Отговори
# 555
Голяма сладурана е Ада, хайде чакаме филма, не остана.

ОГМ са купили правата на "Гениалната приятелка". Ето това е висока топка, дано предложат на Афра едната главна роля. Който не го е гледал, заслужава си.

Страхотна новина наистина! Дано го направят за тв и дадат главна роля на Афра!❤️

# 556
И аз съм за Афито! 🧿
 Обаче е хубавица Йешим! 🫠

# 557
Роклята, която носи Йешим много ми харесва. Представям си я като за премиера или някой тузарски коктейл. Обаче без риза отдолу, само роклята Simple Smile

# 558
# 559

Очите, Чико, очите никога не лъжат Simple Smile

# 560
Мерт ❤️🧿🍀

# 561
Дойдоха си нещата на мястото Simple Smile Кралят и кралицата са на номер едно. Където реално си им е мястото Wink

# 562
Демирови пак са по местата си! 🧿

# 563
Добър вечер,момичета !:heart:
Мерт и Афра са отново там където трябва на върха на класациите  Simple Smile  Heart  понякога разни други ги изместват заради различни обстоятелства ,но след това нещата пак си идват по местата и нашите красиви и талантливи Афра и Мерт си заемат заслужено първите места.Heart
 За "Гениалната приятелка" само хубави отзиви чета и бях решила да го гледам сега ме подсетихте и направо си свалих първи сезон да не забравя пак да го гледам. Simple Smile А след като е купен от ОГМ защо пък наистина Афра да не е в една от главните роли.Тя е доказала ,че е много талантлива и може да се справи със силно драматични роли ,а като чета сюжета на този сериал той е точно такъв и със сигурност ще е подходящ за нашето красво и талантливо момиче. Heart
Мерт след като каза ,че няма отношения с русото маце ,за което някои хора направо чак го и зажениха отиде в Асос.Сега очила ли е връщал ,на почивка ли е бил не се знае

ноооооо и той и Афито изглеждат доста щастливи.Heart

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 00:50 от Eny87

# 564
  • София
Добро утро, снимки от сета на Пера вчера

Писали са съобщения на една девойка с големи профили в Х и инстаграм, че са видяли Мерт близо до сета на Пера, бил сам. Тя самата написа, че максимално е разпитала човека, който й е пратил съобщенията, но без снимки няма как да е сигурна. Това е от миналата седмица, четох я как разпитваше през профила си още преди да излезе снимката.
Скрит текст:
Когато получават съобщения от NGL в Х, единственият вариант да отговорят или да питат нещо допълнително е чрез туитове. Ирем по този начин разпитваше човека и се разбра, че някой й пише, че Мерт е в Чанаккале доста преди двете снимки.

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 08:36 от MysteryG

# 565
Добро утро! 🫶

# 566
  • Яко в Матрицата...
Добро утро GrinningCoffee

Интересен избор на ОГМ за римейк на сериал. Елена Феранте е доста спорна личност, то и за нея да направят сериал, пак ще имат успех Simple Smile

# 567
Много хубаво се е получило това! 😜

# 568
  • Яко в Матрицата...
Мерт няма ли сет? Почивка ли е? Joy Или скучае...

Хубаво сменил профилната си снимка, ама защо махна дъмпа от миналата година CryJoy Заминаха пухчето, Лиз... Много му се радвах на "ne halim varsa gördüm" JoySunglasses

# 569
Привет!
Този сериал Пера кога му е премиерата и само Афи ли ще е в него? Нещо ми се губят нещата.

Не са заедно Мерт и Афра като двойка , така ли? ☺

Аз снощи изгледах “минисериала” на Афра, но не разбрах що за серии са това по 2-3 минути. Актьора, който играе Тан пък въобще не ми хареса и не подхождаше визуално на Афра…

Общи условия

Активация на акаунт