На море в Турция - тема 87

• 31 295
  • 468
  •   3
Отговори
# 465
  • Варна
И в Кушадасъ видяхме глигани да се разхождат сутринта на разсъмване по главния булевард на изхода на града 😆.

Същото се канех да напиша и аз - точно в Кушадасъ армия черни прасета препускаха гордо по крайбрежния булевард.

# 466
Някой знае ли дали може да се прехвърлят пари от HGS? Сменяме колата и имаме около 1000лири, дали може да ги прехвърлим на новата?
Може. Вече съм го правил няколко пъти.
Отивате в пункт на PTT, трябват ви новия талон на колата и паспорта.

Правили са ми го по 2 начина.
Тази година само ми смениха номера в системата без нищо да се плаща. Дадоха ми бележка където пишеше стария номер и новия номер.  По този начин сами го правили 2 пъти в района на Алания.

Предния път Чанаккале ме накараха да попълня бланката като за нов HGS за което дават нов стикер който се заплаща и в новата сметка прехвърлят парите от старата която се закрива като това става в рамките на няколко дни.

# 467
Получих информацията.Благодаря.
Има ли пътуващи с чартъра от Пловдив на 10.10,да знае в колко часа е полета?

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 19:43 от qeq

# 468
  • София
Здравейте! Моля, някой да сподели какви нови хотели ще се откриват през 2026 година в курортите на Турция.
Не съм се интересувал от всички нови хотели в Турция, които ще се открият през 2026година.
Мога да кажа само тези, които мен ме интересуват, и които са от по-високия клас хотели. Предполагам, че има още няколко от по-бюджетния сегмент.
Akra Didim Resort & SPA - Дидим - трябва да бъде открит през април 2026г. Изключително луксозен, както всички хотели от този водещ бранд хотели. Предполагам, че и цените  ще отговарят на класата му. Ако някога отида в Дидим то това ще е хотела.
Trendy Perge Resort & Suites- Лара, намира се до Тренди Лара и Мардан палас- хотел от средния клас
VOYAGE KUNDU- още един хотел от високия клас от една добре позната верига.
И последният хотел, който ме интересува е в Белек- TUI BLUE Maviss

Общи условия

Активация на акаунт