Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 371
  • 916
  •   1
Отговори
# 810
Да ви кажа, сметката е малкия проблем.
Лично на мен големия проблем ми е времето - ако изляза с някого и не ми е интересно, ако не го харесам или ако преценя, че нямаме бъдеще - ми яд би ме било, че съм изгубила и 1 час, в който съм могла да правя нещо по-смислено.
В тоя смисъл не разбирам защо авторът си губи времето с наркоманки - сигурно в името на лесен секс.
Ама това време никой няма да ти го върне после.

# 811
  • София
На автора никой не му е виновен, че се изразява кофти. Ако не е дошъл тук с цел да провокира, значи не е особено адекватен. Ако пък това му е целта, значи си избива някакви комплекси и вероятно се опитва да прави разни внушения, за да си валидира неуспехите в свалките. То тук ясно, че средата е враждебна, ама в случая той добре й пасва Laughing

Иначе това мислене, ако ми е приятно, ще искам да платя, ако не, няма, донякъде го разбирам, но само при наличието на достатъчно добър предварителен подбор, който да превърне отказа за плащане на сметка не в лошо възпитание, а в заявяване на позиция. Ако се хвърляш на всякаква паплач, и после се дъхаш, че си я наказал, като си си стиснал портмонето, това говори зле основно за теб.

# 812
Като търси принцеси, че и с пари, с терен, с красота, с високи готварски способности и т.н., ще трябва да се постарае да бъде конкурентоспособен. Иначе ще пуска теми с оплаквания от живота.

# 813
  • София
Тоест не.
Правотата няма общо с високите мъжки стандарти и възпитание. Което включва освен етикет - и душевност.

Ма, това как да се разбере от мъж, който е с душевност на крак от маса и поведение на чат бот?

Няма, не може.

# 814
  • Out of the Mix
Е на 60-65 няма ли вече да си се задомил или реши ерген докрай Laughing
Ще. Wink

Слагай дългите цитати скрити, че много скролване, много чудо. Simple Smile

Скрит текст:
Пак задълбахте в тия сметки. Просто е, нямал съм намерение да бъда спонсор, виждал съм и такива примери покрай мен, мъже които винаги плащат всичко и им се качват на главата с времето, не е добре. Със сигурност не бихте били ок ако вашите синове са в такова положение. За това сметките са се делели, която има такива очаквания по добре да си заминава още в началото. Возил съм, плащал съм повече неща, винаги е било повече от мен и не съм изисквал изрично от жената. Но никога всичко. Отказ след първа среща имам само един от 15-20 срещи през няколкото години на пазара и не е бил заради това, друг път и да са ме разказвали по тая причина не съм разбрал.
Hands Ok Hand
Спонсор в буквалния, тесен смисъл на думата не съм бил никога, а именно интеракцията по оста /платил-купил-продала се/.

За мен е удоволствие да съм джентълмен.

Всичко, каквото правим и сме правили с жените, е защото се харесваме, компанията ни, физически, общуването, разбира се привличане, секс, който идва естествено и е с много желание и страст.

В момента с малки не се занимавам, а с такива в ранните 30, така се стекоха обстоятелствата, жени отдавна хванали посоката си, различни типажи - една по-серт, тежък хатрактер, друга по-нежна, чувствителна, ранима, може би уязвима. С първата бихме могли да сме "power couple", aко решаваме да покоряваме света, бизнеса, и да градим активи заедно; втората е по-подходяща за семейство, отново е независима, има си ниша, не иска да е "държанка", зависима.

Нито една от двете не иска да е "издържана" в тесния смисъл на думата, те и нямат нужда, имат си покрив над главата, доходи.

Обаче, както съм сега, понеже общувам и с малки, абсурд да седна някъде и девойче на 19-25 да вади портмоне, или телефон, че сега плащат дигитално, бих умрял от срам. На тях им е ясно, че за пари изобщо няма какво да се говори и коментира.

С по-зрелите жени по същия начин - абсолютно нищо не очаквам или да "искам" в замяна.
Каквото има, то ще се случи, и се случва.

Сяда се някъде.
Изкарвайки цялата вечер, парите си вървят, коктейли, това-онова, може нещо за хапване.
Разумният човек си личи.
Не съм имал случай, по някое време да няма коментар за "следващ път", за "хайде от мен еди си какво", макар и не сега, а нещо, някога си, което реално показва кое, какво, що.

Накратко, подбираш с какви да се занимаваш и защо.

Смятам, че изключвайки тези, които единствено и само пари искат, търсят, то с всички останали парите не са фактор, а се искат куп други качества, за да може потенциално да се получи връзка.

Скрит текст:
"Нямам кеш у себе си" е печална класика, независимо от пола.
Като допускаш, че нямаш кеш, тогава няма да сядаш по заведения.
Авторът бил върнал жеста на момичето другия уикенд... Това е много задължаващо. Ами ако не е искала пак да излиза с него?
Съгласен.

