Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 312
  • 916
  •   1
Отговори
# 870
На живо е съвсем различно, излъчване, чар, жестове, мимики, всичко това може да привлече, може и да отблъсне. Да не говорим за разни филтри или снимане под определен ъгъл или пози, където може да няма нищо общо с визията на живо.
За среща в парка не виждам нещо кой знае какво лошо, но не мисля много удачно точно за първа среща. Среща някъде по центъра или в някой от кварталите, после на кафе в някое заведение, без някакви ангажименти или очаквания от самата среща, просто запознаване и опознаване, от там нататък според зависи. Дори да не е онлайн познанството, съвсем различно е излизането само двамата извън обща компания или работната среда, така че много зависи от тази първа среща.

# 871
rf22, напълно съм съгласна. Дори да се познавате задочно вече първата среща на четири очи си е първа среща.

# 872
Само това за наконтването малко... Има жени, които много се променят с грим или носят стягащо бельо. Виждала съм в съблекалните, влиза красива жена с прекрасно тяло и изведнъж се съблича и си маха грима и реално не мога да я разпозная. Това за тези, дето им е важен този елемент.

# 873
Ха-ха, запомнила съм един потребител, който е писал, че на първа среща иска жената да идвала без сутиен Stuck Out Tongue Closed Eyes
Какво тогава трябва да искаме от мъжете?

За наконтването - зависи къде ще се срещате, облеклото трябва да резонира на обстановката. Нелепи са високи токчета в парка и кецове в ресторант.

От темата научих, че имало тестчета. Или мен не са ме тествали или не съм разбрала. Дайте някои примери да разбера къде попадам.

# 874
Среща в парка, разходки не бих приела, освен ако вече не харесвам мъжа. Макар че дори тогава човек може да се покаже. Бях ученичка и съученик ме покани в парка, за такава възраст естествено, не съм и очаквала друго. Обаче той беше донесъл домашно вино и кристалния сервиз от сватбата на родителите си. Аз бях тотално уоу, седяхме си под едно дърво. И после така стана, че искахме да отидем при баба му и дядо му, но нямаше пари за автобус и отказа да вземе от мен, затова вървяхме над час пеша. Беше много готино, и ми подари еделвайс на хербарий, който дядо му е намерил.
С това момче нищо не стана, защото нямаше химия, но още сме приятели над 10 г, той се ожени за чужденка, разведе се и пак се ожени за такава от азиатски произход.
А с мм аз очаквах да идем просто на бар, а той беше избрал ресторант с име, което има символ за нас, беше казал да аранжират масата, че ни е първа среща. Дойде да ме вземе от нас, и ми остави парфюм пред вратата. След ресторанта ходихме на бар, после той ме прибра с такси и си тръгна.
Всички останали покани след студентстовото за разходка съм ги отказвала. Рокси, мм е софтуерен разработчик, не е точно IT, но е в тази сфера, има и свестни, не приемай пейки и разходки.
Мисля, че съм писала, че като студентка излизах с момче, с което отивахме на вино от общежитията и той ми вземаше билетчето за автобус и много ме впечатляваше така. Може да си джентълмен и без пари. Но ако не ставаш за мъж и да имаш пари никаква полза, ако не си нито щедър, нито мил, нито нищо.

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 16:45 от Tanya Valcheva

# 875
Значи, ако мъжът е толкова фен на природата, по- скоро ще предложи  някое преходче в планината, някое от комерсиалните.

# 876
Мм там ме покани за първа среща - на преход в планината. Не комерсиално, а много уединено, само ние. Много добре беше.

# 877
  • софия
Имам усещането, че половината мъже, които коментират са един и същи човек.
Ако някои ще ме кани на разходка в парка, или на поход в планината, по-добре да не ми пише изобщо.

# 878
  • По света и у нас
Аз пък имам чувството, че повечето жени тук не са общували с мъже милениъли.
Повечето мъже от нашата генерация са точно като автора.
Такъв ни е кондишънинга на цялото поколение. То не може да ти се повтаря - “бъди самостоятелна, бъди самостоятелна” и накрая да излезе друго…

# 879
Мм там ме покани за първа среща - на преход в планината. Не комерсиално, а много уединено, само ние. Много добре беше.
Аз също съм го правил, нооо... беше нещо страшно, не е за разправяне. Преди 15 или 16 години, тамън по това време, в най-красивата ни планина -  Родопите.

# 880
Значи, ако мъжът е толкова фен на природата, по- скоро ще предложи  някое преходче в планината, някое от комерсиалните.
Не препоръчвам, с две ръце.
Трябва да си познавал предварително човека на живо, иначе може да стане доста сконфузно.
Или да сте повече хора, за да се избегне тази сконфузност.

# 881
По-добре 3-4 часа на Витоша, поне тренировка ще си направи човек, отколкото 30 минути в парка на пейка. Не говоря за преход в дън горите тилилейски. Там предпочитам да познавам човека, не защото ме е страх да не се окаже психопат, ами понеже всичко се случва в планина, а не знам дали може да се разчита на него.

# 882
Как се изкарват 3-4 часа с човек, с който ти е криндж цялата среща?
Примерно той много те хареса, но ти него не? Neutral Face

# 883
  • София
Баш ще тръгна с непознат по чукарите Joy

# 884
Сравнявам го с пейка в парка. Иначе всичко е индивидуално, за мен ресторант, сърца, цветя, парфюм, коктейл нищо не значат, даже ще ме отблъснат. Ама така или иначе ми трябват 5 минути за да преценя човека и до сега не съм грешила, та винаги има как да се реагира.

Общи условия

Активация на акаунт