Седмокласна Изпитна 28.07 - 03.08 Трето класиране!

• 39 876
  • 760
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Само споделям да се знае ,че е въпрос някой да си свърши работата. В 11:45 изтеглих документите вече в инфоприем е незаписан.

# 121
  • Варна
Здравейте! Търся учител по математика за осми клас за племенницата ми, който да преподава онлайн. Да следва учебната програма и да ѝ обеснява взетия материал. За нея математиката е трудна и има нужда от помощ. Можете ли да ми препоръчате някой, от когото сте доволни?

# 122
  • София
olly, ако и е трудно, не е ли по-добре да изберете присъствена форма?
Онлайн е ок само за мотивирани и съвестни деца. Има такива, които си цъкат на телефона/играят на плейстейшън по време на онлайн часа, някои дори заспиват.

# 123
  • Варна
Ходи на рисуване и на пиано и не ѝ остава много време. Идеята е да не губи много време в пътуване. А се нуждае от помощ по математика.

# 124
  • София
Ходи на рисуване и на пиано и не ѝ остава много време. Идеята е да не губи много време в пътуване. А се нуждае от помощ по математика.

Е, не може рисуването и пианото да са онлайн.
Много ще е трудно тогава. Ще пиша на лични.

# 125
Здравейте! Попитайте в easyMath. Те приоритетно водят онлайн. Да, насочили са се към кадидатстващите в 4-ти и 7-ми клас, но може би ще могат да Ви помогнат и за гимназиален етап.

Здравейте! Търся учител по математика за осми клас за племенницата ми, който да преподава онлайн. Да следва учебната програма и да ѝ обеснява взетия материал. За нея математиката е трудна и има нужда от помощ. Можете ли да ми препоръчате някой, от когото сте доволни?

# 126
  • София
Аз вчера изтеглих документите и веднага още пред мен и докато бях в училището ми показаха статуса на детето: незаписан. Предполагам, че проблемът с бургаския случай е бил, че са искали своеволно да обявят мястото на детето още на трето класиране.

Интересно ми е - тези от вас, които отписаха децата си и ще се пуснат на рулетката в трето - с много висок бал ли са? Например над 400?

# 127
Аз вчера изтеглих документите и веднага още пред мен и докато бях в училището ми показаха статуса на детето: незаписан. Предполагам, че проблемът с бургаския случай е бил, че са искали своеволно да обявят мястото на детето още на трето класиране.

Интересно ми е - тези от вас, които отписаха децата си и ще се пуснат на рулетката в трето - с много висок бал ли са? Например над 400?

Моите познати деца влизат в играта с над 450
Моите впечатления са, въпреки че нямам богат опит с този вид изпити, че на 3-то класиране играят високобалови играчи. Как иначе ще се бориш за 1 място, ако не си с висок бал?…

# 128
  • София
Синът ми е с бал между 334.5 и 360.5.
Сега ми направи впечатление, че в системата не излизат балът на детето, срещу съответните паралелки. Така ли трябва да е? Седи 0.00.

# 129
  • София
Моите познати деца влизат в играта с над 450
Успех, такива деца вероятно заради половин точка не са се класирали 🍀

# 130
  • София

Ние ще участваме на 3 с бал над 400, мислех да изчакам 4 ,но се появиха места в желани училище и детето реши ,че ще рискува въпреки че аз мисля ,че бала няма да и стигне . На 3 почти винаги бала скача. Но има свободно място и в училището което е приета сега и в друго с голям шанс .

# 131

Ние ще участваме на 3 с бал над 400, мислех да изчакам 4 ,но се появиха места в желани училище и детето реши ,че ще рискува въпреки че аз мисля ,че бала няма да и стигне . На 3 почти винаги бала скача. Но има свободно място и в училището което е приета сега и в друго с голям шанс .

Рискът е премерен, успех желая!

# 132
Рисуване он лайн е мисия невъзможна. Освен ако не е някаква модерна работа като он лайн рисуване на таблет и прочие, което аз не го приемам за обучение по рисуване. Не пипне ли ръката молива, четката и хартията, не види ли модела отсреща, няма как да стане художник.
Нека едно дете мине през аналоговото рисуване, чак после да хваща таблета. И пиано не може он лсйн. Но математика без проблем. Има деца спят пред екраните и учителят си пее урока, но ако са на живо пак кимат само, пък какво разбрали, какво не, никой не знае

# 133
Миналата година на 3-то в Испанската е паднал с 10 т.

# 134
  • София
С повече от 10 точки падна. Принципно във високобаловите училища балът на трето класиране пада. Скача по-надолу в класацията по балове.

Общи условия

Активация на акаунт