Скрит текст:

Иначе това мислене, ако ми е приятно, ще искам да платя, ако не, няма, донякъде го разбирам, но само при наличието на достатъчно добър предварителен подбор, който да превърне отказа за плащане на сметка не в лошо възпитание, а в заявяване на позиция. Ако се хвърляш на всякаква паплач, и после се дъхаш, че си я наказал, като си си стиснал портмонето, това говори зле основно за теб.
Да.
Но ще е по някое време, някога си, не в началото, поне на мен няма да ми е комфортно.
Но, ти по-скоро "ще компенсираш" с друго - > ще го замъкнеш я у вас, я ще покажеш недвусмислено, че искаш други неща...щото натюрелът си иска своето...Satisfied

# 815
Има си достатъчно мъркащи и джафкащи кавалери. Е, не плащат сметки, но пък слушкат и се движат по вашите желания (не, че имат избор де). Когато си говорим за отношения между мъж и жена, трябва да си стиснем ръцете за някои работи като равноправни партньори.

# 816
Тоест не.
Правотата няма общо с високите мъжки стандарти и възпитание. Което включва освен етикет - и душевност.

Ма, това как да се разбере от мъж, който е с душевност на крак от маса и поведение на чат бот?

Няма, не може.
За всеки влак си има пътници. Отделно колко истории има написани (дори тук), от "добри" момичета, дето все са се "наденали" на грубия и бездушевен насилник? Що така, бе Миме?
Също така съм съгласен, че съзряването на "силния" пол силно закъснява, има липса или бягство от отговорност, но тези "синчета" нали така са възпитани от техните мами?
И ся к'во? Параграф 22...

# 817
Тоест не.

Няма, не може.
За всеки влак си има пътници. Отделно колко истории има написани (дори тук), от "добри" момичета, дето все са се "наденали" на грубия и бездушевен насилник? Що така, бе Миме?
Също така съм съгласен, че съзряването на "силния" пол силно закъснява, има липса или бягство от отговорност, но тези "синчета" нали така са възпитани от техните мами?
И ся к'во? Параграф 22...

Тоест развитието им спира само до там? Дай малко по-сериозно, моля!

# 818
Има си достатъчно мъркащи и джафкащи кавалери. Е, не плащат сметки, но пък слушкат и се движат по вашите желания (не, че имат избор де). Когато си говорим за отношения между мъж и жена, трябва да си стиснем ръцете за някои работи като равноправни партньори.
Да бъдеш кавалер не означава да се оставиш да те командват. Разбира се, има хора и от двата пола, които умишлено си търсят покорни партньори, но това е друг въпрос. Да бъдеш кавалер не те прави по-малко достоен мъж, напротив. И всъщност изобщо не става дума за пари, а за отношение.

# 819
bell_87, ако визираш поставянето на граници е лошо отношение, не съм съгласен. Имам добронамено и коректно отношение към жените, но си държа на своите принципи. Като цяло, темата е апел да вдигнем нивото, като споделяме отсрещната гледна точка, а не да определяме кой колко ни допада и кой си търси връзка.

# 820
Имам добронамерено и коректно отношение към жените
Съжалявам, но не си личи.

# 821
  • София
Авторе, ако тези жени, с които излизаш вдигнат нивото, няма да излизат с теб Laughing

Слагай дългите цитати скрити, че много скролване, много чудо. Simple Smile

Когато бг мама направят да можеш да вкарваш спойлър таг от менюто на мобилната версия, тогава Joy От телефон никак не е удобно.

# 822
  • Out of the Mix
Бънди, Горджъс е Фея. Smile

Както може да е серт, и гази, като влак, просто защото може и знае, така може и да те разтопи с нежност и отношение - богиня в секса, няма "не мога, боли ме глава, не искам, не сега"; петстепенно меню, и винаги на линия за хубави моменти и близките си хора.

"Звездите" нямат значение. Joy

Примерно на жена, типаж, като нея, просто мъжче не минава, и не й върши работа. Joy

Ок, Лъвица, някои просто сме на лаптопите и настолните.
Така е, по-е тегаво от тела.

# 823
Влизам да попитам само - има ли развитие по драмата? Авторът успя ли да си хване гажде?

Няма развитие.
Мненията, в които има съвети към автора се трият.

На автора му трябва разведена жена с едно дете за да бъде щастлив.

Но понеже и това ми мнение ще бъде изтрито както всички предишни,
той така и ще си остане нещастен...

Абе, май не позна, защото макар по някаква огромна случайност да се окаже, че там има "реципрочност" (по неговите стандарти), тя едва ли ще е 20-25-годишна. И просто "няма да е забавно"...

# 824
Ами да, от майките си се възпитават льольовците. Разбрахме отдавна, че осеменителите с бащина титла проверяват сайтовете за запознанства и цъкат какви бизони има там, докато майките възпитават и се грижат за всички. Смях в залата.

Общи условия

Активация на акаунт