Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 552
  • 916
  •   1
Отговори
# 615
То и да му обясняваш, на 40+ е поизпуснат влака.

# 616
Закуската, та закуската...мъжът осигурява прехраната, кое не разбра?!
Продукти купи ли на наркоманката за прословутата ти 5-звездна закуска?

# 617
На първа среща с канче шкембе чорба, там на сутринта да се претопли.

# 618
А може и да не е имала пари да направи закуска, все пак коката не е евтина а и 3 в 1 то вече стана левче…

# 619
А не, някои неща поевтинеят, колкото и чудно да е. Скоро ми се случи, едни резервни части за техниката отложих с два три месеца и ги взех на половин цена с безплатен монтаж Simple Smile

# 620
Представям си как някоя 22-годишна мадама, която говори три езика, обиколила е половината свят, учи по Милано и Амстердам, се юрва по чичките в Тиндър, плаща им пицата на втората среща, прави секс и в 7 сутринта рипва да пече баница 😁😁

Защо си мислиш, че не се случва? Интересно е как възхваляме едни и принизяваме други. Очевидно имаш някакъв комплекс, ако си мислиш, че образование в Милано и Амстердам може да е фактор на привлекателност за един мъж. Ако някой е учил в чужбина и се е върнал в България да работи, ми намирисва на провал.

Че ти ако не разбираш защо едно момиче с образование в Милано и Амстердам е привлекателно и то много привлекателно за МНОГО мъже мога да ти обобщя проблема, да си го опаковаш и вземеш под мишничка и напред към спокоен живот. Чувстваш се неудволетворен от връзките си и не ти се получават, защото СИ ПОСРЕДСТВЕН. /Наистина не целя да те обидя!/

# 621
А може и да не е имала пари да направи закуска, все пак коката не е евтина а и 3 в 1 то вече стана левче…

Не, той към нея дори не е имал сериозни намерения, но изведнъж е драма, когато и тя няма такива към него. Его.

Пък знаем ли, може и да е имала реално и наистина това да е било всичко, което може да си позволи - 3 в 1. Поне е взела и за него.

# 622
Че ти ако не разбираш защо едно момиче с образование в Милано и Амстердам е привлекателно и то много привлекателно за МНОГО мъже мога да ти обобщя проблема, да си го опаковаш и вземеш под мишничка и напред към спокоен живот. Чувстваш се неудволетворен от връзките си и не ти се получават, защото СИ ПОСРЕДСТВЕН. /Наистина не целя да те обидя!/
Някои издържа студентка в чужбина и трябва да се впечатлим. И аз имам една магистратура отвън, уверявам те, не е голямо геройство.

# 623
Автора кара на “как си я научиш”.

Гледам, нямаш педагогически заложби Laughing
И аз така карам с мъжете. От моминско още.
Добра учителка излезе.

# 624
  • Пловдив
Оп , оп , оп ....чакайте

Някой може ли да ми нахвърля идея за 5звездна закуска .....за Неделя ще ми трябва 🤭🤭

# 625
За мен са яйца Бенедикт. Сосът Холандез домашно правен. Но и добри палачинки не връщам ✌

# 626
  • Далечният изток
Само авторът.

Ама питай първо дали следващата неделя ще има и за теб, иначе - не!

# 627
Оп , оп , оп ....чакайте

Някой може ли да ми нахвърля идея за 5звездна закуска .....за Неделя ще ми трябва 🤭🤭
бъркани яйца с диамантени обеци вътре 🤣

# 628
Автора кара на “как си я научиш”.

Гледам, нямаш педагогически заложби Laughing

Като родителите са абдикирали, някой трябва да поеме. Ако му се занимава.

В Семейния кодекс и Закона за за закрила на детето, възпитанието върви ръка с издръжка и отглеждане. Като си мераклия да възпитаваш, отглеждаш свои или чужди деца, може и 23-годишни. Ама така за без пари няма да те огрее. По-добре си вземи домашна помощница от Филипините или Казахстан. Връчваш списъка с изискванията и плащаш.

# 629
  • Далечният изток
... поднесени върху чанта за 500 лева.

Общи условия

Активация на акаунт