Седмокласна Изпитна 28.07 - 03.08 Трето класиране!

• 39 680
  • 760
  •   1
Отговори
# 330
....дете записано в частно/МК/НГДЕК, което "пази" бекъп място на приятелче за 4 класиране.
Ехаааа, какви схеми имало! Евала на изобретателните хора!

... в Немската дори женския бал е паднал драстично и е съвсем изравнен с мъжкия...
И на мен това ми направи впечатление. След всичките страници, които се изписаха как момчетата не учат.
Това е трето класиране. Като се изравнят на второ се обади и веднага си взимаме думите назад, че само момичетата зубрят

# 331
  • София
И аз се изненадах от немската, наборът е с по-висок бал от минималния, добре че нямаше интерес, защото нямаше да рискувам, а щеше да ме е яд.
Погледнах информативно в паралелката, в която е записан, какъв е балът и установих, че е само мъжки, вероятно няма да има момичета в класа изобщо 🤭

# 332
Като се изравнят на второ се обади и веднага си взимаме думите назад, че само момичетата зубрят
Моето изравни, че и прескочи, на 1-во още, за другите не отговарям Grinning Но не бих казала, че зубрят нито едните, нито другите, просто имат различни умения. А момичетата като цяло са по-мотивирани, което има съществено значение (изключение винаги има, разбира се).

# 333
Ехааа, какви новини! Честито на рискувалите и спечелили, късмет и на рискуващите за четвърто класиране.
При нас е пълно размазване - почива активно, изгледа сума ти корейски сериали и продължава. В мечтаното ни училище няма пукнато място.
Взех й христоматия - метна я някъде в стаята... Така като гледам, няма да я отвори до 15.09.
Трябва да се разходим до фирмата за униформи, да си изкара нова карта за ГТ, че я е изгубила старата...
Ааа, и спрях рЕзко бЕлото - да ми почине черния дроб малко, че септември иде...

# 334
  • Отвъд алеята зад шкафа
Честито на рискувалите приети.

Аз мисля септември да й вадя карта за ГТ, тя не е имала досега.

# 335
Моят имаше, но я загуби. Ще търся как да взема дубликат.

# 336
Имам джин, но нямам тоник. Ще трябва да ида до магазина и почвам да търся плюсове на това, че ще е в училище с немски, а го мързи да гледа. Ето един - сравнително близо сме и може да ходи пеш. Три години се измъчи по спирки и тролеи.

# 337
  • Куциндрел
То май 90 процента от наборите ги мързи да гледат.

# 338
И да дишат...

# 339
  • София
Мързи ги, ако не е нещо, което наистина да ги интересува, и уви не са неща като математика, учене и т.н.

Моята има карта за ГТ още от четвърти клас, когато почна да ходи сама на училище и школа по английски - тогава ставаше дума за две спирки, при това съвсем пешеходно разстояние. Сега ползва картата си супер активно, но е и много разсеяна. Подновявам картата месец за месец все с идеята тя сама да се сети, ама досега не се е случило, аз следя датите.

# 340
  • София
Аз да отклоня пак темата към Манга. Разбрахме от един по-голям младеж, че имало приложение, от което четеш манга безплатно. Webtoon се зовяло, ако някой не знае, а се чуди как да спаси семейния бюджет....
И mangatoon.

# 341
  • Sofia
Хора, тия деца цяла година са били под напрежение, учили и ходили на изпити (включително подготвителните), грехота е изобщо да казвате сега, че ги мързяло. Голяма работа, че си лягат късно и стават късно от две седмици, отпуснете малко каиша, нека дишат. Grinning Ваканцията е преполовена, септември ще го мислят как ще се оправят в училище.

# 342
  • София
Годишна карта FTW

# 343
  • София
И моят е с годишна карта. Пробвах смесени известно време, ама си е разправия. Годишната е чиста работа. Макар да не ползваше ежедневно ГТ до сега. От септември ще му се наложи.

# 344
Моята госпожица не я мързи - направи основно почистване на стаята - дрехи, учебници и какво ли още не. Подреди на сестра й кутиите с играчки и бюрото 😀 1-2 дена се занимаваше да сгъва цветя от хартия … и все пак май скучае, че приятелките й са къде ли не, но скоро и тя ще ходи на гости на баба й.

Общи условия

Активация на акаунт