Боледуване на децата ни-тема 91

• 15 248
  • 547
  •   1
Отговори
# 405
На дъщеря ми и двата постоянни зъба бяха изчезнали преди да паднат млечните. Педиатърката каза, веднага на зъболекар да се ги вади. Но тя е голяма паника и знаех, че няма как да седне на стола да и вадят зъб, а и млечните много се клатеха. Паднаха си в крайна сметка без зъболекар. Постоянните ми изглеждаха доста назад, но сега са се понаместили.

# 406
# 407
  • shumen
Да се оправят болните.
Антилоп,да минава бързо при твоята скарлатината.
На моя му ги вадиха.Страх го беше,но даде.
Тони,да не е лимфен възел.
П.С.Почерпете се за здравето на моето момче.Вчера беше рожденник.Кога беше бебе,кога в детска градина,а днес вече е на 13.Да ми е жив,здрав и много щастлив колкото и да ме ядосва си пожелавам.

# 408
  • София
Честит да е! Много здрав да бъде и много успехи му пожелавам!

# 409
Да е много здрав и благословен 🍀

# 410
Да се оправят болните.
Антилоп,да минава бързо при твоята скарлатината.
На моя му ги вадиха.Страх го беше,но даде.
Тони,да не е лимфен възел.
П.С.Почерпете се за здравето на моето момче.Вчера беше рожденник.Кога беше бебе,кога в детска градина,а днес вече е на 13.Да ми е жив,здрав и много щастлив колкото и да ме ядосва си пожелавам.

Честит рожден Ден на твоето прекрасно момче.
Да бъде жив и здрав.
Да е много успешен.Да бъде най-вече добър човек и много да ви радва със своите успехи.
Учунолюбиво дете много 6 ти ци да ти носи и със гордост да подписваш бележника му..
Да следва мечтите си и никога на не се отказва.
Весел празник му пожелавам.

# 411
Дани да е жив и здрав!Успешна учебна година и много да те радва.

# 412
Ейййй, как съм ви изпуснала  това лято без болестно....

# 413
Онези от вас,които сте лекували стрептокок в гърлото и носа...от два дни и половина е на АБ,предната нощ не кашля,снощи кашля и като цяло сякаш си засили кашлицата ..От друга страна температура няма.Сополи доста.Чудя се още АБ ли не е подействал или нещо се влошава. В неделя на слушалка гърдите бяха чисти.

# 414
  • shumen
Благодаря за пожеланията.
Антилоп,ако много кашля бих завела отново на слушалка.

# 415
И аз бях болна сега и на антибиотик. От 3 до към 5 ден доста кашлях, давещо, но си беше гърлено. Чак след като направих 7 дена на антибиотик отхрачих  т.е. вчера. И днес сутринта подкашлям още, остатъчно, но кънти.

# 416
Ще я заведем днес на лекар за всеки случай,да не би пък нещо случайно да е слязло надолу независимо,че е на АБ..
Хубавото е,че няма температура и не чувам спазъм като диша.

# 417
  • София
С какво го лекувате тоя стрептокок? Нещо за носа слага ли като антибиотични капки?

# 418
Онези от вас,които сте лекували стрептокок в гърлото и носа...от два дни и половина е на АБ,предната нощ не кашля,снощи кашля и като цяло сякаш си засили кашлицата ..От друга страна температура няма.Сополи доста.Чудя се още АБ ли не е подействал или нещо се влошава. В неделя на слушалка гърдите бяха чисти.

Според мен щом температурата е овладяна, значи АБ действа, но може и да не е точно подходящия. Аугментин ли е?

# 419

Според мен щом температурата е овладяна, значи АБ действа, но може и да не е точно подходящия. Аугментин ли е?

С Аугментин да,като в носния секрет също излезе тази бактерия и там на антибиограмата си е една от опциите. От гърлото правихме само бърз тест,не микробиология,но вярвам,че е правилен този АБ. През деня почти не кашля, нощем да и на обедния сън 3 пъти..Довечера ще минем до лекар да я прегледат.

Общи условия

Активация на акаунт