Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 371
  • 916
  •   1
Отговори
# 795
Това за френдзоната си е някаква твоя интерпретация, anonymiss.
Може и ти да си я френзоунал, няма голямо значение.
Тя не те е приемала като сериозен мъж, явно не е и търсела такъв, щом сте станали приятели след подобно запознанство.
Тоест и ти си ок да те приемат несериозно.
Тогава за какво се оплакваш точно?

# 796
  • София
Да, защото изборът му вече включва жени до към 50, които не са били част от менюто в 20-те му Laughing
Забравих да едитна, а се насъбраха постове, та в нов...

Твърдо не, това отдавна е изчистено.
На 60-65, като стана, може би жени, като Босилека може и да ми хващат очото. Satisfied

Наборка сега много трудно, просто запазените, съхранени и добре изглеждащи жени са много малко, а знаеш, че съм младолик.

Така че ранни 30 е някаква златна среда, може и късни 20.

Е на 60-65 няма ли вече да си се задомил или реши ерген докрай Laughing

Могат да ги задоволят 2-3 пъти, ама за връзка почти нулев шанс. Никой не се сгаджосва с учителката си.

Освен Макрон Joy

# 797
  • Далечният изток

Жените, които са ми били навити, настояват да платят сметката. Както вече се изразих, има ентусиазъма на детенце, което си купува сладолед. Това ми е достатъчен знак, че ще има развръзка.
Там където съм се напъвал да плащам и да качвам на пиедестал, нещата са ставали в пъти по-трудно или не са.
На тебе ли да вярвам или на опита ми.
Лелеее ама ти си бил даже по-зле, отколкото изглеждаше в началото Joy
Давай, давай, още можеш... Да ни се доказваш защо не ставаш.
Ма ти май ходиш по жени само за да те хранят Joy
Е, няма такъв образ честно...
Ентусиазирани вика да му платят сметката... И ти кво - оставяш ли ги да платят?! Като са ентусиазирани като детенце, няма ти чупя кахъра викаш, я плащай.
Майко мила....

# 798
Пак задълбахте в тия сметки. Просто е, нямал съм намерение да бъда спонсор, виждал съм и такива примери покрай мен, мъже които винаги плащат всичко и им се качват на главата с времето, не е добре. Със сигурност не бихте били ок ако вашите синове са в такова положение. За това сметките са се делели, която има такива очаквания по добре да си заминава още в началото. Возил съм, плащал съм повече неща, винаги е било повече от мен и не съм изисквал изрично от жената. Но никога всичко. Отказ след първа среща имам само един от 15-20 срещи през няколкото години на пазара и не е бил заради това, друг път и да са ме разказвали по тая причина не съм разбрал.

# 799
  • Далечният изток
Нямаш намерение по-скоро да я виждаш тая жена повече. Виждате се, не ти харесва, няма да си лягаш с нея или поне не те привлича, но ако много настоява да отидеш у тях - ще се прежалиш. Тя ти предлага от любезност да плати и ти я оставяш да плати с уговорката уж, че ти ще платиш следващия път. Като много добре знаеш, че следващ път няма да има. Елементарно. И мноооого жалко...
Така действа авторът, така го виждам аз. Натриса се на отрепки или супер отчаяни женици дето са готови на всичко за *** ... внимание, и се смята за неустоим, ама я как са ентусиазирани и искат да му платят сметката.... Confused

# 800
Разминавания между очаквания и реалност. Често се среща този проблем, но на 23-25 години е едно, на 40-50 години вече се предполага който е имал капацитет вече да е извадил някаква поука, не да цикли в житейския провал до пенсия.

# 801
Надали са отчаяни женици. Пробват, виждат, че не става за повече от пробата и не влагат повече усилие. Не е теза за развиване.

# 802
Да, защото изборът му вече включва жени до към 50, които не са били част от менюто в 20-те му Laughing
Забравих да едитна, а се насъбраха постове, та в нов...

Твърдо не, това отдавна е изчистено.
На 60-65, като стана, може би жени, като Босилека може и да ми хващат очото. Satisfied

Наборка сега много трудно, просто запазените, съхранени и добре изглеждащи жени са много малко, а знаеш, че съм младолик.

Така че ранни 30 е някаква златна среда, може и късни 20.

