Отговори
# 285
  • Варна
Златка Топалова, само хистология ли имате. Трябва да я стадират със скенер на цяло тяло или Пет скенер. Как разбраха че е 1ви стадий. Трябва да посетите онколог. Буболина може да ви насочи.

# 286
Според мен също направете и на друго място изследване.
Имахме подобрен казус с д-р Филев и една пъпка /раничка на главата на баба ми. При него хистологията не излезе добра, обгори я и с нещо и така. Но решихме да я заведемна на д-р Василев и той като видя какво е направено се хвана за главата. Насрочи операция с локална упойка, за да събере голямата дупка, която се получи след изгарянето, което не е било необходимо. По време операцията отново са взети проби и хистологията не показа нищо.
В последствие и на мои познати по същия начин процедирал д-р Филев...

# 287
Златка Топалова, само хистология ли имате. Трябва да я стадират със скенер на цяло тяло или Пет скенер. Как разбраха че е 1ви стадий. Трябва да посетите онколог. Буболина може да ви насочи.
Да,само хистология.Благодаря за насоката
Според мен също направете и на друго място изследване.
Имахме подобрен казус с д-р Филев и една пъпка /раничка на главата на баба ми. При него хистологията не излезе добра, обгори я и с нещо и така. Но решихме да я заведемна на д-р Василев и той като видя какво е направено се хвана за главата. Насрочи операция с локална упойка, за да събере голямата дупка, която се получи след изгарянето, което не е било необходимо. По време операцията отново са взети проби и хистологията не показа нищо.
В последствие и на мои познати по същия начин процедирал д-р Филев...
При Василев е била сестра ми

# 288
Василев е добър в операции на гърдата, там му е силата, за кожните не е. Той е немърлив за проследяване, даже с доказана онкология не изпраща на образни, поглежда операцията и всичко е наред, а човека е получил разсейки.

# 289
Може да се пробва и в Пловдив при някой специалист онко - дерматолог според мен в такъв случай.
Но да ви кажа за проследяването от повече от 2 години се нагледах на какви ли не случаи в Пълмед, Каспела, ВМА и в крайна сметка всеки сам не си ли следи и настоява за образни, други изследвания и т. н, на никой не му дреме най-общо казано. Ходете на второ, трето мнение, взимайте си всички дискове и изследвания...

# 290
Ама при някои и да настояваш не дават за образни, аз съм се карала и до МЗ и НЗОК съм писала и като им показах отговора и РЗОК и тогавашния директор ми казаха, ,,ама госпожо защо правите така, като искате нещо, елате и кажете, ще ви дадем каквото искате,ама недейте писа".
Как една докторка без да и искаш дава за всичко, и даже ти напомня, че е хубаво да се правят по-често, а другите не дават? Това е немърливост, отчитат дейност, прибират парите и следващия.

# 291
Буболина,в Хасково правила ли си образна диагностика.Сестра ми ще отиде при Димитрова.Сега търся при кого да направим ревизията,но ще е в Пловдив.

# 292
Ама при някои и да настояваш не дават за образни, аз съм се карала и до МЗ и НЗОК съм писала и като им показах отговора и РЗОК и тогавашния директор ми казаха, ,,ама госпожо защо правите така, като искате нещо, елате и кажете, ще ви дадем каквото искате,ама недейте писа".
Как една докторка без да и искаш дава за всичко, и даже ти напомня, че е хубаво да се правят по-често, а другите не дават? Това е немърливост, отчитат дейност, прибират парите и следващия.
За съжаление така е, и накрая за всичко им е виновен пациента, че не търси навреме медицинска помощ

# 293
Буболина,в Хасково правила ли си образна диагностика.Сестра ми ще отиде при Димитрова.Сега търся при кого да направим ревизията,но ще е в Пловдив.
В Хасково има само скенери и ЯМР, ПЕТ няма. Скенера в Болярово е към онкото и са много добри в разчитането, за ЯМР не ги препоръчвам, може да направиш и после да го занесеш или изпратиш в Кърджали да го четат, Възгечев там е много добър, но доста се чака.

# 294
  • Варна
Ако не ви е далече Бургас в другата тема за гърдата, потребителка сподели, че от Дева Мария дават направление за Пет, дори без да си им пациент. Може да потърсите коментара. Разчета става за 1 ден и го изпращат по Еконт. Ние правим там вече 2г и сме доволни. За Пълмед Пловдив също съм чела, че лесно дават за стадиране.Хистологията я дайте в Плевен проф. Поповска. Мисля че и други допълнителни мутации трябва да се изследват. Дано момчетата се включат.

# 295
И в Хасково Димитрова дава безпроблемно за стадиране, но няма ПЕТ и го правиш другаде, където искаш. В Панагюрище не могат да разчитат, на моята ЛЛ сестра и прави там, казали, че няма разсейки, жената отива на операция и като я отворили, цялата била в разсейки, затворили я и си я пратиха вкъщи. Ама това беше преди 2-3 години, сега може да не е така.

# 296
Благодаря на всички

Общи условия

Активация на акаунт