Отговори
# 165
Хейле появиха се
Афра и Фуркан

# 166
  • София
Фуркан е на сет днес, не се вижда кой стои срещу него

Краси, едновременно бяхме 😁

# 167
# 168
Мерт и Мирай се последваха в Инстаграм.

# 169
И за Хира е споменала, че момчето е много свястно. Аз не разбрах изобщо какви са тези слухове за него и защо го плюха една вечер.
Защото обичат да плюят Rolling Eyes

Ситуацията обаче излиза извън контрол. Все едно някой да започне да се рови в моя живот и да ме пита защо съм се разделила с гаджето ми или то с мен, или както там се е случило... Вие представяте ли си да ви следят така, както Афра и Мерт са следени - с кого, какво, кога и къде сте правили? И след това всяка стъпка да я интерпретират по 100 различни начини... Ето заради това ще се наложи да се правят на маймуни и да разиграват циркове. Истината я знаят много малко хора.

Лили, за да има баланс Wink

Рени , ситуацията е излязла много отдавна извън контрол И освен това , което казваш тази обсцесия вреди на бъдещите проекти и на Афра и на Мерт Най-трудно е за продуцентите да накарат след толкова успешен дует като СейФер подкрепени с Афрам  да се приемат нови партньори И двамата имат много бързо такива проекти и няма да стоят да чакат феновете на един сериал да се отърсят А и някои не ги пускат с години  GrinningКолко много артисти знаем , които и не можаха да намерят "нови" двойки в следващи проекти Те са млади в най-силните си години , не могат да стоят на едно място със СейФер Кой продуцент ще иска на преден план Афрам ( т.е личният им живот и ще инвестира милиони) , а не новосъздадената двойка Няма такъв Говорим за СМ , за които и са и акробатиките Мерт е за сложните казуси пратен Да ще понесе последствията , но дано да е за добро Едва ли не са предвидили всичко Ще трябва да се справи за да продължат напред
Рекламата с Мерт е стара Нз защо сега решиха да я споделят
Последваха се Мерт и Мирай естествено Афра е последвала всичките си нови партньори , както и те нея  
Работата е на първо място

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 20:37 от KrasiAnna

# 170
Краси браво!!!!!💪💪💪
Нямам какво повече да добавя!

И нека драмата започне сега! Мерт и Мирай се последвали 🤦♀🤡🫣… Трагедия, катастрофа, погром! Няма такива емоционално нестабилни хора като тия в тоя фендом…

# 171
Краси браво!!!!!💪💪💪
Нямам какво повече да добавя!

И нека драмата започне сега! Мерт и Мирай се последвали 🤦♀🤡🫣… Трагедия, катастрофа, погром! Няма такива емоционално нестабилни хора като тия в тоя фендом…

После нека се чудят от къде им е дошло Grinning
Афра се последва с Енгин и Еге  например Харесват си  снимките в инста Къде е проблемът?  Grinning

Селфи чакам на Мирай и Мерт Grinning Съвсем ще изкрейзят Grinning

Хем видяха Бодрумската приказка и няма отърване Joy

Май и сетовете са започнали
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 21:04 от KrasiAnna

# 172
Бодрумска приказка 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 173
Сега трябва ли да последваме Мирай, Еге и Енгин? Много са важни! 🤣🤣🤣 последванки - отследванки! Дрън, дрън!

# 174
  • София
Аз пък още чакам Мерт да отбележи РД на Лизбон. Дано й се радва много години и да му носи винаги хубави спомени изричането на името й ☺️

1 година

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 23:37 от MysteryG

# 175
Дано малко кротясат в Х, за да не се налага да ни изиграят отново нещо ново в стил Бодрумската приказка. 😂 🤪

Кога стана на годинка Лизито?🥰

# 176
  • Яко в Матрицата...
Бел Hands Plus1Joy Аз вече ни Афра, ни Мерт следвам, няма да се ангажирам с партньорите им Joy Профилите им са отворени, ще гледаме, ако има нещо интересно.

Краси, съгласна съм че са следени от много време, но последния месец, след т.нар. репортаж, нещата ескалираха. То не беше кога се е запознал с девойката, кога я е харесал, кога са станали толкова близки, че да я води по почивки... А и много удобно точно в нужния момент се появяваха и материали по въпроса Joy

Разбира се, че ще искат новите им проекти да са успешни, а тази истерия по СейФер и АфРам е вредна, направо токсична. Трябваше да спрат по някакъв начин лавината, която се задаваше. От друга страна, като фен знам и че липсата на логичен сценарий повече от 2 сезона накара хората да прехвърлят надеждите си за нещо специално и красиво в реала. Говорили сме много, че промените в сценария вредяха както на възприятието на феновете, така и на актьорите. Нещата особено загрубяха с простотите на оня монтажист около 89 епизод. Та разбирам и тази истерия, но във всяко нещо трябва да има баланс.

# 177
Бел Hands Plus1Joy Аз вече ни Афра, ни Мерт следвам, няма да се ангажирам с партньорите им Joy Профилите им са отворени, ще гледаме, ако има нещо интересно.

Краси, съгласна съм че са следени от много време, но последния месец, след т.нар. репортаж, нещата ескалираха. То не беше кога се е запознал с девойката, кога я е харесал, кога са станали толкова близки, че да я води по почивки... А и много удобно точно в нужния момент се появяваха и материали по въпроса Joy

Разбира се, че ще искат новите им проекти да са успешни, а тази истерия по СейФер и АфРам е вредна, направо токсична. Трябваше да спрат по някакъв начин лавината, която се задаваше. От друга страна, като фен знам и че липсата на логичен сценарий повече от 2 сезона накара хората да прехвърлят надеждите си за нещо специално и красиво в реала. Говорили сме много, че промените в сценария вредяха както на възприятието на феновете, така и на актьорите. Нещата особено загрубяха с простотите на оня монтажист около 89 епизод. Та разбирам и тази истерия, но във всяко нещо трябва да има баланс.

Точно Рени Heart
Баланса мина и замина

https://x.com/TvDunyasii/status/1951352018649416175
 ПР си върви

# 178
  • Яко в Матрицата...
Joy Не е спирал този ПР Joy

# 179
АфРам също имат вина за тази истерия. Малко се заиграха с тази истерия покрай личния им живот и сега се чудят как да "спасят" новите си проекти. 😁

Общи условия

Активация на акаунт