Е на 60-65 няма ли вече да си се задомил или реши ерген докрай Laughing

Могат да ги задоволят 2-3 пъти, ама за връзка почти нулев шанс. Никой не се сгаджосва с учителката си.

Освен Макрон Joy

Как ще се задоми, след като не търси задомяване. На по-възрастните наборки проблемът им е, че не изглеждат достатъчно младолики, а не че са или навлизат във възраст, в която трудно биха забременели.  Проблемът и тук обаче е, че търси обгрижване, някоя млада хем да си го осинови и да си го обгрижва, да му чисти гранитогреса, да му готви, да не му разтуря колибката,  обаче и да го задоволява сексуално и да дели разходите 50/50. Мани ги тия кой платил 2 сметки в началото, то е мижи да те лъжем, после идва реалността.

А няма млада, която да няма очаквания към по-възрастен. Ако се гледа в перспектива, младата ще започне да връща след 1-2 десетилетия, и тя като стане на 40, а мъжът е на 60, но първо трябва да си го заслужи мъжът.

# 803
Защо продължават да се трият мнения на поразия? Да повторя отново - момиче на 23-25 обикновено не е на същото финансово ниво като 30+ годишния мъж. Жалко е възрастен мъж да очаква да си дели финансово закуската и вечерката с младите ярета.

# 804
"Нямам кеш у себе си" е печална класика, независимо от пола.
Като допускаш, че нямаш кеш, тогава няма да сядаш по заведения.
Авторът бил върнал жеста на момичето другия уикенд... Това е много задължаващо. Ами ако не е искала пак да излиза с него?

# 805
Авторе, ако мислиш, че всичко, което може да бъде казано по темата, вече беше казано и потретено, би могъл да поискаш да бъде заключена от админите. Разбира се, ако още не си дейтнал никоя от по-запалените  участнички на принципа хейтът е вид страст, то няма какво да бързаш с ключа.

# 806
Пак задълбахте в тия сметки. Просто е, нямал съм намерение да бъда спонсор, виждал съм и такива примери покрай мен, мъже които винаги плащат всичко и им се качват на главата с времето, не е добре. Със сигурност не бихте били ок ако вашите синове са в такова положение. За това сметките са се делели, която има такива очаквания по добре да си заминава още в началото. Возил съм, плащал съм повече неща, винаги е било повече от мен и не съм изисквал изрично от жената. Но никога всичко. Отказ след първа среща имам само един от 15-20 срещи през няколкото години на пазара и не е бил заради това, друг път и да са ме разказвали по тая причина не съм разбрал.
Супер включване, rf22. Някои дами са убедени, че им е социална привилегия в живота да бъдат спонсорирани където и да отидат и не могат да приемат, че истинската транзакция между двамата може да е приятната компания, а не кой плаща манджата. Ако си прекарам страхотно и ми паднат бариерите, не само, че ще платя сметката, но и ще предложа да продължим на друго място, където пак ще платя. Но по стандарт не смятам, че съм задължен за каквото и да било и е въпрос на преценка на място.

Защо продължават да се трият мнения на поразия? Да повторя отново - момиче на 23-25 обикновено не е на същото финансово ниво като 30+ годишния мъж. Жалко е възрастен мъж да очаква да си дели финансово закуската и вечерката с младите ярета.

Добре, че живеем в България и работещ човек може да си позволи всякакви излизания. Ако момичето няма доходи и съм наясно за този факт, винаги бих платил - и почерпка, и екскурзия, тогава да.

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 09:06 от Анонимен

# 807
  • Далечният изток
Като не е важно кой ще плаща сметката, плати я ти.
Ама как да стане с 10 лева в джоба....

# 808
Колко пък да са доходите на една 23-годишна балонаджийка в дискотека?

# 809
  • Обран бостан ;)
Има и жени , които са младолики и какво праим тогава  ? Това няма значение, ако важното за теб е само ЕГН-то.
И аз съм младолика - нон стоп ми го казват /не се хваля, защото това си има и негативите /, но това не значи че се държа, нито пък съм на 20, нито се чувствам като на 20г, нито живота ми е какъвто е бил на 20 -колкото и да ми се иска да се върне миналото , не става.

И аз съм младолик. Пенсионерите ми викат момченце. Trollface

Уникални сте, У НИ КАЛ НИ.

Общи условия

Активация на акаунт