Отговори
# 300
Blue, запазете ги. Майка имаше лъче на дебело черво. Там също има смущения в стомаха. При нея успявахме само с пробиотик да ги тушираме, но запазете ги.

# 301
Имам белтък в урината 2++.  Спират ми втори път таргета, авастина. Имал ли е друг такъв проблем?
Иначе ми вливат фолфири и не е проблем за мен.

# 302
Здравейте отново,предложиха ни въпросния оксикодон 20мг на капсули на тева,и тъй като досега сме ползвали таблетки с удължено дествие на всеки 12ч,нямаме наблюдение с тези капсули а не намирам адекватна информация в мрежата дали са с контролирано освобождаване или незабавно,защото ако е второто трябва да се ангажираме да даваме на всеки 4ч,много моля ако някой е ползвал въпросните капсули да сподели мнение.Поздрави и бъдете здрави!

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 14:48 от strilon

# 303
Ако са тези капусли на Тева, за които си мисля (а не знам да имат други), със сигурност са с удължено освобождаване. За съжаление, с оксикодон е така - в няколкото месеца, в които баща ми беше на него през 2019г, сме минали през поне 3 различни формулировки, вкл. и на различни производители. И тази на Тева, да. Успех!

# 304
Ако са тези капусли на Тева, за които си мисля (а не знам да имат други), със сигурност са с удължено освобождаване. За съжаление, с оксикодон е така - в няколкото месеца, в които баща ми беше на него през 2019г, сме минали през поне 3 различни формулировки, вкл. и на различни производители. И тази на Тева, да. Успех!
Много благодаря за бързия и изчерпателен отговор,това молко ме успокои защото едно че няма как да се оставят подобни лекарсва на болния без контрол за да може да ги взима по често,което облекчава и нас и второ мисля че е по щадящо за организма може и да бъркам но колкото по рядко по добрре.Жалкото е че трябва да се лутаме като загубеняци из форуми да ангажираме познати за намирането им,защото живеем в жалка и  корумпирана държава в която уредия и оправия няма,за черния пазар лекарства има за болните трамадол,и ако се отпусне окси или морфин той е за кратко после пак заместване с трамодол и така до безкрай,и в крайна сметка плащаме по 500лв за кутия  при аптечна цена 50лв,защото бил "рядък" и се търси в някои среди някой да си прави кефа,не сме първите и най вероятно няма да бъдем последни в подони ситуации,защото сме говорили и с други в нашето положение през което са минали по рано.Поздрави бъдете здрави!

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 21:34 от strilon

Общи условия

Активация на акаунт