VIP Brother 2 - 5

• 43 359
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 840
Едно е да си откровен с хората, съвсем друго- да си злобен. Не знам защо смятате двете неща за едно и също.
                  Peace. Росица като пийне става откровена, а Венета трезвена е злобна.

amber, мерси за книгата   bouquet.

# 841
Леле, този Калин какъв смях вади  Joy Joy Joy
Сега го чух за първи път  Laughing

# 842
аз прочетох Увода.
нали имаш програма за четене на пдф файлове ( Acrobat reader?)

този Калин се смее като банциг....не може ли да се владее....

# 843
Леле, този Калин какъв смях вади  Joy Joy Joy
Сега го чух за първи път  Laughing

Само бях чела за този смях, но сега съм в стрес, като го чух.  Mr. Green

# 844
Лени,имам я тази програма,ама казва че имало грешка - много ме е яд,щеше ми се да видя за какво иде реч! Thinking

# 845
Едно е да си откровен с хората, съвсем друго- да си злобен. Не знам защо смятате двете неща за едно и също.
                  Peace. Росица като пийне става откровена, а Венета трезвена е злобна.

Много точно!

Петя Павлова спомена Данчо Георгиев, че щяла да го пита нещо - музикален журналист, той не е ли починал?

А за смеха на Калин... - предлагам да го направят като ринг тон или мелодия за мобилни телефони... Представяте ли си тогава какво ще стане.... Ако замине Калинчо... какво ще парви Къщата без смеха му???? На мен ми напомня на смеха на моцарт от филма амадеус....

# 846
Ваня ли е писала въпросната книга на Азис?
Ако е тя, определено няма да ми хареса, Ваня пише хубави текстове на песни, но за книги има още много да учи.

да не пра'им литературен клуб, но не съм съгласна.  Stop
много автори са се опитвали да пишат в насечения стил, в който пише и  ваня щерева, но момичето главно има какво да каже. на определена група хора, обаче.
аз  'образцов дом' я захвърлях няколко пъти , тежка ми беше, страдах на тая книга, оглеждах се в тия жени, но накрая, като я прочетох си казах , че е била страхотна книга.  естествено, аз съм малко от таргет групата на книгата й, сигурно и затова.

# 847
 Joy Joy JoyМного се забавлявах на народната песен на Деси и Азиска!

# 848
Как са се хванали под ръка Василка и Деси, ама ... смях...Супер са! И с тез извивки...

# 849
Ма що така се кикоти тоя човек,бе Shocked Shocked

# 850
  • Шотландия
На мен не ми се отваря книгата,след като я изтегля???Имало грешка,казва?Някой да нзае нещо?
На мен ми се отвори с Adobe Reader. С каква програма искаш да я отвориш?

Ей, много се смях с тая Недо, дос Недо ле - как си клатеха главите Азо и Десислава  в синхрон, като курдисани.

Пардон, изпреварили са ме. Опитай да я изтеглиш отново и отваряй.

# 851
Тотално объркаха текста Laughing

# 852
На мен не ми се отваря книгата,след като я изтегля???Имало грешка,казва?Някой да нзае нещо?
На мен ми се отвори с Adobe Reader. С каква програма искаш да я отвориш?

Ей, много се смях с тая Недо, дос Недо ле - как си клатеха главите Азо и Десислава  в синхрон, като курдисани.
С Akrobat Reader 4.0  се мъча да отварям.То тръгва да се отваря и тогава дава грешка. Tired

# 853
xaxaxaaaaa тия са уникални скици! Смях се с Деси и Азис от сърце  hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 854
На Деси Притури се планината малко нанагорно и дойде,не е тъй тая песен Whistling

Общи условия

Активация на акаунт