Боледуване на децата ни-тема 91

• 18 553
  • 629
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Флудитек са изписвали на децата за такава кашлица. Не раздразва допълнително!

# 616
+1 за Флудитек, и от Булзин също имам добри впечатления. От билковите - Мукосолван Натурал също.

Предната хрема от днес вече не и капя капки.... свкаш понамаля, но ще изчакам два-три дни преди да се радвам.

# 617
  • shumen
Да се оправят болните.
При висока Т и аз не водя от първия ден на лекар.Давам за Т и чакам да видя как ще се развие картинката.
За влажна кашлица съм доволна от Флудитек.
Танче,аз също мисля,че са ти изписали един куп безмислени неща.
За 3 сливица и чести бронхити и пневмонии аз съм казвала тук съм доволна от физиотерапията и въздуха в Трявна.Ние ходим от както моя беше на 5 и не знам дали го израстна или от физиотерапията,но разреди боледуванията.
Моя за сега да не казвам голяма дума е добре.2 пъти вече в туй време се прибира мокър до кости от училище и тръпна в очакване дали няма да се разболее.Но аз пак я закъсах с бъбреците и съм на АБ прахчета Монурал.Бягам и при майка ми в болницата,че е след смяна на тазобедрена става и време за форума почти не остава.При майка имаше и проблем и се наложи втори път да я отварят и чистят.Дано вече е добре и скоро да я изпишат се моля само.

# 618
Момичета, някой мина ли през ковид тази есен? Какви са симптомите сега, на кой ден позитивират тестовете?

# 619
  • София
Аз минах. Ден температура, 4 дена режещи болки в гърлото без да се повлияя от нищо и около 3-4 дена силно главоболие. Хрема също имах.

# 620
Тест прави ли и на кой ден?
Сложихме ваксигршпа вчера и нощес малката си разболя...температура, сополи, гърло..не е от ваксината. Слагали сме ваксигрип още 2 пъти без реакции. Сега ме гложди да не е ковид... Интересно, но в класа и всички са там, колко са здрави ни знам.

# 621
  • София
На 3-ти ден правих тест. Просто гърлото ми не минаваше каквото и да правех. Все едно някой го беше изгорил… много странно беше

# 622
Момичета, забравих да Ви споделя нещо. След едномесечното боледуване на детето по времето на зъбоникненето той откри случайно (покрай баща си) домашна лимонада от бял бъз (купихме от една ферма сироп от бял бъз и моят мъж я смеси с газирана вода и лимон). Става и с обикновенна вода. От как то го пие това нещо вече 2 месеца е бил само с лек сопол 2 пъти по 3 дни....Сега му взех сироп от бъз, смесен с мед, пак домашен.
От месец и половина ходи на градина без прекъсване, което е рекорд за него.

Та препоръчвам го. Може да пробвате.

# 623
  • shumen
Ваня,дано не е Ковид.В училище са всички,но колко са здрави не се знае.
Емилия,браво.Дано и занапред е все така здраво детето.
Аз давам Витамикс сега,но не съм редовна.
Моя както го похвалих снощи,че е здрав и тая вечер се разкиха и заподсмърча.Гърло казва,че не го боли.Сега спи,но е неспокоен.

# 624
Малката си е с температура, много хърка. Вчера беше без апитет, изморена. Сега какви вируси вървят?

# 625
  • shumen
Ваня,сега мисля,че Ковид и някакъв с гърло,Т и кашлица и бонус повръщане.
Моя Т няма,но цяла нощ беше неспокоен и се въртя.Сутринта кихна един път само.Моля се да остане само с това,че майка ми ще я изпишат в Понеделник,ако всичко е наред и ще трябва да я пазим,а и той да е здрав и на училище,че тази година му е важна.

# 626
Явно си върлува ковид, защото ме тестваха при постъпване на детето за вадене на носна сливица, така и на другите майки, които са придружители

Вкъщи от две седмици насам поетапно се изреждаме - беше едното с повръщане и после апатия от храна и игри, после аз, преди около 5 дни мъжа ми се сополиви и още не му е минало окончателно.

Оня ден от градината се обадиха за другото дете, че кашля. Не е постоянно, но я има кашлицата, въпреки че вчера нашия ЛЛ веднага измрънка, че прекаляват в градината и до края на седмицата бил готов. Ще го следя и ще преценям я движение, няма други симптоми.

Другото с извадената вече сливица ще стои следващата седмица в нас. Има секрети в носа, които не ни препоръчват веднага да напъваме с издуване, съответно се стичат в гърлото и кърти с кашлица. Отделно прелапа за два дни около 500гр сладолед
За в нас си е, има курс антибиотик и сироп
Другата седмица ще мине контролен
Началото на ноември съм записала час за педиатрична лкк.

Бързо оздравяване на всички

# 627
Аз пак в кюпа с трахеит и на антибиотик. Каката беше с гърло, сега вече и сопол. Мъжът се сополиви, изобщо картината е пълна, чакам само и малкото да го лепне.

# 628
  • Пловдив
И аз се включвам с малката: силно зачервено гърло, кашлица + запушен нос и сополи. Отделно две вечери с температура 39.5.. Честит ѝ антибиотик (10 дена).
Изобщо не разбрах от къде го хвана.

# 629
  • shumen
Щефи,дано има ефект от ваденето на сливицата.
Бръм,оправяйте се скоро.
К5.S.,от всякъде може да е.
Аз съм с бактерия в урината и на АБ Монурал.Детето от снощи киха и подсмърча.Ще видим уикенда как ще е и Понеделник,ако трябва ще го водя на лекар.

Общи условия

Активация на акаунт