ДамаТрефа, много са ти красиви цинийките! От къде са ти? Искам и аз такива, но от семената миналата година излезнаха високи.
Днешните придобивки.

Видях пак хубави снимки във фейсбук от един цветарски магазин на хризантеми и отидох. Нямаше хубави и такива каквито искам и взех само това мънджъркато. Видях много преоценени Антуриуми. Гледах ги, гледах, мислих, отидох до друг магазин и взех, че се върнах и купих един. Имаше и в друг цвят саксия, реших, че е друг цвят, мислих да взема и него, но после се отказах. Казах си първо да пробвам с този ще стане ли нещо и тогава пак друга проба, ако ми попадне, а и за 10 лв ще си купя нов и хубав. Растението изобщо не изглежда жизнено и живо. Според мен и нищо няма да стане, но дайте съвет как да се опитам да го съживя. Мисля си утре да го разгледам добре и да взема да отрежа от него и да сложа във вода така да опитам. Чисто суха беше саксията сипах и малко вода. Чудя се да сменя ли почвата? Така ще мога и да видя корените какви са.

Ох, снимките го правят много жизнен, но има сухота или и аз не знам как да се израся. След като го взех скъсах едно листо

Та моля за съвет, дружно да му помогнем, ако има живот да го спасим.
Мики, искам и тук отново да ти благодаря!
Утре ще ги снимам. Не издържах. 
красиви са и на живо. Дребните видове, каквито вероятно са в микса, се размножават сами.

Гости приемаш ли?