На море в Турция - тема 87

• 56 601
  • 736
  •   2
Отговори
# 615
  • Стара Загора

Добре, че сподели отзива, че точно се чудехме за 2026 между този и Selectum Family Comfort, но май нивото на тази верига е паданло, а от агенцията ни казаха, че са имали само положителни отзиви и за двата хотела. Моля, някой да препоръча хотел в Сиде на 1ва линия с дете на 3 години ще сме, важно ни е да е пясъчен и плавен вход в морето и до 3000 - 3500 лв за 2ма възрастни и дете със самолет от София, началото на юни.

Здравейте, препоръчвам ви Оз Сиде Премиум. Разкошен плаж!!!

# 616
  • Пловдив
Адалия Елит -Лара .Има  аквапарк , лунапарк и изкуствено море.

# 617
Маршрута, който  посочил Navy е перфектен. Септември, на път към Кушадъсъ, минахме по него. Пътя е идеален, не е натоварен и наистина има много живописни гледки.
На връщане решихме да хванем магистралата в посока Балъкесир и от там към Чанаккале. Магистралата е идеална, обаче след нея ударихме голяма греда с навигацията. След магистралата ни вкара в един тесен планински път, през едни занемарени селца, където кола минава сигурно на високосна година веднъж. Имах чувството, че минаваме прохода Твърдица - Елена и то няколко пъти Grinning . На едно уширение срещнахме "колеги" от Бургас - и те се подвели по навигацията и драпаха като нас по баирите.
Качвам изображение, където съм зачеркнала посочения маршрут и с жълто съм маркирала пътя, по който да продължите след магистралата.
Скрит текст:
Ще ви препоръчам Бергама.Нали целта е разглеждане на забележителности.
Това е древният гръцки град Пергамон.
Бил е огромен град.Не всичко е разкопано.Турците обаче са направили даже лифт до хълма.Защото е на хълм.
Всички са чували за пергамента.Тъй като папирусът е бил забранен за износ,са изобретили пергамента.Точно там.
Там е открит,доколкото си спомням,олтарът на Зевс.Сега се намира в Берлин.Има и много други работи за разглеждане.Гугъл ще ви даде информация.
На всичкото отгоре Бергама е на само около стотина километра от Измир.

# 618
Перфектно! Това е нашето място, много благодаря!
Като се върнем от пътуването ще споделя впечатления и снимки, ако за някого е интересно.
Знам, че тук се търсят мнения и впечатления от ол инкл комплекси, нашата няма да е нищо подобно, но пък се надявам да успея да ви покажа и други интересни кътчета на Турция.

# 619
  • Варна
Благодаря, гледах го и него, но ми надхвърля доста бюджета, излиза към 8000 лв., което не бих дала за почивка в Турция.

# 620
мааалко извън темата за морето, но пак за Турция.
При пътуване с автомобил на лизинг, какво пълномощно искат?
Преведено на турски или това от нотариуса, което е на български и английски го приемат?

# 621
Благодаря, гледах го и него, но ми надхвърля доста бюджета, излиза към 8000 лв., което не бих дала за почивка в Турция.
За кой период излиза тази сума?Цените са в небесата.

# 622
Снощи в Турция е имало голямо земетресение, Балъкесир, няколко разрушени сгради... Sad
П.П.
Стари, повредени от предното земетресение сгради, но все пак 6.1 по Рихтер не е малко...

# 623
  • Варна
За кой период излиза тази сума?Цените са в небесата.
За 29/08 - 05/09/2026 излиза 7742 лв. за нас.
Аз продължавам да ровя и намерих други хотели, които ми изглеждат ок - Papillon в Белек. Но, ако Нирвана е по-добрият избор, бих се "прежалила" с бюджета Blush

# 624
Здравейте, преди малко пуснах запитване за ранна резервация към Емералд. Цените при тях продължават да са същите като миналата и по-миналата седмица. Нямам търпение днес-утре да финализираме резервацията и да съм спокойна за турското море през 2026 г. Smiley

# 625
Моля за мнение за Vonresort golden beach в Сиде. Разбрах,че базата е сравнително стара. Ако някой  е бил там скоро, моля да сподели впечатления.
Цената сега за края на юни за двама възрастни е
2880лв. за Ultra all inclusive, пътуванес автобус до там. Приемлива ли е ?

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 16:27 от хихихи

# 626
Някой резервирал ли е по телефона през Турс Клуб? Исках онлайн да си направя резервацията, но звънях да попитам как да запиша голямото дете понеже по време на почивката ще направи 12 години и по телефона направо ми взеха данните и ми изпратиха договор за подписване по вайбър.  До сега не съм резервирала с тях и не знам дали това е нормално.

# 627
Моля за мнение за Vonresort golden beach в Сиде. Разбрах,че базата е сравнително стара. Ако някой  е бил там скоро, моля да сподели впечатления.
Цената сега за края на юни за двама възрастни е
2880лв. за Ultra all inclusive, пътуванес автобус до там. Приемлива ли е ?
Ако сте без деца препоръчвам ви Vonresort Elit, базата е стара, но става, там по-малко хора, по- спокойно, в ресторанта обслужването е перфектно и без бакшиши, до морето 2 минути пеша, и можете да ползвате всички съоръжения и на трите хотела. Май може да се ползва и ресторанта на Голден коуст, но там не препоръчвам, за вечерят са голями навалици и без бакшиш трудно да получиш питие. За 4 път ще ходим, със самолет,  септември с около 1000 лв излиза по-скъпо от вашата цена за двама.

patenceto, ние резервирахме при тях през сайта им, на имейл ни пратиха договора и съответно по имейл им върнахме подписан от нас. Подпишете го, ако всичко ви устройва и им пратете на имейл. Те ще ви изпратят потвърждение, че са го получили. Ако имате притеснения помолете ги договора да ви го пратят на имейл.

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 17:44 от Муми

# 628
  • София
За вон-овете и аз съм твърдо за Елит.
Само там сме отсядали, но къщичките са много далече от плажа, като бяхме имаше неща, на които не пуснаха хора с гривни на къщичките - на гюзлемето връщаха че си имали друго.
Елит е супер спокойно място, близо до плажа, не е ново, както и трите май. Всичко е на половин ръка разстояние, ресторант, лоби, плаж, снек бар. Децата искат пак, на мен храната не ми допадна особено и не съм сигурна, но като спокойствие и почивка без обикаляне наистина си заслужаваше.

# 629
Нелка, за храната да добавя, стараят  се да я разнообразяват, това лято имаше и агнешко няколко пъти, агнешки дроб, морски дарове като соте и със зеленчуци, пъдпъдъци, телешки език и друго. Веднъж не ни харесаха основни ястия, но пък имаше толкова много разядки и предястия, че чак преяждаш. BlushИ менюто септември месец се отличаваше от юнското. Баровете вътре и отвън на басейна също са много спокойни, никой не изнудва за бакшиши. Оставяш по свое усмотрение и да не оставиш не се отразява на обслужването. След първото ни пътуване бая ги разпердуших в трипадвайзора, ми хората се поправиха, взимат критиката под внимание. Гестрилейшън каза, че моите претенции ги разглеждаха точка по точка. Септември излитахме рано, та ползвахме пак L'Atelier,  имаше нощна храна, та и служител сидеше там, малко кисел де, ама следеше да не свърши нещо. Единствено, което не ми хареса и гестрилейшън потвърди, че тази година имаше много румънци, за сметката на германците. Съответно някои индивиди генерираха повече шум.

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 20:42 от Муми

Общи условия

Активация на акаунт