VIP Brother 2 - 5

• 43 459
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 765
Illit  в голяма грешка си ако мислиш,че Азис е написал книга;) Книгата му я написа Ваня Щерева;)

# 766
  • София
Наистина голяма излагация е поведението на Венетка Райкова.Не съм очаквала такова нещо. То бива, то може, ама забрави ли, че уж си известна личност?!?!?!

# 767
  • Шотландия
не съм на бтк и няма как, да само това, което дават, ясно ми е че в нова се опитват да я 'доиздокарат', и въпреки всичко тя ми харесва, пък и слушам и другите предавания ....например изказванията на Гала, просто бяха удари под кръста, мразя такива неща, любими журналисти са ми Милен Цветков, Бареков и Венетка, казвам ви го за да си направите поне малка представа за мен и защо имам предпочитания към Венета, .....някой умишлени изказвания в стил шега на Катето Евро, не мислите ли че и в нея има злоба?
ДоброЮтро и от мен, маминки и хиляди благодарности на тези, които ни снасят клюките на нас, дето не можем да гледаме.

Аз да питам като недоразбрала - Тигърче, какво точно й харесваш на Венета, ама от проявите й във ВБ? Аз не съм във възторг изобщо, ама питам в името на справедливостта, може би пък жената да има някакви безценни качества, дето не съм ги забелязала.

Иначе, за снощния скандал и аз да се изкажа - първо, изискването да не се бърка в общата чиния с твоята вилица не е ли въпрос на елементарна хигиена? Още повече когато не сте у вас пред телевизора с милото, а с хора, които малко или повече са ти чужди...

И второ, Венетка не е ли излязла от възрастта, в която децата се заканват - ей, така ме ядоса еди-кой си, ако още веднъж... ще му разбия зъбите. Според мен една възпитана (поне) зряла жена би трябвало да се срамува от желанията си за физическа саморазправа , защото не може да се справи с чувствата си ....

# 768
  • София
Illit  в голяма грешка си ако мислиш,че Азис е написал книга;) Книгата му я написа Ваня Щерева;)

Peace

# 769
  • София

Права си, бях забравила ( не съм я чела в интерес на истината), но пък моето лично мнение е, че на Венета въпросите й за интервютата ги пишат във вестник Шок и т.н.

# 770
  • София

Права си, бях забравила ( не съм я чела в интерес на истината), но пък моето лично мнение е, че на Венета въпросите й за интервютата ги пишат във вестник Шок и т.н.

Joy Joy Joy Joy Joy

# 771
  • Шотландия
Peace Laughing Joy Joy

# 772
  • София
Да  поклюкарствам и аз:
Снощи в джакузито КатетоЕвро направи градиван забележка на Христина да не плаши детето с Дино. Mr. Green
Сега сутринта преди минути Хриси го плашеше с бубите, които щели да го нахапят ooooh!

# 773
Да  поклюкарствам и аз:
Снощи в джакузито КатетоЕвро направи градиван забележка на Христина да не плаши детето с Дино. Mr. Green
Сега сутринта преди минути Хриси го плашеше с бубите, които щели да го нахапят ooooh!

Е...все пак си е взела поука от забележката  Joy

# 774
  • София
Да  поклюкарствам и аз:

Лелееееее, да не им дават сводка от критиките във форума? Христина излиза сама, обръщат й внимание за Дино!

# 775
Абе не мога разбера защо им спират топлата вода всеки ден като стане 10 часа newsm78,само сутрин ли имат,много криво така,ебати вип къщата топла вода да нямат,Биги пести  че много се е охарчил покрай хонорарите им за влизане хахахах Joy

# 776
  • Ямбол
Да  поклюкарствам и аз:

Тц, преди малко каза, че всички ги е страх от Дино и да не излиза навън.

# 777
Даже обясняваше как батковците и татко гонели Дино навън. Да не излизала малката.
Дино бързо се завърна на сцената.
Предлагам и него да го включат в номинациите.  Whistling

# 778
  • София
Снощи Венета докато седеше зад мивката и лаеше срещу Петя (или бъркам...) се сетих точно за Любов и трие Mr. Green как лаеха и викаха "ние само работим, ..всичко ние правим..."

Харесвам я Венета бе хора, но наистина се държи много неадекватно понякога...

# 779
  • София
Да  поклюкарствам и аз:

Тц, преди малко каза, че всички ги е страх от Дино и да не излиза навън.
Иххх ... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт