Боледуване на децата ни-тема 91

• 14 754
  • 532
  •   2
Отговори
# 495
Почти съм сигурна, че имам Ковидче вкъщи. Някой има ли идеята вече каква е процедурата? Лекарят ни е от обяд и още не съм звъннала.

Каква процедура имате предвид?

# 496
  • София
Ами карантиниране предполагам.

# 497
Бързо излекуване на всички деца.

Hope Как е детето след даването на розовото хапче?

# 498
Няма карантина вече.
Как е детенцето?
Почти съм сигурна, че имам Ковидче вкъщи. Някой има ли идеята вече каква е процедурата? Лекарят ни е от обяд и още не съм звъннала.

# 499
Бързо излекуване на всички деца.

Hope Как е детето след даването на розовото хапче?
Снощи всичко беше наред, не я е сърбяло. Вчера следобяд я заведох на детски хирург, нищо не видя. Каза бани със смрадлика да правя и изписа едно кремче Проктен. Та, не знам кое по-точно имаше ефект, но спахме добре.

# 500
  • София
Няма карантина вече.
Как е детенцето?

Беше с висока температура рано сутринта, но вече няма (или все още не е вдигнала пак не зная). За момента това и гърлото нещо я "гъделичкало", което предполагам значи, че ще я заболи в скоро време.

# 501
Карантината за ковид отдавна вече отпадна,към този момент се лекува като стандартен вирус.

# 502
Когато имам съмнения за Ковид, не събирам детето си с други деца поне няколко дни, до отшумяване на симптомите. Не ходим на детски площадки, а обикаляме по полянки. Иначе да, вече отпадна карантината.

# 503
  • София
Аз и без Ковид не бих я събирала когато е болна с други деца Simple Smile

# 504
Взех Хедрин, ще пръскам... Малката гъгне само, но от нощес мен ме заболя гърло...

# 505
Какво мога да давам при не ядящо дете?

# 506
  • София
Да проверите нивата на витамин Б12, желязо и витамин Д първо

# 507
Витамини Матилда

Какво мога да давам при не ядящо дете?

# 508
Аз и без Ковид не бих я събирала когато е болна с други деца Simple Smile
Значи процедурата е като всеки път, когато имате болно дете.
И ние изкарахме сопол, гърло и Т. Кашлица естествено, нямаше как да ни подмине. Не беше Ковид, тествах се. Миналата година по това време бяхме с Ковид.

# 509
  • shumen
Карантина за ковид вече няма.Лекува се като вирус.
Ваня,дано е добре малечка.

Общи условия

Активация на акаунт