На море в Турция - тема 87

• 36 369
  • 535
  •   3
Отговори
# 525
  • Beyond the Frontiers
До 17.10 ще е. Аз съм в момента на срещата с хотелите. Отстъпката е отразена в системата за посочените хотели.

Моля да се има предвид, че не съм проверявала и сравнявала цени.
Дали има разлика, може да прецени само някой, който е проверявал преди дни.
За високия клас хотели тези проценти могат да са приятна разлика. За това и си позволих да цитирам фирма, което рядко правя.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 21:44 от Galactic Voyager

# 526
Днес погледнах новите цени на Емералд за 2026 и останах приятно изненадан от някои хотели Simple Smile
И това, че има 9 дневни оферти, то не е от сега де, но 7 дена наистина не стигат.
Днес прехвърлих половината от 12 дневната ми почивка и леко съжалявам, че не съм я буукнал за 14… но да не се кахъря много, от понеделник времето се разваля Sad
Денят е идеален като температура, вечерите са хладни, 14 градуса пада, а ние спим на отворено изцяло, на 6-я етаж. В 6 без 10 се активират джамиите, но е кратко, свикнах му Simple Smile аз и без друго ставам в 6:30 Simple Smile луда работа, но такъв ми е режима Simple Smile не е свързан с работа и работно време, а с едни циркадни ритми и спортен план, абе както казах луда работа, ама така ми е супер гот и заредено Simple Smile дълго за обяснение … те и тва е причината (едната) Ол инклузивите да не ми пасват много, но следя темата и ако има нещо, пиша. Може и да открия отново моя UAI хотел Simple Smile

Не е за темата в Турция, но май не е и за Египет, коя е препоръчителна дестинация за почивка февруари?
Има ли такава тема?

П.П.
Сега направих сверка, 1 февруари слънцето в Шарм ел Шейх е на 53 градуса ъгъл, което е перфектно за целта Simple Smile
За сравнение сега в Алания по обяд слънцето едва стига 44 градуса и пада…

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 19:42 от Navy

# 527
Здравейте, може ли мнения за хотел Нирвана Лара.

# 528
Такааа, Утопия стана ясно няма да е тази година. Като за първа година почивка в Турция реших да разгледам какво предлагат ТА - Турс и Емералд основно. Доста изчетох из темата и "разцъках" по-коментираните хотели със следната конфигурация:
-период - 30.06- 07.07.26 (+/- няколко дни може да се мръднат).
- 2 възрастни + 2 деца (14 и 2) някъде 14годишния е възрастен, така че 3+1 също гледах.
- курорт Белек (като най-близък до летището).
Хотелите, който са най-често коментирани и с положителни отзиви при тези услония са 9-10-14 хил. лв. Аз ли нещо не търся като хората, ранни резервации ли не хващам, нямам идея, но преди да отида в офис на ТА, моля за съдействие да ми дадете мнение за хубав чист хотел, с клубна част (предпочитам настаняване в къщички, а не огромна сграда, зелена територия, с качествен олинклузив, пясъчен плаж или с минимално камъчета, с аквапарк (няколко пързалки ще свършат работа). Искам да е близо до летището за да може трансферът да е кратък.
Понеже бюджета е от съществено значение да речем 6/7хил., знам ли! Настръхна ми косата от цените😂. Но над 10 за 7 дни вече ми е неразбираемо за тази дестинация.
Искам да набележа няколко хотела и да атакувам ТА. Ако ме устройва дадена оферта - ок, ако ли не, се преориентирам тутакси.
Благодаря Ви, предварително!
И аз погледнах за вашите дати и конфигурация, Делфин Дива в Лара е 7800 ,хотела е супер класа с много забавления за деца и възрастни .За храна и чистота и обслужване да не говорим. Веригата е на супер ниво!
Може ли малко повече информация за Делфин Дива? Подходът към морето как е, бързо ли става дълбоко? С 5-годишни деца ще сме и се интересувам от забавленията за тях. На снимките се виждат някакви детски пързалки и част от лунапарка, но не мога да преценя дали е подходящ за тази възраст. Тази година бяхме в Делфин Палас и се чудим дали да повторим или да пробваме Дива.

