Отговори
# 540
Добър вечер  Hug   Hug  Hug
Ох че хубави работи се случват тия дни бе Simple Smile  Така като започнат едни съвпадения и тия съвпадения да си съвпадат едни с други еми ей така е най-хубаво.  Heart  Simple Smile
Пу,пу,пу да не им е уроки на Мерт и Афра ,да са все така усмихнати и щастливи ,а другото то ще си излзе на яве все по някое време  Kissing Heart  Hands Pray   Flowers Four Leaf Clover
Ей това много ми хареса-на Мерт солотата,на Афра солотата и по средата моята АфРамска душа  Simple Smile   Simple Smile   Simple Smile

https://x.com/seyrfer/status/1955120821665460471

# 541
Момичета, пожелавам ви лека и спокойна нощ 🌃
Eny87, много точно си го описала. От едната страна са солотата на Афра,от другата страна са солотата на Мерт. А ние Афрамските души сме някъде по средата. За жалост както гласи българската поговорка - посредникът винаги го отнася. Та и ние феновете на Афрам така винаги го отнасяме. За добро или за лошо все ние сме виновни Simple Smile

# 542
И от мен лека нощ! 😴
И утре за добро утро, ако излезе нещо като от тази сутрин, аз съм ok! 😜

🧿🤍🪬♾🧄

# 543
  • София
Най-интересното от стаята на Сема дотук е, че е сигурна, че са се срещали в Париж. Ама то беше ясно, тя знаеше кога Афра е заминала.
Няма доказателства, разбира се, но който иска да вярва, който не иска си е негова работа.
И аз, ако знам, че Афра е отишла в неделя, а Мерт си е тръгнал във вторник ще ми е ясно, че са се виждали.

И освен това, ако всичко е ПР, а то почти сигурно е, Афра много добре знае за какво става въпрос и очевадно участва.

# 544
Най-интересното от стаята на Сема дотук е, че е сигурна, че са се срещали в Париж. Ама то беше ясно, тя знаеше кога Афра е заминала.
Няма доказателства, разбира се, но който иска да вярва, който не иска си е негова работа.
И аз, ако знам, че Афра е отишла в неделя, а Мерт си е тръгнал във вторник ще ми е ясно, че са се виждали.

И освен това, ако всичко е ПР, а то почти сигурно е, Афра много добре знае за какво става въпрос и очевадно участва.

Според мен Сема не случайно каза, че освен на Мерт е сърдита и на Афра.

# 545
Както беше писала Рени по-рано, аз вече просто гледам и очаквам с нетърпение и вълнение новите проекти на Афи и Мерт. Не съм соло на нито един от двамата, а просто човек, който вижда техния талант и им стиска палци да го покажат пред възможно по-голяма публика. Дали ще са заедно или всеки ще поеме по своя път е решение, което зависи само и единствено от тях. Все още твърдо стоя зад думите си, че никой от тях не ни дължи каквото и да е обяснение за неща, които касаят изцяло техния личен живот. Това не ми пречи да искам и да стискам палци да са заедно, но най-вече искам да ги виждам усмихнати и щастливи. Снимката на Рамо от днес и снимката на Афи с фотографа ме усмихнаха и заредиха положително. Именно поради тази причина, ако все пак всичко се окаже ПР, аз няма да съм ок (но и напълно си давам сметка, че едва ли на някой му пука 😁). Знам, че това е огромна индустрия, особено в Турция, но все пак искам и продължавам да вярвам, че Афи и Мерт са хора, които са достатъчно силни и честни, за да поставят граници и да успеят да бъдат хората, които са.
🤍🧿🌹🐑🧿🤍

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 00:05 от Iv32

# 546
Очаква се през септември да се излъчи последния 3 сезон от "Рибарче" по БТВ Стори

https://tvnovellas.blogspot.com/2025/08/btv-story_11.html?fbclid … CbY2qN0qiBWJImSkw

# 547
  • София
За съжаление явно няма как в тази индустрия, на тяхната възраст, да не се налага да играеш по определени правила.
Мерт е на 27, колко актьора на тази възраст или по-млади ще играят главна роля в някой от сериалите през новия сезон?
В същото време налагат разни девойки да си партнират с 15 години по-възрастни от тях. И това е масово.

