Отговори
# 135
Стори от Афи 🌹

# 136
Алито пича! 😎

# 137
  • София
🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿

# 138
Чакайте и аз да повторя за какво ми напомни сторито на Афра.
За Афрам Simple Smile
Да се допълня - липсваше ми бялото сърце
Знаем кой е запаметен с бяло сърце в телефона на Афра Wink

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 20:40 от Надя Б. Василева

# 139
Разглеждам Х и ето какво очаква дизи сезона
https://x.com/wizbutcute/status/1950657305898312001
Като има и още

Младите артисти не могат да се класират за младите акртиси
А знаем , че една жена на 46 веднага я слагат за майка и т.н
И също забелязвам , че огромна част от артистите не почиват и веднага са в новия сезон
38 нови сериала стартират

Скрит текст:
https://x.com/protegemoii_/status/1949829336837607907
Някои хора в тази среда, със самонадеяното си егоистично поведение, си мислят, че имат влияние върху „кариерите на актьорите или рейтингите на сериалите“. Излезте от тази илюзия. Знам, че е трудно да се изправите пред тази реалност, но за съжаление не сте толкова важни, колкото си мислите.. 😅

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 21:25 от KrasiAnna

# 140
  • София
Не мога да повярвам, че го пиша, но Протежето от няколко месеца пише много добри коментари.

Някой знае ли Джансу (уж фенката на Афра, дето всъщност е влюбена в Мерт) какво е писала, че пак я заплашват със съд. Не мога да й намеря профила. Нали са разделени от 6 месеца, защо продължава да го коментира.

# 141
За съжаление съм го забелязала отдавна 😒…
И не искам да бъда зъл пророк, но скоро и Афра ще бъде сред тях…
За съжаление тази срамна за мен “култура” на зрелия (понякога дори възрастен мъж) до младата жена (едва ли не момиче) се среща все по-често в дози индустрията и отразява турската концепция за връзките по принцип…😤

Цитат на: KrasiAnna
link=topic=1799002.msg50035771#msg50035771 date=1753984466
Разглеждам Х и ето какво очаква дизи сезона
https://x.com/wizbutcute/status/1950657305898312001
Като има и още

Младите артисти не могат да се класират за младите акртиси
А знаем , че една жена на 46 веднага я слагат за майка и т.н
И също забелязвам , че огромна част от артистите не почиват и веднага са в новия сезон
38 нови сериала стартират

Скрит текст:
https://x.com/protegemoii_/status/1949829336837607907
Някои хора в тази среда, със самонадеяното си егоистично поведение, си мислят, че имат влияние върху „кариерите на актьорите или рейтингите на сериалите“. Излезте от тази илюзия. Знам, че е трудно да се изправите пред тази реалност, но за съжаление не сте толкова важни, колкото си мислите.. 😅

# 142
  • София
Тук е бил сетът на Пера днес

Афи е взела и Широ със себе си

# 143
Не мога да повярвам, че го пиша, но Протежето от няколко месеца пише много добри коментари.

Някой знае ли Джансу (уж фенката на Афра, дето всъщност е влюбена в Мерт) какво е писала, че пак я заплашват със съд. Не мога да й намеря профила. Нали са разделени от 6 месеца, защо продължава да го коментира.

И на мен профила на Джансуто не ми излиза, но може да са я прибрали в психиатрията.🤪

Имаме напредък с "Пера" щом пускат нещо различно от статуи. 😃 Утре очаквам трейлър на МА.🙃

# 144
И Хаканчо 😜

# 145
Сейфер за лека нощ

# 146
# 147
За съжаление съм го забелязала отдавна 😒…
И не искам да бъда зъл пророк, но скоро и Афра ще бъде сред тях…
За съжаление тази срамна за мен “култура” на зрелия (понякога дори възрастен мъж) до младата жена (едва ли не момиче) се среща все по-често в дози индустрията и отразява турската концепция за връзките по принцип…😤
Тази година нали за GoTurkiye избраха Афра и Енгин, но поне беше кратичко...
Въпреки че един Керем Бюрсин го възприемам като по-млад спрямо годините му.

И понеже сме в очакване на трейлъра на МА, едно лека нощ с Мерт и Хари. Simple Smile

# 148
Продуцентите се чудят вече кой с кого да съберат, за да оцелее проекта, като разчитат на фен базите. Не им минава през акъла, че сценариите са най-важните в случая. Гледайте какво правят от Далечния град, нямат някаква уау двойка, обаче рейтингите хвърчат в небесата, като отвяха и постиженията на Рибарчето през първи сезон. С малки изключения, известните им актьори са около 40-те години и както каза Бруха все по-често ще виждаме такива разлики между двойките, като не изключвам и при Афра и следващия й партньор да се получи така.

# 149
  • София
Дано не се случва това, което коментирате. За мен 15 години разлика е супер очевидна. Бурак Дениз, който аз харесвам, стоеше като чичо до партньорката си в последния му сериал.

Тече стаята на Сема в момента за първи път от месеци, нищо интересно, все пак е на запис.

Общи условия

Активация на акаунт