му тежи дупето и неще да пълзи.
Ами то това е за сега от нас.
Лек ден на всички

# 224
Доника - честит рожден ден!
Пожелавам през тази година да се решат всички проблеми с работата и къщата и да се отдадеш на радостта от ежедневието с малкия човек - Хриси!!!

Времето вече се оправи. Ще стане хубава разходка.

Общи условия

Активация на акаунт