VIP Brother 2 - 5

• 43 337
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 885
  • София
то ... ''на една работа не й ли кажеш добър ден , изобщо не я започвай''  Grinning

Joy  Joy  Joy   Joy  Joy   Joy  Joy Joy  Joy   Joy

# 886

А за смеха на Калин... - предлагам да го направят като ринг тон или мелодия за мобилни телефони... Представяте ли си тогава какво ще стане.... Ако замине Калинчо... какво ще парви Къщата без смеха му???? На мен ми напомня на смеха на моцарт от филма амадеус....

само мен ли не ме кефи този смях Confused
Много истерясъл и някак заучен ми изглежда.

# 887
Петя Павлова спомена Данчо Георгиев, че щяла да го пита нещо - музикален журналист, той не е ли починал?
И аз се почудих. Мисля, че да.

За Данчо Стълбицата ли става дума?

Да, за Данчо Стълбицата.. Не почина ли той и то отдавна?

само мен ли не ме кефи този смях Confused
Много истерясъл и някак заучен ми изглежда.

И на мен не ми харесва... Направо се стряскам като го чуя.....

# 888
На мен смеха на Калин не ми се ивжда искрен...,като заучен да се покаже голям купонджия,така ми седи - нямам нищо против него Peace
Те сега с тоя бюджет отде толкоз пари за кампари и ядки???!!!! Thinking

# 889
  • София
хрупа ядки , затова ...
ама Роси и Еврото вкарват по едно кампари , то ... ''на една работа не й ли кажеш добър ден , изобщо не я започвай''  Grinning

РоситУ и кампари в два часа на обяд малеееееееееее  #Crazy
Довечера ще е пак горе на черешата  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 890
  • София
Някой може ли да каже какво става в момента? Simple Smile

# 891
                "Венета е сигурна, че Росица Новева ще получи предложение да бъде водеща на вариететно шоу. Катето пък смята, че на Роси би отивало да води предаване, което се казва "Не правете като тях"." (из официалните новини)
                 hahaha

# 892
въпреки че съм постоянно в темата, не видях дали сте обсъждали предстоящото появяване на Светлана от ББ3 в играта "Големият въпрос" по Нова.
Отврат, бих казала аз. С какво е заслужила работа в Нова тв, пък макар и в смешно предаване без стойност?

# 893
  • София
въпреки че съм постоянно в темата, не видях дали сте обсъждали предстоящото появяване на Светлана от ББ3 в играта "Големият въпрос" по Нова.
Отврат, бих казала аз. С какво е заслужила работа в Нова тв, пък макар и в смешно предаване без стойност?

Много тъпа практика на НОВА да вкарват бивши участници от ББ в продукциите си!!!

# 894
Мисля. че грешно си разбрала.Тя няма да работи , а само ще участва. Всички брадърци се изредиха от там (вчера бяха Пенцо и Вего).

# 895
  • Tам през Атлантическия океан

мноооо тъпо предаване  Shocked

# 896
A новият вид на Светлана е : #Silly

# 897
Кога го дават това предаване май не съм го засичала

# 898
  • София
Кога го дават това предаване май не съм го засичала

По обед. Мисля че след новините.

# 899
  • София

А нещо не схванах  newsm78 какво ще прави   smile3530 Светлана

Общи условия

Активация на акаунт