На море в Турция - тема 87

• 34 155
  • 505
  •   2
Отговори
# 495
Такааа, Утопия стана ясно няма да е тази година. Като за първа година почивка в Турция реших да разгледам какво предлагат ТА - Турс и Емералд основно. Доста изчетох из темата и "разцъках" по-коментираните хотели със следната конфигурация:
-период - 30.06- 07.07.26 (+/- няколко дни може да се мръднат).
- 2 възрастни + 2 деца (14 и 2) някъде 14годишния е възрастен, така че 3+1 също гледах.
- курорт Белек (като най-близък до летището).
Хотелите, който са най-често коментирани и с положителни отзиви при тези услония са 9-10-14 хил. лв. Аз ли нещо не търся като хората, ранни резервации ли не хващам, нямам идея, но преди да отида в офис на ТА, моля за съдействие да ми дадете мнение за хубав чист хотел, с клубна част (предпочитам настаняване в къщички, а не огромна сграда, зелена територия, с качествен олинклузив, пясъчен плаж или с минимално камъчета, с аквапарк (няколко пързалки ще свършат работа). Искам да е близо до летището за да може трансферът да е кратък.
Понеже бюджета е от съществено значение да речем 6/7хил., знам ли! Настръхна ми косата от цените😂. Но над 10 за 7 дни вече ми е неразбираемо за тази дестинация.
Искам да набележа няколко хотела и да атакувам ТА. Ако ме устройва дадена оферта - ок, ако ли не, се преориентирам тутакси.
Благодаря Ви, предварително!
И аз погледнах за вашите дати и конфигурация, Делфин Дива в Лара е 7800 ,хотела е супер класа с много забавления за деца и възрастни .За храна и чистота и обслужване да не говорим. Веригата е на супер ниво!

# 496
Това си е по хиляда лева на ден …
Като си спомня как преди 5 години почивахме тук с жената за по 200 и малко лева на ден…
То не, че не е възможно и сега, но трябва да се храниш сам извън хотела и да не пиеш алкохол Simple Smile
Снощи вечеряхме с жената за 1080 лири, две ципури за по няма и 12 лева всяка, салатите бяха по 7 лева и нещо, хляб, маслини, разядки дават безплатно…
Хотел 80, 3 хранения към 120, малко пари за екстри и ето ти ги 230-250 дневни в Турция Simple Smile
То това за почти всеки друг си е мъка и тормоз, но нашата цел е здраве и плаж и на нас друго не ни трябва… правим по 20 хиляди крачки всеки ден в района Simple Smile

# 497
  • Burgas, Bulgaria
Привет от Miracle Lara - страхотно обслужване , богата храна , маркови питиета   , много приятно изненадана съм .

# 498
Моля за мнение за бюджетен хотел с хубави пързалки от по-гомемите без Ефталия. Благодаря.

# 499
Привет от Miracle Lara - страхотно обслужване , богата храна , маркови питиета   , много приятно изненадана съм .
Може ли по подробно,какво включва храната,има ли риба, морски дарове aгнешко и телешки стекове? Топли ли са външните басейни? Има ли марков алкохол и какъв? Има ли барове с музика на живо вечер? Има ли ресторант с тераса и места за пушачи? Има ли много руснаци? Благодаря.

# 500
Отзив за Sy Hotels, Belek - чудесен!
Вкусна храна, чистота, хубаво спа, вежлив и не натрапчив персонал!
Плажа е на 4 мин с бусче. Посетихме го веднъж, водата не ни хареса (беше мътна).
Но и нагласата ни беше за бесейни, походихе доста на плажове лятото.
Локацията е точно срещу Легендите. На 35-40 мин от летището. Има забавления за деца, водни пързалки,вътрешен басейн, шоу програми и различни активности за възрастни.  До него се строи нов хотел, който предполагам до 2-3 месеца ще е готов(от веригата Mercure).

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 08:29 от Ellinor*

# 501
  • Варна
Моля за мнение за бюджетен хотел с хубави пързалки от по-гомемите без Ефталия. Благодаря.

Лира в Кизълагач , Серра Палас в Кизилот около Манавгат/Сиде

# 502
Здравейте! Много добри отзиви напоследък има за веригата Sural, но от четирите хотела съм се спряла на  Sural Saray  и  Sural Hotel. Вторият, Sural Hotel,   е с много изгодна цена, голяма територия и отговаря на всичките ни изисквания, но  в представянето пише за него , че последно е реновиран през 2011, което  чак не мога да повярвам,а и е само All inkl., а не Ultra All. Някой знае ли дали не е реновиран скоро и имате ли впечатления от него? Критерият за сравнение ни е Камелия Фулия. А ако има други хотели, по-бюджетни, с голяма територия , тенис корт и хубав плаж, моля, ще съм благодарна за съвети.  Без деца сме.
 Разгледах и двата Астериа- в Сиде и Белек, харесват ми, но почти не намирам отзиви.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 13:17 от valya_bl

# 503
valua_bl, хотели нереновирани бол, няма какво да се учудвате. Реновират ли ги, цената рязко се вдига. Напълно реновиран е  Sural saray. От две години го заглеждам, тази бях и на обиколка там с гест рилейшън. Много хубаво е станало. Единствено което ме спира да резервирам, това е вечерна анимация и дискотека на покрива. Всеки ден се разхождахме по крайбрежната покрай хотела и на сцената яко лумтеше музика, както и няколко дни на покрива. В мненията някой пишеше, че дискотеката до към 1-2 през ноща. Ако някой е бил там тази година моля да сподели дали е така.
Вижте хотелите Вон резорт, но те също не са реновирани.

# 504
За някой недостатъкът, е предимство за друг🙂
Аз съм в издирване на хотел с дискотека до късно вечерта( неуспешно засега). Досега винаги всичко е приключвало в полунощ,  а пък аз съм от хората, които си лягат късно. Sural Saray ми харесва и на мен, но нямат фамилна стая, но аз досега не съм срещала хотел 16+ със семейни стаи.

# 505
  • София
Има ли работещ лифт, пак казвам работещ, в Анталия, не в Текирова, не в Алания. От тая година някой ако има прясна информация.

Общи условия

Активация на акаунт