На море в Турция - тема 87

• 57 280
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Мнения от тази година за новия хотел Ефталия Блу.Не мога да разбера на какво разстояние е от останалите Ефталии и като цяло впечатления.Знам,че не се харесват,но това е бюджета.Благодаря!/евентуално за къщичките/

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 16:42 от Ravena1

# 676
  • София
Здравейте! Разглеждам следните хотели: Miracle Resort-Lara, Royal Seginus Hotel-Lara, Fame Residence-Lara, Kirman Belazur Resort - Belek. Ще съм благодарна, ако някой е бил наскоро в тях и да сподели мнение. За мен е важно хотела да е на първа линия, вкусна храна, аквапарк, забавна анимация, може и партита като за две пораснали деца! Приемам и други предложения за хотели!Благодаря предварително!

# 677
  • Стара Загора
Мнения от тази година за новия хотел Ефталия Блу.Не мога да разбера на какво разстояние е от останалите Ефталии и като цяло впечатления.Знам,че не се харесват,но това е бюджета.Благодаря!/евентуално за къщичките/

Разстоянието от Ефталия Блу до другите Ефталии е 850 метра. Ние сме били във Вилидж (2018) и в Марин (2019). За цената си бяха много добре!

# 678
  • Русе
Питането ми не точно за тази тема, но не намирам друга подходяща. Разглеждам оферта за посрещане на Нова година в Истамбул с гала вечеря на кораб по Босфора, но ми казаха, че има много разочаровани от предните години. Било много студено, а менюто било разочароващо. Та питането ми е така ли е?

# 679
  • Варна
Питането ми не точно за тази тема, но не намирам друга подходяща. Разглеждам оферта за посрещане на Нова година в Истамбул с гала вечеря на кораб по Босфора, но ми казаха, че има много разочаровани от предните години. Било много студено, а менюто било разочароващо. Та питането ми е така ли е?

Според мен е вярно това, което са ви казали. Имам колежка, която ходи на това мероприятие и ми каза същото -гъчканица, конвейрно обслужване, много бързо ви вземат чинията...
Обективно погледнато - то не може и друго да се очаква. Нооо кой какво казал рекъл - не всичко е вярно. И
какво пък, пред перспективата да дремеш в къщи, защо да нямате и това преживяване от първо лице, било то хубаво или лошо - това е животът.

# 680
  • В.Търново
Има ли агенция в момента, която да прави резервация с 6 нощувки самолет? Не откривам такава.

# 681
Здравейте,

Някой има ли отзиви за SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER? На снимки и коментари уж е ок, специално за бройката шезлонги виждам е уж доста добре. Мразя да бягам сутрин да пляскам хавлии и не търся такова място. Но пък чета доста mixed неща за храната.

За съжаление MIRAGE PARK RESORT гледам няма оферти освен със собствен транспорт за сега, може да пиша на някоя агенция дали ще пускат, че май между двата по-скоро Mirage бих избрала.

Мисля да пробваме Кемер тази година, ако някой има отзив извън тези,  и линкнатите на първата страница, че не са мнго, ще се радвам да ги проверя.

# 682
Здравейте,тази пролет бяхме в Кемер хотел ДабълТрее Хилтън.Прекрасно място съчетание от планина и море,спокойствие и невероятна концепция за храна.Толкова години пренебрегвахме Кемер за което съжалявам.Препоръчвам го горещо,за 2026 год направих резервация за Гюрал Премиер Текирова.

# 683
Здравейте,тази пролет бяхме в Кемер хотел ДабълТрее Хилтън.Прекрасно място съчетание от планина и море,спокойствие и невероятна концепция за храна.Толкова години пренебрегвахме Кемер за което съжалявам.Препоръчвам го горещо,за 2026 год направих резервация за Гюрал Премиер Текирова.

Ще погледна Double Tree, благодаря. Другия също изглежда супер, но сякаш искаме под 6к да ни излезе тази почивка, че мислим да направим 2 тази година и втората може би по-надалечко.

# 684
Здравейте, ние също избягваме Кемер заради чакълестия плаж най-вече. Специално този хотел - ДабълТрее Хилтън също ли е с чакълест плаж, има ли камъни във водата, по които да не можеш да ходиш, нужни ли са акваобувки?

# 685
Да плажа в Кемер е каменист и трябва да използвате аква обувки,но есенното ни море беше в Алания хотел Делфин де лукс и плажа беше идентичен с този в Кемер да не кажа много по неподържан  и с по големи камъни. Оказва се,че в Турция хубави пясъчни плажове има само в Белек и Лара като в Лара са изкуствено насипани.

# 686
И в Сиде има хубави плажове - на Камелиите е разкошен.

# 687
В Сиде плажът също е пясъчен - или поне този, на който се намира Барут Хемера и цялата редица хотели около него. Не знам дали е единственият плаж в Сиде, затова уточнявам.

# 688
  • София
Да плажа в Кемер е каменист и трябва да използвате аква обувки,но есенното ни море беше в Алания хотел Делфин де лукс и плажа беше идентичен с този в Кемер да не кажа много по неподържан  и с по големи камъни. Оказва се,че в Турция хубави пясъчни плажове има само в Белек и Лара като в Лара са изкуствено насипани.

не е баш така...Кушадасъ и Сиде са с плажовете, това е. Айвалък не го казвам, че той тука въобще не се коментира.

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 12:22 от valerko

# 689
И в Кушадасъ!

Общи условия

Активация на акаунт