# 529
Такааа, Утопия стана ясно няма да е тази година. Като за първа година почивка в Турция реших да разгледам какво предлагат ТА - Турс и Емералд основно. Доста изчетох из темата и "разцъках" по-коментираните хотели със следната конфигурация:
-период - 30.06- 07.07.26 (+/- няколко дни може да се мръднат).
- 2 възрастни + 2 деца (14 и 2) някъде 14годишния е възрастен, така че 3+1 също гледах.
- курорт Белек (като най-близък до летището).
Хотелите, който са най-често коментирани и с положителни отзиви при тези услония са 9-10-14 хил. лв. Аз ли нещо не търся като хората, ранни резервации ли не хващам, нямам идея, но преди да отида в офис на ТА, моля за съдействие да ми дадете мнение за хубав чист хотел, с клубна част (предпочитам настаняване в къщички, а не огромна сграда, зелена територия, с качествен олинклузив, пясъчен плаж или с минимално камъчета, с аквапарк (няколко пързалки ще свършат работа). Искам да е близо до летището за да може трансферът да е кратък.
Понеже бюджета е от съществено значение да речем 6/7хил., знам ли! Настръхна ми косата от цените😂. Но над 10 за 7 дни вече ми е неразбираемо за тази дестинация.
Искам да набележа няколко хотела и да атакувам ТА. Ако ме устройва дадена оферта - ок, ако ли не, се преориентирам тутакси.
Благодаря Ви, предварително!
И аз погледнах за вашите дати и конфигурация, Делфин Дива в Лара е 7800 ,хотела е супер класа с много забавления за деца и възрастни .За храна и чистота и обслужване да не говорим. Веригата е на супер ниво!
Може ли малко повече информация за Делфин Дива? Подходът към морето как е, бързо ли става дълбоко? С 5-годишни деца ще сме и се интересувам от забавленията за тях. На снимките се виждат някакви детски пързалки и част от лунапарка, но не мога да преценя дали е подходящ за тази възраст. Тази година бяхме в Делфин Палас и се чудим дали да повторим или да пробваме Дива.
Щом сте били в Делфин Палас,значи знаете как е морето, защото Дива е недалеч от него,от другата страна на Империал. В Дива си има детски басейн и лунапарк , подходящи за малки деца. Всъщност те са почти същите като в палас. Но истинския рай за малки деца е Делфин Би Гранд. Там съораженията са много повече,огромни   са,разнообразни и хотела е пълен с  деца. Имах чувството че те са половината от гостите.В Дива са много по малко и има защо.Тъй като пътуваме без деца останахме изненадани тази година, колко много са в Би гранда.Почиваме над 20 г. в Турция и такова чудо никъде не сме виждали Blush

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 05:45 от medlab

# 530
Къде гледате цените на Емералд за 2026 г.? На мен ми излиза, че няма информация за лятото на 2026 г., макар да са отбелязани дати на отпътуване...

# 531
Моля за помощ! 🤗
Има ли оферта за VONRESORT GOLDEN BEACH, в която пътуването да е с автобус?

# 532
Моля за помощ! 🤗

Влез на Емералд, има.

# 533
Моля за помощ! 🤗
Турс клуб също имат.

# 534
Следя в Емералд офертите за Белек за 2026г. Не видях някои хотели, към които имам интерес. Обадих се и казаха, че до края на месеца предложенията ще бъдат допълнени.

# 535
Аз днес звънях до Турс Клуб за един хотел да питам и ми казаха,че все още не всички са им дали оферти и всяка седмица има нови. Много странно все ние ли сме последна дупка на кавала. В един румънски сайт има оферти от началото месеца за тези хотели, които гледам не само в Турция, а и в България. В българските агенции и сайтовете на хотелите няма оферти.

Общи условия

Активация на акаунт