VIP Brother 2 - 5

• 43 337
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 900
въпреки че съм постоянно в темата, не видях дали сте обсъждали предстоящото появяване на Светлана от ББ3 в играта "Големият въпрос" по Нова.
Отврат, бих казала аз. С какво е заслужила работа в Нова тв, пък макар и в смешно предаване без стойност?
Мисля. че грешно си разбрала.Тя няма да работи , а само ще участва. Всички брадърци се изредиха от там (вчера бяха Пенцо и Вего).

ааа, ясно. Наистина ми остана впечатление, че ще го води.

# 901
  • София
въпреки че съм постоянно в темата, не видях дали сте обсъждали предстоящото появяване на Светлана от ББ3 в играта "Големият въпрос" по Нова.
Отврат, бих казала аз. С какво е заслужила работа в Нова тв, пък макар и в смешно предаване без стойност?

А нещо не схванах  newsm78 какво ще прави   smile3530 Светлана

Май ще играе?!

# 902

А нещо не схванах  newsm78 какво ще прави   smile3530 Светлана

Ще отговаря на едни тъпи въпроси и иска да и стискаме палци.Водещи са Дидо и една не я знам каква.......

# 903
  • София
A новият вид на Светлана е : #Silly
  някой да пусне снимка с новия и вид, плс, че ми стана интересно

п.п. благодарско за репортерите
чета всичко наред, защото нямам нова плюс

Hug

# 904
Като прическа не й е лоша. Но на мен нещо не ми допадна. Къса, рошава и рижава. А тя в муцуната е като шарпей.

# 905
  • София
A новият вид на Светлана е : #Silly
  някой да пусне снимка с новия и вид, плс, че ми стана интересно

п.п. благодарско за репортерите
чета всичко наред, защото нямам нова плюс

Hug

Като прическа не й е лоша. Но на мен нещо не ми допадна. Къса, рошава и рижава. А тя в муцуната е като шарпей.

Дайте да я видим и ние тази жена.

# 906
  • Шотландия
Какво е шарпей? Shocked

# 907
  • София
Какво е шарпей? Shocked

Шарпей е куче.

# 908
Какво е шарпей? Shocked

куче, от онези сбръчканите, на рекламата на Гарние лифт

# 909
  • София
Много сбръчкано и гравитационно обременено куче
с увиснали очи

# 910
Tоя Калин има за мен отвратителен смях,направо ме побърка кто почне да се хили,ебати виението предприема хахахахха,ужасен е  Sickи е като засмяно крокодилче като се смехори хахахахах finger
Василка се навърта около кухната където десислава и магдаленка правят кекс и ги хвали че е станал супер преди още да са го извадили от фурната,види се че чака с нетърпение да го нагъне,много е лакомичък милия ха ха ха ха, май съвсем заприлича на smile3535   261uu  Animal Pig Rolling Eyes  Flushed

# 911
 Joy  Joy
Ще ме уморите.
Ми не мога да изнамеря снимка, съжалявам. Опитах се, де.
А не разбрах аз за Данчо стълбицата- починал ли е или не?

# 912
  • Шотландия
с увиснали очи
Мерси. Такова е май:

# 913
  • София
калин, момчето, се хили като разгонена хиена
и с размах при това, като отвори тая уста имаш чуството, че ще глътне някой

# 914
  • Някъде на път....