Седмокласна Изпитна 28.07 - 03.08 Трето класиране!

• 39 640
  • 760
  •   1
Отговори
# 540
Около 1 час е пътят ѝ до училище.

# 541
  • Куциндрел
С макс 10на повече минути от старото училище пеша. Ако не изтърве автобуса и чака, за около 20на мин. Пеша за мен е около 40 мин, за него по-бързо.

# 542
Малко встрани от темата, приблизително колко време ще се налага да пътуват вашите деца до новите си (или стари) училища? Благородно завиждам на късметлиите с едносменно училище!

При нас е към 40-45 минути за целия маршрут (рейс + малко ходене пеша).

# 543
При нас пътят ще е около 40 минути, съвсем стандартно за София. Но за нас това никога не е бил критерии, нямаше значение колко дълго ще пътува за добро училище.

# 544
28 мин ми дава google. Но да кажем 35-40. То от тия 28 мин 15 са ходене пеша

# 545
  • София
Ние като в краен квартал, имаме едно квартално, което ни е на пешеходно разстояние ( 7мин), до всичко останало  - трябва транспорт. Оттам го отписах в понеделник и три дена се дерзах къде го пращам в центъра, че и втора смяна...Е, съдбата си знае работата, пак го приеха в същата паралелка, в училището до нас, аз също работя близо до вкъщи и май това се оказва ценен ресурс откъм спестено време в движение с транспорта.

# 546
  • София
И моят ще пътува 20-25 минути до новото училище. Освен това е близо до моя офис и мога да го карам сутрин или вечер.

# 547
Досега ходеше 15 мин пеша до училище, до новото ще сменя 2 транспорта или 1 с доста вървене,  между 35-40 мин общо време.

# 548
Винаги съм си мислела, че дъщеря ми ще учи в Испанската, защото живеем срещу главния ѝ вход… И като ми каза Френската - лошо ми стана 😆😆😆
Сега - в хубаво време 20-30 минути пеш, а с Метро (тествахме при записването) 15 минути. Според мен през ноември ще плаче за Испанската 😆

# 549
За мен беше важно времето за пътуване да не е час и да сменя три транспорта, и слава богу, имахме късмет. Около 20 мин е цялото придвижване, като има  5 мин пеша.

# 550
Ние като в краен квартал, имаме едно квартално, което ни е на пешеходно разстояние ( 7мин), до всичко останало  - трябва транспорт. Оттам го отписах в понеделник и три дена се дерзах къде го пращам в центъра, че и втора смяна...Е, съдбата си знае работата, пак го приеха в същата паралелка, в училището до нас, аз също работя близо до вкъщи и май това се оказва ценен ресурс откъм спестено време в движение с транспорта.
О, напълно сте права! Ценен ресурс си е! И ние сме в краен, та чак вилен район и пътят си ни е около час. Исках да си сверя часовника, аз ли изперквам малко повече по този конкретен въпрос...При нас ще си има едно 25 мин. ходене пеща в посока, плюс скапан, нередовен автобус и метро...Чудя се, ще го издаяни ли моята девойка това пет години..

# 551
  • София
20-25мин пеша или 15-20 с транспорт

# 552
При нас много зависи ...вчера , като ходих до го запиша бях приятно изненадана , че вече има пробив между Филип Кутев и Тодор Каблешков. Ние сме на пряка на Г.М.Димитров ...та много ,много се надявам да пуснат един директен рейс до 73. , каквито заявки има с новата т.н. рингова линия 220 , която ще свързва Левски Г с Овча Купел ...
Ако не , с 288 и нещо друго , със 102 и пеша ..ще го измисли  ...предполагам ,че много ще зависи и дали ще се срещат с приятелчето от Втора английска и ще се мотаят по моловете преди/след училище Wink Wink

# 553
Ние сме в краен квартал и където и да беше не е близо /освен в кварталното, което не е вариант/. Сега ще пътува около 35-40 мин с транпорт. Ако върнат училището в старата сграда /което не вярвам да стане изобщо/ 15 мин.

# 554
25-30 минути ще е при моя.

Общи условия

Активация на акаунт