На море в Турция - тема 87

• 27 964
  • 413
  •   3
Отговори
# 405
  • София
Здравейте, имам направена резервация чрез Stayforlong.fr за Делфин Палас. Предстои ми плащането и писах на хотела да ми потвърдят резервацията. Но от там ми отговориха да се обърна към агенцията и не могат да ми предоставят информация или да потвърдят резервации, направени чрез агенции. Въпросът ми е към тези, които са правили тази година резервации чрез Stayforlong,имали  ли сте някакви проблеми? Леко се притеснявам да не отидем до Анталия и да останем на улицата.
Може и да имате проблем с резервацията, тоест от хотела да Ви накарат да платите на по друга цена отколкото при резервацията, защото не сте френски граждани.
Преди няколко дни, когато резервирах Лара Барут направих телефонно запитване до Stayforlong Шведската версия чрез мой приятел от мое име. Той живее в Швеция и има българско и шведско гражданство. От там точно това му отговориха, че аз като български гражданин мога да имам проблеми с хотела- Иначе Stayforlong Швеция си ми признават резервацията.
Направих питане и до Холидейчек дали мога да резервирам през тях.
От там ми отговориха, че резервациите са валидни само за жители на Германия, Австрия и Швейцария и аз се отказах да правя резервации завинаги от двете системи.
А дали Вие ще резервирате през Stayforlong остава Вие да решите.

# 406
  • Варна
Здравейте, имам направена резервация чрез Stayforlong.fr за Делфин Палас. Предстои ми плащането и писах на хотела да ми потвърдят резервацията. Но от там ми отговориха да се обърна към агенцията и не могат да ми предоставят информация или да потвърдят резервации, направени чрез агенции. Въпросът ми е към тези, които са правили тази година резервации чрез Stayforlong,имали  ли сте някакви проблеми? Леко се притеснявам да не отидем до Анталия и да останем на улицата.
През 2023 година имах резервация за хотел Утопия Уърлд с тях. Ползвах италианската версия , тъй като през нея цената беше в евро. Правих запитване  с имейл до хотела. Отговориха ми, че всичко е  наред и после на място също нямаше проблеми.
 Сега имам резервация за същия хотел, но с Дестиния. Вчера им писах и пак казаха, че виждат резервацията.
Явно зависи от хотела дали да дадат информация или не.
Успех !

# 407
Да, аз миналата година имах подобно питане през немска агенция - не помня име - но точно това ми отговориха, че нямат проблем да приемат българска кредитна карта, но е възможно хотелът да приложи различни цени за не-немски граждани.  (Понеже договорът им визирал, че са за немски гр).   
Мисля, че трябва да потвърдите цената с хотела, а не дали ви е валидна резервацията.  Stayforlong са големи и  проблем с резервацията като такава едва ли ще има.

# 408
Сега проверих в италианската версия на Stayforlong за хотел в Алания, за който имам платена резервация за след 10 дена през Booking Simple Smile
В сайта на Stayforlong гордо се набиваше на очи отстъпка в червено от 41% Simple Smile
А цената беше със 100 лева по-висока от Booking Simple Smile Еми... аз Booking ползвам вече доста години... и тази проверка не я правя за първи път. Не знам как така намирате много по-изгодни оферти, сигурно такъв ми е късмета на мен, не знам...
Букквам си "нормален" хотел, не Ол инклузив в някой комплекс, да допълня Simple Smile

# 409
Попитай на тел. +90 242 322 00 00.  Можеш и да резервираш, ако имат цени за месеца, които търсиш. Според мен имат само до февр на 2026 към момента.   За ранни резервации обаче дават този номер - 444 0 552.

Някой знае ли Нирвана Космополитън дали ще пуснат ранни или кога ги пускат? Гледам доста други хотели вече са пуснали оферти, а за Нирвана няма.

# 410
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, мили хора.
Може ли някой да провери един регистрационен номер за глоби ,че ще строша телефона - не мога и не мога 😤😤😤😤
А3645НТ  - моля 🙏🙏🙏

Ние на 10ти пътуваме .
5 дни ще сме в Miracle resort и после в Алхамбра.

# 411
Здравейте, мили хора.
Може ли някой да провери един регистрационен номер за глоби ,че ще строша телефона - не мога и не мога 😤😤😤😤
А3645НТ  - моля 🙏🙏🙏

За съжаление имате 2 глоби общо за около 3000 Турски лири. Ето на този линк може да ги видите и платите онлайн https://dijital.gib.gov.tr/hizliOdemeler/yabanciAracOdemeleri

# 412
  • Burgas, Bulgaria
Благодаря от сърце, ми аз съвсем на друго място търсих.
Предполагахме, че има ,та не се изненадвам .

Още веднъж, благодаря 🙏

# 413
Здравейте, мили хора.
А3645НТ  - моля 🙏🙏🙏

Ние на 10ти пътуваме .
5 дни ще сме в Miracle resort и после в Алхамбра.
На Айфона и аз не мога.

Общи условия

Активация на акаунт