Имам основания да не вярвам в предишните им раздели, поради тази причина не вярвам и в последната. Над тях стои човек, който много добре знае какво прави. Поне така ми изглежда в момента, бъдещето ще покаже.

Аз вече не изживявам нещата, както преди. В крайна сметка ние просто наблюдаваме и коментираме.

Нямам търпение другата седмица да излезе филма. Историята изненадващо ми хареса много повече от очакваното. Баран ще е в затвора от дете за нещо, което не е извършил. Интересно ми е дали ще успее да докаже невинността си в някакъв момент и да получи разрешение да отгледа племенницата си. Аз се надявам на хубав край.

# 548
Гюнооооо! 🫶

🧿🤍🪬♾🧄

# 549
Добро утро, момичета
Пожелавам хубав ден Simple Smile

# 550
Здравейте,момичета.Понеже така и не ми се получи да споделям линкове ще преразкажа нещо което прочетох в инстаграм за Афито.
Скрит текст:
Изпълнението на Афра накара професор в Бразилия да го използва като илюстративен пример за преподаване на драма /разказ на студент/:"Искам да говоря за ситуация, която    ме кара да се гордея,че съм фен на Афра.Уча във факултет за изобразително изкуство и имахме тест,който изискваше от нас да подготвим доклад за сцена,фокусирана  върху изражението на лицето в актьорско изпълнение.Избрах сцената на Афра от "Децата на сестрите".Задълбочих се в анализа му от гледна точка на емоции,характеристики на контрол и посока.След като представихме докладите си,професора избра три от тях,които смяташе за най-добри и нашия доклад за Афра беше сред тях.Моментът който засили гордостта ми,че съм фен на Афра,когато професора беше толкова впечатлен от изпълнението на Афра,че винаги когато обясняваше урок по актьорско майсторство или изразяване използваше нейните сцени като примери и ни караше да ги анализираме пред целия клас.Пускаха нейни клипове.В този момент чувството ми беше неописуемо.Чувсвах се сякаш не просто представям доклад,а демонстрирам талант с който се гордея пред колегите и професора си."
Според мен,по-голямо признание за таланта на един актьор няма.Всички награди и бляскави церемонии не могат да се сравняват с това. Тогава Афра е била само на 22 г.А ако този сериал беше филм на Холивуд?С нетърпение чакам новия и проект.С нетърпение чакам и филма на Мерт.Щом Ханде и Баръш продължават да снимат заедно защо да не се случи отново с Афра и Мерт?Филма на Ханде и Баръш не беше нещо кой знае колко впечатляващ,напротив,беше копие на някакъв филм от тези дето ги дават по коледа,а "Спомни си любовта" беше пълен провал.Даже и креватните им изпълнения там бяха копие на тия от филма.Повярвайте,по-блудкав и нескопосан сериал не съм гледала.Въпреки това,хонорарите им за новия сериал,който ще снимат са по 3.5 млн лири за серия.Не знам с какво са ги заслужили.Изгледах малко турски филми и до тук съм впечатлена само от два.И във всеки от тях само си представях главни герои Афра и Мерт,особено сериала "Първи и последен"  щеше да е направо взривоопасен.Страхотен сценарий.Стана много дълго,извинявам се,но нямаше как да не го споделя.

# 551
Баран! 🧿

# 552
Мими, за мен такива таланти като Афра и Мерт в днешно време все по рядко се раждат. Толкова умело да можеш да пресъздадеш емоции и зрителите да го съпреживеят с теб. Това им е дадено от Бога. Дар.
Тези двамата не са за турското кино и телевизия. Смятам, че възможностите и таланта им е недооценен там. Светът заслужава Афра и Мерт. Да ги гледа до ненаситност.
Трудна индустрия и професия са избрали нашите патрони. Но пък им отива, това е тяхното призвание.

# 553
  • Яко в Матрицата...
Оттук… до това да играем заедно в главни роли във филм Sunglasses

# 554
  • София
Голяма сладурана е Ада, хайде чакаме филма, не остана.

ОГМ са купили правата на "Гениалната приятелка". Ето това е висока топка, дано предложат на Афра едната главна роля. Който не го е гледал, заслужава си.

Общи условия

Активация на акаунт