Поскъпване на стоки- фрапиращи цени

• 84 888
  • 2 184
  •   1
Отговори
# 2 115
  • SF
Как така в събота е била безплатна доставката на Спиди?

# 2 116
В градината на детето преди 01.2026

След

При нас бяха 6 лева на посещение - танци, таекуондо или английски. Къде

# 2 117
В градината на детето преди 01.2026

След

При нас бяха 6 лева на посещение - танци, таекуондо или английски. 2-3 лева наистина е било много добра цена.

# 2 118
Здравейте от кога станаха толкова жестоки фризьорските цени? Разказвам случка от вчера.Звъня да си запиша час в фризьорски салон в който не съм ходила преди и питам каква е цената на подстригването.Следвстелно ми се отговаря че зависи от дължината (моста коса е средна не е дълга) и ми казват ще ви кажем на място.Отивам си за процедурата ,забелязвам че фризьорката нищо не каза за цена но си казвам то максимум 30 лева ще е (Салонът е в гр Пловдив) .Държеше да ми направи и хидратираща терапия защото "ми била много суха косата",което включваше единствено и само това че ми изправи косата с преса за 2 Мин краищата и това беше.Цвлостното изживяване беше точно 20 минути.Цената която се наложи да платя беше 95 лева.Останах стъписана и бях в шок .Ами дадох ги и си тръгнах нямах какво да направя.Разбирам наистина че грешката беше моя че не питах още на стола колко ще струва.Но то какво се случва за всичко трябва да питаш вече.....Между другото и косата не ми изми и не ме изсуши.

# 2 119
Здравейте от кога станаха толкова жестоки фризьорските цени? Разказвам случка от вчера.Звъня да си запиша час в фризьорски салон в който не съм ходила преди и питам каква е цената на подстригването.Следвстелно ми се отговаря че зависи от дължината (моста коса е средна не е дълга) и ми казват ще ви кажем на място.Отивам си за процедурата ,забелязвам че фризьорката нищо не каза за цена но си казвам то максимум 30 лева ще е (Салонът е в гр Пловдив) .Държеше да ми направи и хидратираща терапия защото "ми била много суха косата",което включваше единствено и само това че ми изправи косата с преса за 2 Мин краищата и това беше.Цвлостното изживяване беше точно 20 минути.Цената която се наложи да платя беше 95 лева.Останах стъписана и бях в шок .Ами дадох ги и си тръгнах нямах какво да направя.Разбирам наистина че грешката беше моя че не питах още на стола колко ще струва.Но то какво се случва за всичко трябва да питаш вече.....Между другото и косата не ми изми и не ме изсуши.
Нищо от това не се връзва.

# 2 120
Ми да. То да минеш покрай салона сигурно е 30 лева.

# 2 121
Отивам си за процедурата ,забелязвам че фризьорката нищо не каза за цена...

А ти попита ли я? Тя откъде да те знае дали случайно вече не си научила цените? Отделно, че трябва да ги има на видно място.
Добавят ти терапия, ти не я отказваш, не питаш за цена, после – олеле, к'во стана.
Ами какво да стане, плащаш си.

# 2 122
Ей така тръгват легенди..

# 2 123
Отивам си за процедурата ,забелязвам че фризьорката нищо не каза за цена...

А ти попита ли я? Тя откъде да те знае дали случайно вече не си научила цените? Отделно, че трябва да ги има на видно място.
Добавят ти терапия, ти не я отказваш, не питаш за цена, после – олеле, к'во стана.
Ами какво да стане, плащаш си.

Казаха че на място ще кажат.На мен вече ми стана неудобно да питам защото ще си помислят че нямам пари.А терапията беше без измиване и изсушаване и не мислех че ще е повече от 30-40 лева максимум.А подстригване повече от 30 лева в пловдив мисля че няма

# 2 124
Казаха че на място ще кажат.На мен вече ми стана неудобно да питам защото ще си помислят че нямам пари.

Е, платила си си за комплексите и манталитета „Аз за цени не питам, защото парите ги бера по дърветата“.
Имиджът е скъпа стока, свиквай.

ПП И да те светна – богатите най-много питат и най-много се пазарят. И не е, защото нямат, а защото ценят парите.

# 2 125
Казаха че на място ще кажат.На мен вече ми стана неудобно да питам защото ще си помислят че нямам пари.

Е, платила си си за комплексите и манталитета „Аз за цени не питам, защото парите ги бера по дърветата“.
Имиджът е скъпа стока, свиквай.

Нямаха и ценоразпис в сайта

# 2 126

Еднакъв грамаж, България и Германия в средно големи магазин.

Сами може да сметнете колко ПЪТИ е по-скъпо у нас.

# 2 127
  • София
Това ми изглежда като да са два напълно различни бранда.

# 2 128

В салона са длъжни да имат. Ако не го виждаш, питаш.
Извинявай, но ти изобщо не си за тази тема, защото не знаеш и какви са били цените преди, за да твърдиш, че са повишени.

Alexslav, сравняваш различни продукти на различни производители. Не че не вярвам, че много стоки у нас са по-скъпи в сравнение със западните магазини, но в случая нищо не доказваш.

# 2 129
На сайта цени може да няма, но на място има.Подстригване на суха коса за 20 минути с терапия-невъзможно, че пък и преса.Хидратираща терапия на суха коса-няма...Технологично-абсурдно.

Общи условия

Активация на акаунт