Седмокласна Изпитна 28.07 - 03.08 Трето класиране!

• 39 828
  • 760
  •   1
Отговори
# 165
Малко се притеснявам, че като мине и утрешното класиране… вече никой няма да пише в тези групи и ще ми стане скучно 😆😆😆
Не бях влизала в bg-mamma от класиранията за ЯСЛА 😆 През последния месец чета като РОМАН 😆

# 166
  • София
Малко се притеснявам, че като мине и утрешното класиране… вече никой няма да пише в тези групи и ще ми стане скучно 😆😆😆
Не бях влизала в bg-mamma от класиранията за ЯСЛА 😆 През последния месец чета като РОМАН 😆
А аз от последната бременност 😀

# 167

Има още 2 класирания след това😂! Кампанията съвсем не е свършила.

# 168
  • Куциндрел
Във 2ра испанска им цели 23 места, цяла една паралелка. Там не приемаха ли само 1-2 паралелки?

# 169
6 или 7 паралелки са

# 170
  • София
И миналата година на трето класиране бяха толкова. 5 паралелки са. Сградата им в момента е изтърбушен бункер, направо идея нямам как ще я поправят до 15.09.
Но успех на всички, които се целят там.

# 171
  • София
Коя е втора испанска? 157мо ли? Там са доста паралелки.

# 172
  • Куциндрел
Явно аз съм останала с грешно впечатление за броя паралелки.

# 173
Сградата на 157-мо се ремонтира в едно крило, много силно е да се нарече "изтърбушен бункер". Там е по начало основно училище до 7-ми клас и към момента има място за всички. Сградата е голяма, имат големи салони и огромен двор. След като приключи укрепването ще има място за нови стаи и съответно за още деца. От мен накара учебна година тече ремонта, не знам къде е обявено, че ремонтът ще приключи до 15.0, но и да е, не вярвам, че ще стане. Гимназията през последните 2 години е с добри отзиви и смятам, че за деца с по- нисък бал, но желание да учат език ( испански) е приемлив вариант.

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 19:35 от UnaDesconocida

# 174
  • Куциндрел
Тя е до нас, ама диването не иска да учи испански, иначе щеше да му е много удобно.

# 175
Току що научих, че имало и втора испанска Simple Smile И аз не бях чела бгмама от края на майчиството Simple Smile полезно си е.
Ама сега като го гледам на картата това се намира в края на града до някакви релси при квартала Христо Ботев... Така по локацията изглежда логично да има много свободни места и нисък бал. Изобщо не бих заподозряла, че може да се нарича втора испанска, но ето - човек се учи докато е жив.

# 176
Ами трябва да има живот и за децата с нисък бал. Simple Smile  обаче с това 3 хБЕЛ ни загубиха  нас.

# 177
  • София
Аз пък си мислех, че втора испанска е 22-ро.
Това втора, трета кой го измисля не знам.  Днес една позната ми каза, че 35-то било трета немска Sunglasses

# 178
  • Куциндрел
Току що научих, че имало и втора испанска Simple Smile И аз не бях чела бгмама от края на майчиството Simple Smile полезно си е.
Ама сега като го гледам на картата това се намира в края на града до някакви релси при квартала Христо Ботев... Така по локацията изглежда логично да има много свободни места и нисък бал. Изобщо не бих заподозряла, че може да се нарича втора испанска, но ето - човек се учи докато е жив.
ЪЪъ, хич не е там:)))))))))) И махалата е далеч.

# 179
Втора испанска не е ли в Слатина?

Общи условия

Активация на акаунт