На море в Турция - тема 87

• 56 569
  • 736
  •   2
Отговори
# 60
Някой да е почивал вече в Liberty Кушадасъ?

# 61
Някой със скорошни впечатления от Делфин Нео Палас?
Бях в хотела в края на май.Изцяло реновиран,модерен,много добро обслужване,храна,алкохол,анимация.Ако нещо конкретно Ви интересува,ще отговоря.

# 62
  • Пловдив
Някой със скорошни впечатления от Делфин Нео Палас?
Бях в хотела в края на май.Изцяло реновиран,модерен,много добро обслужване,храна,алкохол,анимация.Ако нещо конкретно Ви интересува,ще отговоря.
Благодаря за отговора!

# 63
Не мога да се ориентирам за Анталия.Кой град е най-близо до летището-Белек,Сиде,Лара или друго.Имам впредвид трансфера да не е много дълъг.

# 64
До летище Анталия най-близо е Лара, после Белек, Сиде, и Алания.

# 65
Най-близо е Лара, почти се сливат с първите хотели на следващия район - Белек.

# 66
До Алания трансферът ни от летището беше над 3 часа, преди години, но не помня до кой хотел.

# 67
Благодаря,значи Лара или Белек да търся хотел.Ако се сещате за нещо до към 5000 за двама,да е добре озеленен и с пясъчен плаж ,ще се радвам да споделите.

# 68
  • Някъде в Европа...
Благодаря,значи Лара или Белек да търся хотел.Ако се сещате за нещо до към 5000 за двама,да е добре озеленен и с пясъчен плаж ,ще се радвам да споделите.
Много е важен периода, транспорта...най-добре се обърнете към агенция и тук може да се комментират вече конкретни предложения...Няма как да знаем цените им...

# 69
Сумата е прилична и предполага избор измежду добри хотели. Пясъчният плаж (като на нашето море) не е баш пясъчен, както си го представяме, в повечето случаи. В Кушадасъ съм била на най-хубав плаж, но пък към хотела имахме забележки. Важно е и какво искате като услуга, защото се оказва и че вече има хиляда вида ол инклузиви-премиум, ултра, супериор и не знам още какво... Абе, пълно щастие няма. За добре озеленен също не знам какво точно имате предвид-озеленяване тип гора или просто поддържана цветна част. С какво предпочитате да пътувате. В кой период...

# 70
Ако е за област Анталия - добре озеленен - търсете в района на Кемер.  Пясъчен плаж - в района на Сиде има концентрация на хотели с пясъчни плажове.  Пясъчни плажове имало също и в районите на Мармарис, Кушадъсъ, остров Гюкчеада, плажа Саръмсаклъ край Айвалък, някои плажове в р-на на Алания.  Navy беше поствал миналата година снимки от страхотен пясъчен плаж (известен плаж с много широка плажна ивица). 
Който знае и други хубави пясъчни плажове, моля допълнете.     

Белек - единственият хубав пясъчен, който аз знам, е при хотелите Воаяж Белек и Maxx Royal Belek. (може и допълн. да са опесечавани).  За останалите, както са ви писали, пясъчните плажове на Белек, не са баш.   Regnum Carya бил с хубав плаж, също.   Който знае и други хотели, чийто пясъчни плажове да отговарят на българското разбиране за хубав пясъчен плаж, моля пишете.

За цени, задължително проверявайте сайта на хотела, к. сте си харесали.

# 71
Хубав пясъчен плаж има на Palm Wings Beach Resort&Spa в Кушадасъ. Като нашите плажове, с широка ивица от ситен пясък. Но преди 4 години, не ни хареса храната, изобщо даже. Само един хотел в Алания ме е разочаровал повече, но както писах, не го помня. Чувам, че сега Palm Wings е по-добре като услуги.

# 72
Някой скоро да е посетил Asteria Collection Side? Да сподели мнение.

# 73
  • Враца
Здравейте. Ще почиваме в Белек . Прочетох инфо какво да посетим, но не открих точна информация 🤔 за вечерното шоу в Land of legends . Трябват ли билети за вход? Безплатно ли е ? Не ни е нужен превоз хотела ни е близо.

# 74
Някой скоро да е посетил Asteria Collection Side? Да сподели мнение.
Аз го резервирах. Видях, че отвори на 01.07 и цената беше добра. Следя мненията в Трипа, гугъл, във ФБ група и където се сетя още...

Общи условия

Активация на акаунт