Поскъпване на стоки- фрапиращи цени

• 84 489
  • 2 179
  •   1
Отговори
# 2 175
Ще поскъпнат и те, не се притеснявай.

# 2 176
А подавате ли сигнали за всички поскъпвания? Защото само да си мрънкаме тук....няма голям смисъл
Днес в химическото чистене дадох 15 евро за 1 яке. Не знам има ли поскъпване, защото не помня колко съм давала преди. Но 3 пъти да го занеса за сезон и ето ти ги 100лв Confused

# 2 177
  • София

Днес в химическото чистене дадох 15 евро за 1 яке. Не знам има ли поскъпване, защото не помня колко съм давала преди. Но 3 пъти да го занеса за сезон и ето ти ги 100лв Confused

Интересно ми е - какво е якето пух или вата, късо, средно, дълго?
Ето ценоразпис, услугите засега не са вдигнати след НГ нито заради Е, нито заради по-високата цена на водата, нито заради увеличените % осигуровки - https://mediaclean.bg/%d1%85%d0%b8%d0%bc%d0%b8%d1%87%d0%b5%d1%81 … 0%b5%d0%bd%d0%b8/

# 2 178
Пух, средна дължина. Не твърдя, че са вдигнали цените, защото този сезон го нося за първи път. Имам доволно количество връхни дрехи, но не всички пускам в пералня. Затова написах, че 3 пъти да го занеса си е сума

# 2 179
А подавате ли сигнали за всички поскъпвания? Защото само да си мрънкаме тук....няма голям смисъл

За Бодимед няма да подам, огромна част от ценоразписа е същия.

На химическо последно дадох през ноември вълнено палто (до коленете) и сако. Дадох под 30 лева, но пак беше с отстъпка.

Общи условия

Активация на акаунт