VIP Brother 2 - 5

• 43 463
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 750
здравейте, аз съм от тези които венета ги кефи, съжалявам, но просто на мен ми харесва, 'играе' и то доста добре, има цел и според мен много добре е знаела кой ще бъде вътре и много добре се е ''подготвила'....
а за останалите; петя и калин, (данов), тишо също ми харесват, поне за мен са 'нормални'...до момента...
всички други за много неща не им прави чест....много сплетни, много клюки, много 'абе аз съм номер едно, кви сте вие'.....влезнали са хорицата да си оправят имиджа това е ...и тези ГОЛЕМИ филми, моля моля
не ангажирам никой с моето мнение, хората са различни, и по различно се възприемат нещата, чета ви с много голям интерес....пприятен ден ви пожелавам!  bouquet

# 751
здравейте, аз съм от тези които венета ги кефи, съжалявам, но просто на мен ми харесва, 'играе' и то доста добре, има цел и според мен много добре е знаела кой ще бъде вътре и много добре се е ''подготвила'....
а за останалите; петя и калин, (данов), тишо също ми харесват, поне за мен са 'нормални'...до момента...
всички други за много неща не им прави чест....много сплетни, много клюки, много 'абе аз съм номер едно, кви сте вие'.....влезнали са хорицата да си оправят имиджа това е ...и тези ГОЛЕМИ филми, моля моля
не ангажирам никой с моето мнение, хората са различни, и по различно се възприемат нещата, чета ви с много голям интерес....пприятен ден ви пожелавам!  bouquet

Peace Peace Peace

# 752
Tigercheto  ти гледаш ли в нета или гледаш само това което НОва показват?

# 753
ООО снощи е имало як купон в къщата. Дано да го излъчат тази вечер по Нова

# 754

Peace Peace Peace

Няма защо да съжаляваш!Никой няма да те убие,нито да те замери с камъни,че харесваш Венета!Все някой трябва да я харесва...
Ако другите интриганстват, тя какво ли прави??Брани се от интригите им? Laughing
Попитах онзи ден една Венетина фенка какво харесва в нея, тя каза :Външността ии как се облича!Те това ми допадна като отговор. Допускам, че огромна част от фенската й маса си падат по "сочните" й устни и гащи "кавали"!Или поне си го пожелавам, щото иначе ми е необяснимо! Joy
Не казвам, че ти си от тях!

# 755
  • София
венета каза на петя, че ще я удари и ще й изхвърчат зъбите

с 2 думи - изтрещяха.

Голям побойник е таз Венетка.

# 756
не съм на бтк и няма как, да само това, което дават, ясно ми е че в нова се опитват да я 'доиздокарат', и въпреки всичко тя ми харесва, пък и слушам и другите предавания ....например изказванията на Гала, просто бяха удари под кръста, мразя такива неща, любими журналисти са ми Милен Цветков, Бареков и Венетка, казвам ви го за да си направите поне малка представа за мен и защо имам предпочитания към Венета, .....някой умишлени изказвания в стил шега на Катето Евро, не мислите ли че и в нея има злоба?

# 757
  • Ямбол
Tigercheto  ти гледаш ли в нета или гледаш само това което НОва показват?
И в нета е това, което Нова ни пускат, т.е. те определят коя камера да следим.

На мен също не ми е неприятна Венета, не ми е любимка, но не ми е толкова противна както Роса например.

# 758
не съм на бтк и няма как, да само това, което дават,

Е това обяснява симпатията ти към Венета;)

Lilqna определено по Нова не пускат всичко от Венета;)

# 759
  • София

Е как ше пускат?! Нали, все пак, им е кадър!

# 760
Току що Маги каза на Азис,че в къщата ядял много по-малко от колкото навън  Shocked Представяте ли си какво прави навън?!  Joy

# 761
Общо взето най-голямата интригантка в къщата е Катето. Ходи пуска мухи и после гледа сеир. Изобщо не я харесвам.

# 762

Е как ше пускат?! Нали, все пак, им е кадър!

То им е кадър,въпросът е че не пускат всички кадри,а само избрани моменти.И то такива моменти,които показват Венета в друга светлина.Пропускат да покажат много от моментите в които Венета злобее и плюе.Затова казвам,че Нова манипулира.
Ако четеш тук ще разбереш много неща,които няма да видиш от 20:00 по Нова.Нали разбираш,че за 50 минути всяка вечер не могат да покажат много от интересните ситуации,които ще видиш ако гледаш 24-часовият канал в нета?!

# 763
Общо взето най-голямата интригантка в къщата е Катето. Ходи пуска мухи и после гледа сеир. Изобщо не я харесвам.
Мен пък Венета и Тишо много ме дразнят. А иначе съм почти сигурна, че Петя ще си ходи.

# 764
  • София
Катето верно е голяма интригантка, но някак го прави по - хитро, докато Венета като излезе от тази къща, няма да има с кой една дума да си каже. Наплю Катя Евро , че имала много любовници; Наплю Азис , че една книга не е прочел в живота си ( ама пък е написал); наплю Десислава - вчера обясняваше на Китаеца, че много неща знае за Деса и хич не е добричка; Здравко пък вече си остана без кумове - Венета никога няма да му прости, че не я е номинирал; Злобно се изказа, че Петя е на 40 , при положение, че никой в къщата не знае на колко е.... Мисля, че трябва да й свалят предаването, просто се изложи тотално!

Общи условия

Активация на акаунт