Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 397
  • 916
  •   1
Отговори
# 735
Значи Роки, пънеш се да общуваш, дори за кратко, със 100 мъже.
От тях 1%  става евентуално за проект с продължение. И докато стигнеш до него вече си преосмислила какво търсиш, защото останалите 99% толкова са те отчаяли, (90% не стават въобще за срещи, а 9% не стават за втора среща), че този единия го хиперболизираш. Оказва се, че и с него продължение няма, или развитие кой знае какво, и почваш наново селекция.. Rolling Eyes

Аз се считам за търпелива, но чак толкова не съм.
Роки, ти си упорита, признавам ти!

# 736
  • София
Ама къде го намеси секса към интервюто? То си е за опознаване.
Ами явно мисията ми в тоя живот е да се науча на упоритост и търпение.
За сметка на това, търпението ми към мъжки простотии, липса на възпитание, ревност, стиснатост клони към нула.

# 737
Аз се срещам с много мъже в залата за спорт, по планини, по паланки. Не че търся, ама си щъкат хората насам натам и поне ги виждаш в натурален вид, доста се и пробват.
Пробват ли се наистина или просто флиртуват?
Когато не търсиш мъж си личи и ги улеснява да се отпуснат, да говорят, да пофлиртуват с теб, да се закачат.
Но според мен, повечето стигат само до там и не биха прекрачили границата на флирта.
Иначе съм съгласна, че е доста по-добре да усетиш директно на живо излъчване, общуване, флирт.

# 738
Не съм пробвала, ама те тука са си малко женкари. Предполагам, че ако им се отвърне, може и да се получи нещо. Друг фактор е може би и по-малкият град, но си се намират хора и се събират.

# 739
Авторе, ако като мъж имаш какво да предложиш на една жена (като стойност, внимание, отношение и т.н.), тя самата ще поиска да "даде", за да те задържи. Ако "качеството" отсреща не те задоволява, може би първо трябва да повишиш (още) собственото си такова.   
Моят съвет към теб е на първо място да се опиташ да надградиш живота си и да подобриш себе си. Не само финансово, но и във всяко друго отношение - външен вид, хобита, познания, интереси. На второ място, дейтването така, както го правиш ти, няма как да е забавно. За мен то е чиста загуба на време, което можеш да оползотвориш по друг начин. Изобщо "ходенето" по жени, постоянното мислене за взаимоотношенията ти с тях и съответно вкарването на драма в живота ти само компрометират потенциала и възможностите ти. Нищо страшно няма да бъдеш дори известно време сам, концентриран върху себе си. Връзката би трябвало да те стимулира да бъдеш по-добър във всичко и да даваш повече от себе си, а не да мериш кой с какво е допринесъл и да мислиш какви негативи ти носи тя.

# 740
С цялото развитие там на камери, филтри, IA и подобни, никой не взима на сериозно някаква си снимка. Въобще профили с филтрирани снимки се подминават, даже и като не става дума за търсене на връзка. Това човек над 30 още да има комплекси, говори много зле за него, по добре да не ти е в къщата, нито приятел или каквото и да е.

# 741
  • София
Между другото, в последното приложение, в което бях, си бях пуснала да виждам и женските профили. Ами фактите са факти - жените са много по-малко и повечето не изглеждат добре.
Много хора не умеят да се снимат и да слагат филтри.

# 742
А защо е нужно да се слагат каквито и да е филтри?

# 743
Авторе, ако като мъж имаш какво да предложиш на една жена (като стойност, внимание, отношение и т.н.), тя самата ще поиска да "даде", за да те задържи.
Целта е по-скоро да искам аз да я задържа.
Аз не спирам да се подобрявам разностранно, но не виждам това в отсрещната страна (в дейтинг аповете). И това е проблем за мен, защото аз нямам проблем да стоя сингъл пред това да съм с някоя, която не ми отговаря на стандартите.

Не мога да си представя грамотен и модерен човек (независимо от пола и възрастта) да се пусне във фейсбук заедно с кварталните пияници и изхабените бивши вървелки Rolling Eyes
Тоест развалини, ама ти по-хубаво го каза Simple Smile

# 744
По тема филтри и кой как изглежда, всички имаме видео приложения и можем да се чуем с човека, преди да излезем.

# 745
Аз се срещам с много мъже в залата за спорт, по планини, по паланки. Не че търся, ама си щъкат хората насам натам и поне ги виждаш в натурален вид, доста се и пробват. Според мен ерата на онлайн запознанствата малко по малко отминава, или ще остане там, където липсва читав социален живот.
Онлайн запознанството е просто още една възможност, ако се използва правилно, да срещнеш хора, които иначе не би могъл. И общуването вече като се пренесе на живо е същото. Аз не мисля, че отмира, и все повече ще се използва, Интернет и социалните мрежи няма да отминат, а който може да общува на живо ще му се получи, който не може не му е това проблемът онлайн или на седянка сте се запознали. В интернет можеш да срещнеш хора от цял свят, или дори в твоя град, които не би могъл, ако не сте на една и съща работа/компания, и това е повече от чудесно. Няма никакво значение къде си срещнал човека, а как са ви се развили отношенията после.

# 746
  • София
Обяснявам.
Една жена, която изглежда горе долу добре, има огромен избор в аповете. Признавам, че понякога заради лошо настроение, чист мързел, разположение на звездите, божията промисъл - не съм отговаряла, отказвала съм срещи и въобще съм се държала мега пасивно без да ми пука.

# 747

Целта е по-скоро да искам аз да я задържа.
Аз не спирам да се подобрявам разностранно, но не виждам това в отсрещната страна (в дейтинг аповете).
Кажи как се подобряваш, дай идеи на жените.

# 748
На 40+ няма кой да се подобрява, късно е.

# 749
...
Една жена, която изглежда горе долу добре, има огромен избор в аповете.
Какво значи избор? Този въпрос го нищих с две познати, които си търсят гадже. И двете твърдят, че жените имат голям избор, и двете все още нямат сериозен мъж до себе си. Та, какво значи избор?

Аз съм много претенциозна на дрехи, на рокли в частност. Обикалям мола, влизам поне в 4-5 магазина, пробвам и накрая на деня съм с нула нови рокли ...Като ме питат защо, отговорям нямаше избор Simple Smile Същото ми е разбирането и за избор между мъже или липсата му.

Общи условия

Активация на акаунт