Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 352
  • 916
  •   1
Отговори
# 885
  • sofia
И в парка, и на кафе, и в ресторант....всички варианти съм ги играла и не отхвърлям никой.
Най ми е трудно да измисля къде да се видим, особено като не познаваш човека.
А воденето на разговор много зависи от събеседника, отделно, че е умение, което се тренира. Имала съм случаи и на сконфузно мълчание, особено ако мъжът е по-мълчалив.  Аз самата не съм бъбрива и това утежнява ситуацията 😅
Но когато намеря обща тема с някого се разприказвам.

# 886
То се предполага, че и по телефона ще е имало обаждане и някакъв бегъл разговор. Че на мен както гласът ми е важен, има гласове, дето не мога да понасям, и на мъже и на жени Simple Smile))

# 887
И в парка, и на кафе, и в ресторант....всички варианти съм ги играла и не отхвърлям никой.
Най ми е трудно да измисля къде да се видим, особено като не познаваш човека.
А воденето на разговор много зависи от събеседника, отделно, че е умение, което се тренира. Имала съм случаи и на сконфузно мълчание, особено ако мъжът е по-мълчалив.  Аз самата не съм бъбрива и това утежнява ситуацията
Вие ако не сте намерили тема за разговор в първите 5 минути, трудно ще е.

Не мисля, че мястото е от значение. Даже е по-добре на леко неподходящо място, толкова по-добре да се види човек как реагира в лек дискомфорт, когато не е в обичайната си среда. Имам такъв случай, то пък се получи повече от добре.

# 888
  • sofia
Нее, мълчание и липса на тема са ми се случвали на малко по-късен етап, не на първа среща.
Хипопотам, като каза разговор по телефона, много лъже гласа да знаеш 😅
Аз служебно разговарям с много хора и то от много време, но никога не сме се виждали. И съм изживявала шок, като видя някой на живо и то няма нищо общо с визията, която съм си въобразила 😂 Това беше в ерата преди дигиталните снимки и сегашния обмен.
Иначе, редовно ми казват, че имам хубав глас. Навремето, докато учех във ФЖМК ми казаха, че имам глас подходящ за радио 😀

# 889
Може гласът да е хубав, лицето от видеовръзка - симпатично, разговорите нормални. Но не се знае колко е висок. Flushed
Много от мъжете в дейтинг аповете лъжат за височината си.

# 890
  • sofia
А, не лъжат чак толкова много. То това няма как да го измениш. Повече са ме дразнили снимките от преди 10+ години 😂 Въпреки, че съм наясно, че не е актуална, някакси е подвеждащо. Все едно да си сложа снимка от слабия ми период 🤣🤣

# 891
Все пак най-важна е личността на човека. Излизала съм с мъж, който ме вадеше по много лачени места - не го харесвах достатъчно и след няколко срещи прекратих отношения.

С мъжа ми първата ни среща беше в една ужасна жега и пихме бира. Ако някой дойде с парфюм на първа среща, ще се учудя, което само показва колко различни хора сме.

# 892
  • sofia
Сега съм "мома-ергенка" с пораснали деца и работя на две места и пак имам повече свободно време, сравнено с наличието на малки деца.
Отделно, докато не се сдобих с деца не подозирах колко много свободно време съм имала 🤣🤣
А и 3-4 години будене почти всяка нощ каляват и ставаш издръжлив....че моите хич не спяха.

# 893
Отделно, докато не се сдобих с деца не подозирах колко много свободно време съм имала 🤣🤣

Абсолютно ☺☺

# 894
По темата с плащането - аз съм канила приятели и колеги на почерпка за рожден ден и в заведението съм установявала, че нито имам кеш, нито нося карта Joy

# 895
По темата с плащането - аз съм канила приятели и колеги на почерпка за рожден ден и в заведението съм установявала, че нито имам кеш, нито нося карта Joy
Случва се. Въпросът е, че на някои им се случва подозрително често да сядат на първа среща без кеш в заведение без пос. Когато дейтваш, си оформяш списък с места, където да водиш дейтките, и имаш понятие къде как се плаща. Да, винаги може да се случи нещо извънредно, но и случките са разказани с елемент на горд умисъл.

# 896
Не е задължително да искаш да излизаш по срещи.
Водещото обаче е искането, не друго.

# 897
Какво си мерите днес?
Васко, я сподели - казваш ли си реалната височина? Става въпрос за онлайн запознанства..
Знаеш ли я въобще?

# 898
Васко, я сподели - казваш ли си реалната височина? Става въпрос за онлайн запознанства..
Знаеш ли я въобще?
Да, защо. Принципно не съм много по тоя вид запознанства. Но се е случвало и ако стане дума, казвам си всичко.

# 899
Оу, Тракиецо, не бой се, няма върху какво да работиш, особено пък свързано с мен, а върху себе си разбрахме, че нямаш желание да работиш. Така е...както казах и по-рано, не си си оправил леглото, ама тръгваш да оправяш света. Моля те, не се излагай повече. Аз не страдам от такива комплекси и хич нямам нуждата да се правя на различна, на видиш ли, големия уникален индивидуалист! То именно заради такива, като теб, обществото става такова. Гледаш си само собствения задник и това е. С тоя твоя страстен индивидуализъм е ясно докъде ще я докараш...до под кривата круша, ама се радвам, че това те кара да се чувстваш добре и значим. Дерзай! Grinning

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 21:37 от mejdinna

Общи условия

Активация на акаунт