Отговори
# 720
  • София
Хелоу, мацки! 🫶
Какво ли ни очаква днес? Ай дано е нещо интересно! 😜

Само да е хубаво и да ни е забавно се моля 🙏

Имам готовност за тема по обяд, но ако стане много зор ще я пусна от телефона Simple Smile

# 721
  • Яко в Матрицата...
За една седмица Асос стана световно известен 🤣 Мерт накара фандома да направи такова проучване, че да се видят всички предимства на това място. Безплатна реклама с повече полза от тази на GoTütkiye 😎

# 722
Здравейте Hug  Hug  Hug
Ох тоя Мерт бе  Simple Smile  Душица златна е той ,цяло лято много активно се грижи за забавлението на феновете. Simple Smile
Има от всичко-романтика,драма ,интрига,спорт,даже си имахме и чуждестранни гости по едно време Simple Smile  Simple Smile   Simple Smile И забавлението е неспирно ,по всяко време на денонощието може да има включване и освен това никога не се знае в коя посока ще поеме действието  Simple Smile   Simple Smile   Simple Smile
Рени наистина аз за тоя Асос от години не се бях сещала и сега изведнъж за има няма седмица го научих къде се намира ,хотели ,моренце това онова ,всичко ще научим ние феновете покрай Мерт  ииииииииии  едно красиво зеленооко момиче с което имат общ вкус към едни и същи очила.и още няколко други аксесоара.   Simple Smile  Simple Smile   Simple Smile

# 723
Здравейте, момичета
Почват да си идват нещата май по местата Simple Smile
Афрам ни правят диви и щастливи Wink
Аз скоро чакам снимки
Пригответе пуканките и да гледаме
Повтарям това фен артче

# 724
Здравейте, момичета!😊

В Х предполагат, че това е вилата, която е наел Мерт. Искам и аз таааааам.😄

https://www.instagram.com/p/Ci92SMbDDnB/?igsh=MXJrdTE0OWJnMXJnbA==

# 725
Да хващаме по един богат мъж и да бягаме натам 😁.
Много е красиво ,маслиновите дръвчета ,сещам се за онова стори на Афра. Имат. вкус Мерт и Афра. И не случайно е избрано товА място. Понеже мечтите са безплатни,представете си,че са двамата там. Пият си мартинито в басейна АфРам и се наслаждават на гледката.
Прикачвам снимки на вилата😍

# 726
За една седмица Асос стана световно известен 🤣 Мерт накара фандома да направи такова проучване, че да се видят всички предимства на това място. Безплатна реклама с повече полза от тази на GoTütkiye 😎
Това ти е топ, Рени! 🔝👏🧿
Малко думички, ама точно и на място! Поздравления! 😜

# 727
за рускините няма невъзможни за достигане места, колко му е едно дронче и, оп, АфРам.

# 728
  • Яко в Матрицата...
Бел Heart, ми не е ли така Stuck Out Tongue Winking Eye

Ени Heart, и аз го бях забравила. Покрай Афра изплува градчето, но покрай ходовете на Мерт феновете взеха да разследват и да се появяват повече детайли.

Долу вдясно била малката Пера 🧿
Ахахах... вляво е малката Пера Joy Защо не ме поправяте? Joy

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 12:15 от Reni 🧿

# 729
Здравейте, момичета!😊

В Х предполагат, че това е вилата, която е наел Мерт. Искам и аз таааааам.😄

https://www.instagram.com/p/Ci92SMbDDnB/?igsh=MXJrdTE0OWJnMXJnbA==
Много е хубава и маслинови дървета има! Чудесно! 🫠 Само птичките не чувам от снимката, ама не е проблем! 🤣

# 730
за рускините няма невъзможни за достигане места, колко му е едно дронче и, оп, АфРам.

Те са толкова нахални, че като нищо ще звъннат на вратата.😂

# 731
И Онур Акай се произнесе Simple Smile Афрам официално са се сдобрили
Само не разбрах от предния път какво е подарил Мерт на Афра. Нали щеше да каже. Аз все още залагам на сините слушалки Wink

https://www.onurakay.com.tr/haber/mert-ramazan-demir-ve-afra-sar … te-bir-kanit-daha

# 732
Онур А. каза, че подаръкът от Мерт за сдобряване  бил скъп пръстен

# 733
  • Яко в Матрицата...
И Онур Акай се произнесе Simple Smile Афрам официално са се сдобрили
Само не разбрах от предния път какво е подарил Мерт на Афра. Нали щеше да каже. Аз все още залагам на сините слушалки Wink
https://www.onurakay.com.tr/haber/mert-ramazan-demir-ve-afra-sar … te-bir-kanit-daha
Този да вземе да се скрие, заедно с Билалчо Imp

Зайче, ама как може само с едно пръстенче да мине? Скъп, скъп, колко да е скъп един пръстен? Цял такъм трябва, задължително луксозна марка. Като тези на Cartier... Много ѝ отиват на Афра Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 734
Мердо направо да купи цялата колекция "Пантера" на Картие.😎

Общи условия

Активация на акаунт