Отговори
# 150
Добро утро! 🫶

# 151
  • София
Добро утро! Сема не е разказала нищо повече оттова, което знаем. Имало АфРам до месец май, сигурна е. Не знае какво е станало след това. Афра била много добре, това е според инфо от нейния сет.
Мерт не можела да каже със сигурност дали е знаел, че го снимат. Ядосала се е най-много на снимката му от мача с Джокович в дъмпа, всъщност това й е била капката, която преляла чашата. Говорила е общи приказки за нейното фенство и как иска да намали въздействието му в личния й живот.
Чула е за преговори на Мерт с ОГМ преди няколко седмици, нищо не може да каже.
Думите му за каката в последното интервю не били блъф, според нея, казал си е каквото е.
Бяха я питали за Афра й Америка, тя не е чула, но при положение, че нейният сет свършва около 25-ти август е много вероятно да отиде, със сигурност си е направила отдавна плановете.
Със сигурност знае кога Афра е летяла за Париж, но не го е казала.
Това е с няколко изречения, ако се сетя още нещо, ще пиша пак.

# 152
Добро утро, момичета
Честит петък Simple Smile

# 153
Здравейте момичета.Вчера попаднах на един интернет сериал с Йозге Йоспиринджи и Салих Бадемджи.Осем серии ги изгледах на един дъх без да превъртам,което означава,че за мен е топ 10.Веднага направих асоциация с новия сериал на Мерт дали няма да е нещо подобно.Според резюметата май-май ще е нещо такова.Не знам дали ще се хареса от турската публика,но от международната определено.
Скрит текст:
   Искам да отдам заслуженото и на двамата актьори които след "Рибарче" и великолепния тандем на Афра и Мерт,успяха да бръкнат дълбоко в душата ми и да съпреживея тяхната история.Великолепни.Никога не съм предполагала,че Йозге Йоспиринджи може да изиграе това.Определено бях изненадана.

# 154
От вещицата!

# 155
  • София
Объркала съм се за това дали Мерт е знаел, дали го снимат. Тя всъщност е казала, че то на видеото се вижда, че гледа към камерата, но не е задълбала в темата, защото реалният въпрос е съвсем различен. Защо като знае, че го снимат го прави?
И за Хира е споменала, че момчето е много свястно. Аз не разбрах изобщо какви са тези слухове за него и защо го плюха една вечер.

# 156
Объркала съм се за това дали Мерт е знаел, дали го снимат. Тя всъщност е казала, че то на видеото се вижда, че гледа към камерата, но не е задълбала в темата, защото реалният въпрос е съвсем различен. Защо като знае, че го снимат го прави?
И за Хира е споменала, че момчето е много свястно. Аз не разбрах изобщо какви са тези слухове за него и защо го плюха една вечер.

Здравейте, момичета!😊

Взеха ни за жълти канарчета, ама са се объркали.😁 На мен ми е интересно защо Сема е "сърдита" освен на Мерт и на Афра?

# 157
  • Яко в Матрицата...
Защото обичат да плюят Rolling Eyes

Ситуацията обаче излиза извън контрол. Все едно някой да започне да се рови в моя живот и да ме пита защо съм се разделила с гаджето ми или то с мен, или както там се е случило... Вие представяте ли си да ви следят така, както Афра и Мерт са следени - с кого, какво, кога и къде сте правили? И след това всяка стъпка да я интерпретират по 100 различни начини... Ето заради това ще се наложи да се правят на маймуни и да разиграват циркове. Истината я знаят много малко хора.

Лили, за да има баланс Wink

# 158
скоро ще има много да се говори за любовните истории на Мерт - започват снимките. Ще има много задкулисни любовни истории. Колко са мацките, толкова любови ще видим зад кулисите. Афи ще бъде забравена.

# 159
скоро ще има много да се говори за любовните истории на Мерт - започват снимките. Ще има много задкулисни любовни истории. Колко са мацките, толкова любови ще видим зад кулисите. Афи ще бъде забравена.

Зайче, очаквам и при Афра да е същото.

# 160
Заключението е просто Simple Smile
Не е лесно да си известен.
Или свикваш с прожекторите и се нагласяваш към всичко. Или просто не свикваш и някой път при този вариант нещата не свършват добре.
И Афра и Мерт са избрали тази професия, достатъчно са наясно какво и как трябва да направят. Няма смисъл да ги съжалявам. Те са си добре. За мен като фен е важно те да са добре. Като гледам проекти идват. Добре им върви славата. Важното е да съумеят да я задържат.
Иначе аз продължавам да искам и да се надявам Афрам да са заедно. Но те си решават. Не са длъжни да питат и да се съобразяват с никой. Животът все пак си е техен,не наш на феновете.

# 161
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Ситуацията обаче излиза извън контрол. Все едно някой да започне да се рови в моя живот и да ме пита защо съм се разделила с гаджето ми или то с мен, или както там се е случило... Вие представяте ли си да ви следят така, както Афра и Мерт са следени - с кого, какво, кога и къде сте правили? И след това всяка стъпка да я интерпретират по 100 различни начини... Ето заради това ще се наложи да се правят на маймуни и да разиграват циркове. Истината я знаят много малко хора.

Рени, абсолютно съм съгласна. Точно това си мислех и аз!
Хич не им е лесно на известните Sad! Това все някъде да те дебнат, снимат, причакват ..... ужасен УЖАСОН!
Човек спокойно да магазина не може да отиде Pensive

Ако бях аз със сигурност и аз щях да се правя на маймуна! Вероятно изобщо нямаше да ми дреме кой фен какво си мисли! Важното е каква е реалността за мен и хората на които държа! Оттам нататък могат да си съчиняват кой каквото поиска! Бана не!

# 162
  • София
Защото обичат да плюят Rolling Eyes

Лили, за да има баланс Wink

Рени Hands ClapHands ClapHands Clap

# 163
# 164
Лилия, от криене на Афи не успяха да ни покажат задкулисни любови. Затова не се надявам на такива, но когато пуснат филма може и за това да се сетят.

Общи условия

Активация на акаунт