VIP Brother 2 - 5

• 43 396
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 795
Millla,дерзай!!!!
Петя като е гнуслива защо не си направи салата сама!

# 796
  • Пловдив
В момента правят импровизации на песни на Майкъл Джексън  bowuu
Не мога да повярвам, че ще го кажа, но Азис е страшен  Mr. Green

# 797
В момента правят импровизации на песни на Майкъл Джексън  bowuu
Не мога да повярвам, че ще го кажа, но Азис е страшен  Mr. Green
Мен Калин ме кефи в случая Peace
Обаче такива физиономии правят : ooooh!

# 798
  • Paris
Защо, според вас винета се държа като девственица на първа среща снощи на купона с мъжа си newsm78
Така ли се държи влюбена в съпруга си жена?!

# 799
  • София
Момичета благодаря за репортжите   bouquet
Снощи изпуснах скандала. smile3538Тая Венета голямо чудо била.Ужас.Мисля че си вкара автогол с влизането във ВБ.
А вчера по Нова разправяше как се задушавала от интриги.Горката Венетка-света вода ненапита.

# 800
Millla,дерзай!!!!

пешке, и ти си била гушната от милото и не си разбрала  Stop
петя искаше да си направи салата, но десислава я спря, каза, че тя ще й направи.
после деси нещо се заплесна и не си изпълни обещанието, а петя каза, че я е гнус.

# 801
защо да е злоба казва им истината в очите, предпочитам това пред явното лицемерие и 'обсъждане' на някои други в къщата, а когато се скриха в банята да се хилят на Росито, това ли е нормално??...що не се хилиха навън??? на някои им стиска, други не....
Не се заяждам, но наистина не разбирам защо си мислите че е толкова злобна?
Венета беше тази,която каза на Маги-какво търсиш в къщата като ти е мъчно за детето.
Венета каза на Десислава да си облече нещо по-затворено като и е неприятно да се говори за гърдите и.Не може да обличаш дрехи отворени до пъпа,да навираш огромните си гърди в очите на хората,а после да се сърдиш,че си обект на шеги!Това е лицемерно.
Венета е откровена,злобничка,леееко истерична!
....Но ми харесва! Mr. Green
.... много точно!

# 802
  • София
Ужас.Мисля че си вкара автогол с влизането във ВБ.

Ама, много голям при това!!!

# 803
  • Paris
Кажете за скандала снощи, моля ви!

# 804
Кажете за скандала снощи, моля ви!
И аз съм го проспала Rolling Eyes

# 805
  • Стара Загора
Illit  в голяма грешка си ако мислиш,че Азис е написал книга;) Книгата му я написа Ваня Щерева;)

наистина ли? харесвам й стила, четох "Образцов дом" и ми хареса.
как се казва неговата книга?

Лени, казва се "Аз, Азис". Има я в нета като pdf.

# 806
Ужас.Мисля че си вкара автогол с влизането във ВБ.

Ама, много голям при това!!!

ами, българия е страната на чудесата, от тази анти-реклама, която си прави само ще й се качи рейтинга. сега я мразят, после ще викне 2-3 интересни образа в предаването и всичко ще бъде забравено.

# 807
Millla,дерзай!!!!

пешке, и ти си била гушната от милото и не си разбрала  Stop
петя искаше да си направи салата, но десислава я спря, каза, че тя ще й направи.
после деси нещо се заплесна и не си изпълни обещанието, а петя каза, че я е гнус.
Не те разбирам Rolling Eyes

# 808
Illit  в голяма грешка си ако мислиш,че Азис е написал книга;) Книгата му я написа Ваня Щерева;)

наистина ли? харесвам й стила, четох "Образцов дом" и ми хареса.
как се казва неговата книга?

"Аз Азис" се казва.Имаше я някъде в нета,а и аз май я имам.Ако искаш ще погледна и ще ти я кача някъде-ако се интересуваш де;)

# 809
  • София

Това е харесвам я Венетка, злобна, гадна...но какво има насреща за да бъде друга?

Хората не са злобни заради това, което имат насреща, а заради това, което ги яде отвътре,заради комплекси, лична неудовлетвореност и лош нрав!
Аз не чух Венета да каже нещо хубаво за някого!
Освен за себе си!Ама и там не е много уверена!
Семейството й било затворена страница, този бил такъв, този онакъв!
Тази змиица мрази целия свят, ба си!
Може би такава трябва да е водещета на подобно жълто предаване! Тя другаде не може да се класира. Липсват й основни качества!

Аааа, казва, казва  - за "мъжа ми" и снощи похвали Росито Sunglasses

Мен пък ми направи следното нещо впечатление, че Венета като сподели на Петя за необичното си семейството, последната почна разпалено да плюе майка си сестра си как не и говорили за излагацията и фалша на Евровизия. Нямало било звук и н-ам к'во си...
Е, тогаз Венетка как хубаво я сецна "Ми Маргарита Хранова как пък не пя фалшиво??"  Mr. Green
Сече и пипето на Венета и много добре умее да измъква информация.
Но пък  снощи след скендъла за салата като намекна на Китайчето, че Деси не е толкова чиста водица ненапита - не ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт