Отговори
# 180
АфРам също имат вина за тази истерия. Малко се заиграха с тази истерия покрай личния им живот и сега се чудят как да "спасят" новите си проекти. 😁

Е то си беше 2 в 1  ОГМ го искаха Те изпълняваха Всички бяха доволни Сериалът се продаде в 140 държави ОГМ спечели милиони да се вихри сега
Афра и Мерт се изстреляха в топ тр артисти с най-голямо взаимодействие и предложения за работа
И двамата ще имат международни продажби , което в момента е най-ценено за един тр проект Да се продаде

# 181
  • Яко в Матрицата...
Мерт отледвал Лео... Най-после Joy

# 182
Мерт отледвал Лео... Най-после Joy

Важното е, че още следва NASA.😄

# 183
нещо съм оттървала, кой е Лео?

# 184
  • Яко в Матрицата...
нещо съм оттървала, кой е Лео?
Ди Каприо

# 185
Рени, ти кардинално си решила въпроса със следването! 👏
АфРам също имат вина за тази истерия. Малко се заиграха с тази истерия покрай личния им живот и сега се чудят как да "спасят" новите си проекти. 😁
Лилия, имат вина и аз така мисля! Да бяха си избрали друга професия, едва ли някой щеше да се вълнува за тях! Сега обаче са известни, много харесани и обичани! Нонстоп са в трендовете из социалните мрежи и не мисля, че това не им харесва! Като гледам колегите им какво правят, за да получат малко внимание и някой да ги отрази!

# 186
За мен и Афра и Мерт се заиграха с Афрам. Със сигурност им харесва растящият им успех и слава. Все пак за това се трудят. Но и двамата имат вина за тази истерия. Сега в момента,а и от известно време много добре се крият. Миналата година никой не разбра Афра кога отиде в Америка и кога се върна. Сега стана същото с Мерт за Лондон. Преди това колко пъти пътуваха до Франция и пак в Лондон, никой не ги излови по летилищата. Кажете сега дали не беше нагласено хващането им заедно като се връщаха от Нова година. Дали не можеха да се приберат по отделно и в различни дни и часове. Но Афрам се показаха заедно. Същото се случи на летището след Марбея. Дали пак не решиха доброволно да се покажат. Иначе обаче извинете не говоря за личния си живот. Малко и те както им отърва. Та затова сега не вярвам на тези случки и това мълчание. Възполват се Афрам от ситуацията,за да им е удобно. Да за някои неща може и под натиск да са. Не знам ситуацията. Но едва ли биха правили нещо чак толкова насила без да искат.
Та сега да си търпят истерията и да се оправят.
Иначе много си ги обичам Simple Smile Но да си кажа Wink

# 187
# 188
  • Яко в Матрицата...
Добро утро Simple Smile

В момента мисля, че тези истерии по АфРам вредят повече на феновете, отколкото на Афра или Мерт. Заиграли или не, не може да се прехвърля отговорността на тях двамата. Да, имат полза, но от друга страна им пречи .

Както и да е, да гледаме напред и да видим какво ще ни предложат на екрана Sunglasses

# 189
  • София
Днес е денят на красивите мъже Sunglasses

# 190
  • Яко в Матрицата...
Днес е денят на красивите мъже Sunglasses

Айде да е жив и здрав нашият красавец GrinningSunglasses

# 191
Красивият Мердо! 🧿

🧿🤍♾🪬🧄

# 192
Здравейте, момичета
Хайде да ни е честит Мерт Simple Smile

# 193
  • Яко в Матрицата...

Най-красивата дреха, която може да облече една жена, са ръцете на мъжа, когото обича.

Откраднах си го от друга тема Simple Smile Но е много хубаво, а е и на YSL Heart EyesSunglasses

# 194
Прекрасно е Рени, благодаря!
🧿❤🧿

Общи условия

Активация на акаунт